...ΜέλιΑκακίας.
Χαρακτηριστικά:
Χρώμα: Πολύ ανοιχτό, λευκό και σχεδόν διαφανές.
Άρωμα: Λιγοστό, απαλό και λίγο επίμονο.
Γεύση: Γλυκιά, μοναδική και με μεγάλη φινέτσα.
Ζώνη παραγωγής: Ανατολική Ευρώπη.
Είναι το μέλι που αντέχουν καλύτερα τα παιδιά και οι διαβητικοί.
Χρώμα: Πολύ ανοιχτό, λευκό και σχεδόν διαφανές.
Άρωμα: Λιγοστό, απαλό και λίγο επίμονο.
Γεύση: Γλυκιά, μοναδική και με μεγάλη φινέτσα.
Ζώνη παραγωγής: Ανατολική Ευρώπη.
... ότι κάθε βάζο περιέχει την καθαρότητα και την ουσία της φύσης.
Η Miel de dehesa δεν είναι μόνο μια απόλαυση για τον ουρανίσκο, αλλά είναι επίσης μια πηγή φυσικής ενέργειας. Πλούσια σε βιταμίνες και μέταλλα, αυτή η μέλι είναι ιδανική για όσους αναζητούν μια υγιή ώθηση στην καθημερινότητά τους. Καταναλώνοντας Miel de dehesa, όχι μόνο απολαμβάνετε ένα προϊόν ποιότητας, αλλά συμβάλλετε επίσης στη διατήρηση των τοπικών οικοσυστημάτων και στην υποστήριξη βιώσιμων μελισσοκομικών πρακτικών.
...Χειροποίητο τυρί φτιαγμένο από παστεριωμένο γάλα κατσίκας και μαύρη τρούφα.
Τυρί σε κυλινδρικό σχήμα. Η πάστα του είναι συμπαγής και κλειστή, κάπως ελαστική. Το χρώμα του είναι ελεφαντίσιο με κομμάτια μαύρης τρούφας και ήπια γεύση τρούφας. Ωρίμανση 45 ημέρες.
Παρουσιάζει δυσανεξία στο γάλα.
Εξαιρετικό με μέλιακακίας και τρούφα.
... χερσόνησο και συγκομισμένα από νέκταρ μονοφλώρας. Μέλι από δεντρολίβανο, θυμάρι, άνθη πορτοκαλιάς, λεβάντα, κάστανο, βελανιδιά,...
ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕΛΙΩΝ ΜΙΓΜΑΤΩΝ
Πιο σκούρα ή πιο ανοιχτά, τα μέλια μίγματος είναι μέλια που συλλέγονται από διάφορα νέκταρ ή μέλια που οι μέλισσες μας προσφέρουν με γεύσεις και αρώματα που είναι χαρακτηριστικά κάθε περιοχής προέλευσης.