Ελβετία, Langnau Im Emmental
...Ο θερμαντήρας μαρμελάδας KASAG χρησιμοποιείται σε βιομηχανικές γραμμές ψησίματος για την παρασκευή μαρμελάδας και ζελέ. Η μαρμελάδα ή το ζελέ μεταφέρεται μέσω αντλίας σε θερμαινόμενες σκληρές σωληνώσεις. Στατικοί αναμικτήρες εξασφαλίζουν εξαιρετική μεταφορά θερμότητας και πολύ σύντομους χρόνους διαδικασίας. Συσκευή θέρμανσης για σοκολάτα Η συσκευή θέρμανσης KASAG χρησιμοποιείται για τη θέρμανση, την ψύξη, τη διατήρηση της ομοιογένειας της σοκολάτας και για τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών παραγωγής που περιλαμβάνουν σοκολάτα.
Χαρτοφυλάκιο (152)
...Γραμμή Μορφοποίησης Σοκολάτας – Στερεά – Σοκολατένια είδη γεμιστά με κρέμα (one shot) – Είδη γεμιστά με κρέμα και κόκκους – Σοκολάτα με κόκκους – Σοκολάτα με ολόκληρους ξηρούς καρπούς – Απομόνωση με τη βοήθεια ρομπότ κενού – Ζώνη μεταφοράς εξόδου – Αυτόματο σύστημα τροφοδοσίας κενών καλουπιών – Ελεγχόμενο από PLC – Μίξερ κόκκων – Αυτόματος θερμαντήρας καλουπιών...
Χαρτοφυλάκιο (10)