... ντομάτας, τοποθετούνται ρολά που απλώνουν τη σάλτσα σε όλη την επιφάνεια της ζύμης.
•Ο μεταφορέας είναι σχεδιασμένος για να δοσομετρεί τρεις πίτσες ταυτόχρονα και να αυξάνει την παραγωγή.
•Στη συνέχεια, τοποθετείται μια μονάδα επικάλυψης για να απλώσει τη ρίγανη με ένα σύστημα ρολών ώστε να κατανεμηθεί σε όλη την επιφάνεια.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
•Βελτιώσεις στη δοσομέτρηση και βελτιστοποίηση της παραγωγής.
•Μεγαλύτερη ταχύτητα και ομοιομορφία στο προϊόν.
•Μεγαλύτερη εργονομία για τον χειριστή.
...Μια μεγάλη ποικιλία σαλτσών για να συνοδεύσουν τις κεφτέδες
σάλτσα κρέατος
τυρί
μπολέτος
αμύγδαλα
πιπέρι
κλασική σάλτσαντομάτας
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Κεφτές...
...Απαραίτητο σε κάθε καλαθάκι για να βουτήξετε τους τυπικούς καλαθούς και επίσης για να συνοδεύσετε πιάτα με ψάρι, κρέας και λαχανικά.
Πιστή στη παραδοσιακή συνταγή, η Σάλτσα Καλαθών Olivera d’Atenea είναι φτιαγμένη με βάση ντομάτας, καβουρδισμένα ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που της προσφέρει γεύση και ένταση.
Πιστεύουμε στην ποιότητα των προϊόντων που παράγονται στην Ισπανία, γι' αυτό θέλουμε να τα μοιραστούμε με τον υπόλοιπο κόσμο.
Οι Αστούριοι είναι περήφανοι για το τυρί κατσίκας τους, οι Βαλενθιάνοι για την παέγια τους, οι Ριοχάνες για το κρασί τους, αλλά όλη η Ισπανία χαίρεται όταν τα προϊόντα και οι συνταγές μας ξεπερνούν τα σύνορά μας. Ως Ισπανοί, είμαστε περήφανοι για τη γαστρονομία μας και την ...
... Break, 14/16º Brix, Cold ή Hot Break.
Ντομάτα Συμπυκνωμένη 28/30 Cold Break ή Hot Break συσκευασμένη σε ασυμπίεστα δοχεία.
Ντομάτα Συμπυκνωμένη 36/38 σε ασυμπίεστα δοχεία.
Χυμός ντομάτας Άμεσος (NFC) χύμα, σε δοχείο τροφίμων 1.000 λίτρων ή συσκευασμένος σε ασυμπίεστα δοχεία.
ΝΤΟΜΑΤΑ
Ντομάτα Συμπυκνωμένη 28/30Brix-36/38Brix Cold Break ή Hot Break
Ντομάτα ΜΗ Συμπυκνωμένη.
...Είμαστε επίσημοι διανομείς της Panna & Pomodoro, χειροποίητες βάσεις πίτσας, προψημένες και κατεψυγμένες. Είναι ντυμένες με φυσική σάλτσαντομάτας και ρίγανη. Έχουμε 2 μορφές πίτσας: Μια παραδοσιακή στρογγυλή 28 εκ., ιδανική για σερβίρισμα στο πιάτο, και μια ορθογώνια 35x50 εκ. διαμέτρου, που λόγω του μεγέθους της επιτρέπει το κόψιμο σε πολλές μερίδες. Και οι δύο είναι από λεπτή και τραγανή ζύμη. Δεδομένου ότι είναι ντυμένες με σάλτσαντομάτας και ρίγανη, διευκολύνουν ιδιαίτερα τη δουλειά των επαγγελματιών στον τομέα της εστίασης. Σας προσκαλούμε να τις δοκιμάσετε.