...Ο θερμαντήρας μαρμελάδας KASAG χρησιμοποιείται σε βιομηχανικές γραμμές ψησίματος για την παρασκευή μαρμελάδας και ζελέ. Η μαρμελάδα ή το ζελέ μεταφέρεται μέσω αντλίας σε θερμαινόμενες σκληρές σωληνώσεις. Στατικοί αναμικτήρες εξασφαλίζουν εξαιρετική μεταφορά θερμότητας και πολύ σύντομους χρόνους διαδικασίας.
Συσκευή θέρμανσης για σοκολάτα
Η συσκευή θέρμανσης KASAG χρησιμοποιείται για τη θέρμανση, την ψύξη, τη διατήρηση της ομοιογένειας της σοκολάτας και για τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών παραγωγής που περιλαμβάνουν σοκολάτα.
...Γραμμή Μορφοποίησης Σοκολάτας
– Στερεά
– Σοκολατένια είδη γεμιστά με κρέμα (one shot)
– Είδη γεμιστά με κρέμα και κόκκους
– Σοκολάτα με κόκκους
– Σοκολάτα με ολόκληρους ξηρούς καρπούς
– Απομόνωση με τη βοήθεια ρομπότ κενού
– Ζώνη μεταφοράς εξόδου
– Αυτόματο σύστημα τροφοδοσίας κενών καλουπιών
– Ελεγχόμενο από PLC
– Μίξερ κόκκων
– Αυτόματος θερμαντήρας καλουπιών...