...Μέλι Πορτοκαλιάς.
Χαρακτηριστικά:
Χρώμα: ανοιχτό ή πολύ ανοιχτό κεχριμπάρι.
Άρωμα: θυμίζει το άνθοςπορτοκαλιάς, έντονο και επίμονο.
Γεύση: με κυρίαρχη γλυκιά γεύση, αλλά με σαφή όξινη νότα.
Ζώνη παραγωγής: Μεσογειακή ζώνη και νότος της χερσονήσου.
Χρώμα: ανοιχτό ή πολύ ανοιχτό κεχριμπάρι.
Άρωμα: θυμίζει το άνθοςπορτοκαλιάς, έντονο και επίμονο.
Γεύση: με κυρίαρχη γλυκιά γεύση.
Ζώνη παραγωγής: Μεσογειακή ζώνη και νότος της χερσονήσου.
Στην AESTAS, εργαζόμαστε χέρι-χέρι με αγρότες και τεχνίτες μελισσοκόμους, επιλέγοντας προσεκτικά τα καλύτερα προϊόντα της γης ώστε να φτάσουν απευθείας στο σπίτι σας. Εκτιμούμε την εμπειρία και τη γνώση εκείνων που καλλιεργούν και παράγουν κάθε έναν από τους φυσικούς θησαυρούς που προσφέρουμε, διασφαλίζοντας ποιότητα και αυθεντικότητα σε κάθε διαδικασία. Το πάθος μας για τον πλούτο και τον πολιτισ...
...Το αιθέριο έλαιο νερολί, γνωστό και ως έλαιο άνθους πορτοκαλιάς, εξάγεται από τα άνθη του πικρού πορτοκαλιού (Citrus aurantium var. amara). Αυτό το αιθέριο έλαιο εκτιμάται ιδιαίτερα για το εξαιρετικό του λουλουδάτο, γλυκό και εσπεριδοειδές άρωμα. Τα οφέλη του περιλαμβάνουν καταπραϋντικές και χαλαρωτικές ιδιότητες που βοηθούν στη μείωση του άγχους και της ανησυχίας, προάγοντας μια κατάσταση...
...αναπτύσσοντας στο εργαστήριό του την Crackania με φρούτο του πάθους, την Crackania με άνθοςπορτοκαλιάς και την Crackania με άνθος νεραντζιάς. Κατά τα επόμενα χρόνια συνεχίζει να αναπτύσσει νέες μοναδικές γεύσεις στην αγορά. Συνδεδεμένος με τις ρίζες του, είναι συνεργάτης στις παραδοσιακές γιορτές του χωριού του, βοηθώντας τους castellers και τη βασιλική της Βιλαφράνκα, κάνοντας διάφορες συνεργασίες...