Με ζυμαρικά ή σε ψωμί; Είναι απλώς θέμα γεύσης. Δεν χρησιμοποιούμε χημικά συντηρητικά, δεν τα θέλουμε. Τα λαχανικά επιλέγονται και επεξεργάζονται με τ...
Τα αποξηραμένα φύλλα βασιλικού έχουν ευχάριστο,
γλυκό και ζεστό άρωμα και μια ελαφρώς πικάντικη γεύση. Ο βασιλικός είναι ένα
βότανο της οικογένειας τη...
Το Calvi Genoese Basil Pesto DOP παρασκευάζεται σύμφωνα με την αυθεντική συνταγή της Λιγουρίας. Περιέχει ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας, βασιλικό καλ...
Για την παρασκευή του πέστο είναι υπεύθυνη η Καρίν: Από σπόρους κολοκύθας, λάδι σπόρων, βότανα και μπαχαρικά φτιάχνει ένα νόστιμο πέστο κολοκύθας, που...
Αυτή η αλειφή με βάση τις πράσινες και τις μαύρες ελιές είναι ένα κλασικό πιάτο της μεσογειακής κουζίνας. Χρησιμοποιείται σε πιάτα ζυμαρικών, ως βάση ...
Αυτό το αρωματικό και νόστιμο πέστο είναι ιδανικό για την παρασκευή εξαιρετικών πιάτων ζυμαρικών. Απλωμένο σε φρυγανισμένο ψωμί ή σε κράκερ για την πρ...
Γρήγορη σάλτσα με αυθεντική γεύση από μπρόκολο, χαρακτηρισμένη από την αναγνωρίσιμη αρωματική γεύση αντσούγιας, ιδανική για την προετοιμασία κυρίως πι...
Το πράσινο πέστο προέρχεται αρχικά από τη βόρεια Ιταλία, χαρακτηρίζεται από το πράσινο χρώμα του, που είναι ένδειξη της παρουσίας βασιλικού στη σύνθεσ...
Μια παραδοσιακή ιταλική σάλτσα, παρασκευασμένη με βασιλικό (33%), σκόρδο, τυρί και κουκουνάρι. Νόστιμη με ζυμαρικά, νιόκι ή ως ντιπ για μοτσαρέλα.
ΣΥ...
Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο που παράγεται και δημιουργείται διατηρώντας όλες τις ποιότητες της τέχνης με αφοσίωση και φροντίδα, συνδυάζοντας την παρά...
Το βιολογικό παρθένο ελαιόλαδο παράγεται από την πρώτη ψυχρή έκθλιψη των καρπών της Olea Europea. Αυτός ο καρπός αναπτύσσεται σε ένα γνωστό δέντρο που...
Αυτό είναι ένα έξτρα παρθένο ελαιόλαδο με πολυφαινόλες, που παρέχει 10 φορές περισσότερους αντιοξειδωτικούς παράγοντες από το συμβατικό έξτρα παρθένο ...
Η Σαρδηνία, στην καρδιά της Μεσογείου, αντιπαρατίθεται στον ξάδελφό της: την Κορσική. Οι στολισμένοι λόφοι μυρτιάς και κάποια άλλα φυτά δημιουργούν έν...
Θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε το ελαιόλαδο DOP μας. Χρησιμοποιούμε την ελιά "Μοραϊόλο", που είναι κοινή στην Ασίζη και το Σπολέτο. Συμβάλλει στην παρ...