Ανάλυση της παραγγελίας, αποστολή μετά την παραμετροποίηση του δείγματος, καθορισμός του μοντέλου παράδοσης στον πελάτη και μια μεταβλητή περίοδος 30 ...
1. Ημέρα Αναχώρηση από την Τσανάκαλε στις 00:00
Αναχώρηση από την Έδραμιτ στις 02:00
2. Ημέρα ΣΕΛΤΣΟΥΚ > ΣΙΡΙΝΤΣΕ > ΜΕΡΥΕΜ ΑΝΑ > ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ > ΜΠΟΝΤΡΟΥ...
Το ΔΙΚΥΚΛΟΠΕΝΤΑΔΙΕΝΙΟ (DCPD) 85%/95% χρησιμοποιείται κυρίως στην παραγωγή ρητίνης DCPD, ρητίνης ακαθάριστου πολυεστέρα, ρητίνης εποξυ, ελαστικού αιθυλ...
Απολαύστε τη φωτεινή και αναζωογονητική γεύση του γάλακτος Milkyland 1.5%, μια επιλογή με λιγότερα λιπαρά που δεν θυσιάζει τη γεύση. Αυτό το γάλα είνα...
Ένα βασικό συστατικό στη ζαχαροπλαστική, τη μαγειρική και ως άλειμμα, εκτιμάται για τη γεύση και την κουζινική του πολυπλοκότητα.
*Και ένα συμπυκνωμέν...
Το πλήρες γάλα σε σκόνη μας είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας, διαθέσιμο σε διάφορες συσκευασίες. Παράγεται από φρέσκο γάλα και προσφέρει μια πλούσια,...
Το πλήρες γάλα σε σκόνη είναι ένα γαλακτοκομικό προϊόν που παρασκευάζεται μέσω της εξάτμισης του φρέσκου παστεριωμένου πλήρους γάλακτος. Το προϊόν ονο...
Παρουσιάζουμε το Γάλα Αποβουτυρωμένο Dairy America – την τέλεια επιλογή για τις ανάγκες σας σε χονδρική πώληση, διανομή και εξαγωγή. Προερχόμενο από τ...
Το υπερπαστεριωμένο γάλα είναι ένα προϊόν που έχει υποστεί ασπεκτική παστερίωση. Αυτή η μέθοδος επεξεργασίας περιλαμβάνει την ταχεία θέρμανση του γάλα...
για την αύξηση της ξηρής ουσίας κατά την παραγωγή γιαούρτης ώστε να αποκτηθεί ένα πιο κρεμώδες ή πιο σταθερό γιαούρτι
Η σκόνη αποβουτυρωμένου γάλακτο...
Είμαστε από τους λίγους κατασκευαστές που σχεδιάζουν εξοπλισμό για τυριά γάλακτος. Φίλτρο πίεσης, μηχανική αποστράγγιση, ανατροπή, στοίβαξη από πάνω κ...
Από πολύ μικρή ηλικία, το μοσχαράκι έχει πολύ σημαντικές ενεργειακές ανάγκες.
Για να συμπληρώσει με τον καλύτερο τρόπο την καθημερινή πρόσληψη γάλακτ...