... κουκουναριές, τρέφονται με βελανίδια και χόρτα. Το χοιρινό Jabugo το ωριμάζουμε με παραδοσιακό τρόπο με τους ανέμους του Φυσικού Πάρκου Σιέρα ντε Αρασένα και Πίκους ντε Αρόχε για τουλάχιστον 24-36 μήνες. Η φροντίδα και η προσοχή που δίνουμε στο Χοιρινό JABUGO μας επιτρέπει να το προσφέρουμε με την ακριβή του ωρίμανση. Διαθέτουμε επίσης Ιβηρικό Χοιρινό από Σιτηρά, Ιβηρική Παλέτα από Βελανίδι, Ιβηρικό Λαιμό, Μορκόν από Λαιμό Extra, Ιβηρικό Χορίσο, Ιβηρικό Σαλτσιχόν και κομμένα Ιβηρικά αλλαντικά. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω αυτής της οδού και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.
...- Χειροποίητα αλλαντικά και κομμένα φέτες, προερχόμενα από καθαρή ιβηρική φυλή χοίρων. - Χειροποίητη μπύρα, με μεσογειακή νότα που σας αφήνει να νιώσετε λίγο από τη Σεβίλλη - Ισπανία. - Ξίδι Jerez από τις φάρμες μας στην Κόρδοβα. - Τυρί Manchego D.O. προερχόμενο από ζώα εξαιρετικής γενετικής. - Όσπρια κατηγορίας extra από οικογενειακές φάρμες ή άλλους αγρότες από τις καλύτερες περιοχές της Ισπανίας...