... από μια παλέτα υπόκεινται σε αύξηση 30%.
- Τα έξοδα αποστολής και Φ.Π.Α. δεν περιλαμβάνονται.
- Λόγοι εκτοπαρασιτικών μας εμποδίζουν την αποδοχή επιστροφών.
Αντοχή σε θραύση από συμπίεση: 1000 kg
Θερμική σταθερότητα: -25º έως +110ºC...
... ανοίγματος Πρόσφυση στα 30':>0.5 N/mm2
Αρχική πρόσφυση:>1.0N/mm2
Πρόσφυση μετά από εμβάπτιση σε νερό:>1.0 N/mm2
Πρόσφυση μετά από θερμική δράση:>1.0 N/mm2
Πρόσφυση μετά από κύκλους κατάψυξης-απόψυξης:>1.0 N/mm2
Καθορισμός ολίσθησης:< 0,5mm
Διάρκεια ζωής πάστας: Περίπου: 4 ώρες
Χρόνος μεταφοράς και επανασύνδεσης: 24 ώρες (ελαφριά κυκλοφορία)...
... ανοιχτή από τη μία πλευρά για σωστή τοποθέτηση και η άνοιξη έχει βέλκρο για να κλείνει και να μην χάνει θερμοκρασία.
Μπορεί να παραγγελθεί και σε άλλες διαστάσεις.
Χρησιμοποιούνται τόσο το καλοκαίρι όσο και το χειμώνα για να αποφεύγονται οι απότομες αλλαγές θερμοκρασίας.
ΟΦΕΛΗ:
Φανέλα για θερμική προστασία: Κρύο, ζέστη, υγρασία, ηλιακό φως....
Καλύτερος έλεγχος της καμπύλης θερμοκρασίας σε μη...
... ως υποκατάστατο της ζάχαρης.
Αυτός ο τύπος μελιού είναι ο πιο χρησιμοποιούμενος για κάθε είδους παρασκευές: κρύα ή ζεστά ροφήματα, αφεψήματα, αναψυκτικά, χυμούς, κ.λπ. Ιδανικό για πρωινά και απογευματινά σνακ, κ.λπ.
Μορφή: βάζο 1 κιλού.
Λογιστική:
* 12 μονάδες ανά κουτί.
* 72 κουτιά ανά παλέτα.
* 864 μονάδες ανά παλέτα.
Ελάχιστη παραγγελία: Μια ευρωπαϊκή παλέτα.
Φόροι δεν περιλαμβάνονται...
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Διανομή
...Μείγμα προσθέτων (συντηρητικών) για χρήση σε αλλαντικά, για την παρασκευή κρεατικών προϊόντων που δεν έχουν υποστεί θερμική επεξεργασία, ωρίμανσης με παραδοσιακές μεθόδους (ωριμασμένο ζαμπόν, ωριμασμένος ώμος, λουκάνικο, κρέας ξηρής ωρίμανσης και παρόμοια προϊόντα) με περίοδο ωρίμανσης άνω των 45 ημερών. Μορφή: σακούλες 5kg...