...Ωριμότητα Και Αποχρώσεις Σε Ένα Κόκκινο Κρασί
ρουμπινί, Με Βιολετί Τόνους. Κυριαρχούν Τα Αρώματα Από Κόκκινες Φρούτες Φράουλα, Βατόμουρο, Και Κεράσι Με Νότες Βιολέτας. Οι Φρουτώδεις Και Μπαχαρένιες Γεύσεις Συνδυάζονται Σε Ένα Φρέσκο Και Σαγηνευτικό Τέλος.
1618 ºc Θερμοκρασία Σερβιρίσματος
ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ:Μεταξύ 25-30 ετών
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:Ζυμωμένο και ωριμασμένο σε τσιμεντένιες δεξαμενές
ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ:Syrah...
...ÁNFORA PIU Tinto
FICHA TÉCNICA:
Δημιουργία προέλευσης:
IGP Sierra Sevilla
Σύνθεση:
garnacha και tempranillo
Οινοποίηση:
Ζυμωμένο με εκχύλιση σε δοχεία για 1 μήνα στην άμφορα
Ωρίμανση:
Παλαίωση 10 μηνών πάνω στις οινολάσπες, κάτω από πέπλο λουλουδιών στην ίδια άμφορα
Αλκοολικός βαθμός:
14-14,5o
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΕΥΣΗΣ:
Όψη: κόκκινο κεράσι
Άρωμα: Σαγηνευτικό, ισχυρό
φρούτο με μεταλλικές νότες
Γεύση: Ελκυστική ένταση στο στόμα και εξαιρετικά μεταλλική...
...Χρώμα λαμπερού κερασιού, έντονα αρώματα από ώριμα κόκκινα φρούτα και πολύ κομψό ξύλο. Στο στόμα είναι γεμάτο, γευστικό, ευρύ και επίμονο. Συνιστάται να καταναλώνεται μεταξύ 14º και 16º Κελσίου, κατάλληλο για συνοδεία αλλαντικών, μαγειρεμένων κρεάτων, θηραμάτων, ωρίμων τυριών και πατέ.
Ονομασία Προέλευσης: IGP Κρασιά της Γης της Καστίλλης και Λεόν
Ποικιλία: Crianza
Εσοδεία: 2016
Crianza: Παρασκευασμένο από σταφύλια της ποικιλίας Tempranillo, ωριμασμένο σε βαρέλια γαλλικής δρυός (-Allier-)...
... χειροκίνητη επιλογή στο χωράφι, τα σταφύλια αποσπαστήκαν και θρυμματίστηκαν, περνώντας μέσω αντλίας περιστρεφόμενης στο δοχείο παρασκευής, χωρητικότητας 9.000 κιλών. Μέγιστη θερμοκρασία ζύμωσης 26 βαθμοί Κελσίου. Αποστάχθηκε μετά από 15 ημέρες ζύμωσης/μασίματος, απορρίπτοντας το κρασί που προήλθε από την πίεση.
Σημείωση γευσιγνωσίας του Kosher Herenza Crianza:
Χρώμα πολύ καλυμμένο κεράσι, με μπορντό άκρη. Πολύ έντονο άρωμα, με ώριμο φρούτο, κρεμώδη δρυ, μπαχαρικά και κακάο. Στο στόμα είναι νόστιμο, σάρκινο, με ώριμα τανίνες και πολύ μακρύ. Ένα σπουδαίο κρασί με σπουδαίο μέλλον.