Ιστορία : Είναι η Πολίν Βωτιέ, επίσης ιδιοκτήτρια του Château Ausone, που διευθύνει αυτό το κτήμα με την ίδια αυστηρότητα και την ίδια αναζήτηση ποιότ...
Άγιος Εμιλιόν Μεγάλο Κρασί
Συγκέντρωση :
Μερλό - Καμπερνέ Φραν - Καμπερνέ Σαβινιόν
Δυνατότητα παλαίωσης :
Περίπου 10 χρόνια
Οινοποιήσεις :
Χειρονακτι...
Ο χώρος βρίσκεται στην ακραία βόρεια περιοχή του Μποζολέ, ένα από τα πιο φημισμένα κρασιά της νότιας Βουργουνδίας.
Ιστορία & παράδοση:
Η γοητευτική πα...
Μια διαρροή νερού στο διαμέρισμά σας λόγω κατεστραμμένου σωλήνα, μια επείγουσα ανάγκη επισκευής για τη θέρμανση που δεν λειτουργεί πια στο σπίτι σας σ...
Η Bonneterie Chanteclair, που ιδρύθηκε το 1973, είναι ένας γαλλικός κατασκευαστής ενδυμάτων από πλέγμα, που απευθύνεται σε δημιουργούς, διανομείς, μάρ...
Ανακαλύψτε τα μυστικά της Αιγύπτου και δημιουργήστε ένα κουτί μυστικών σκαραβαίου!
Δυσκολία: Εύκολο
Ηλικία: Από 6 ετών
Αποστολή εντός 24 ωρών (εκτός...
Αψίνθιο από το Πονταλιέ.
Εφευρέθηκε το 1890 από τον κ. Αρμάντ ΓΚΙ, η συνταγή μεταδόθηκε κατά την απαγόρευση από το 1915 έως το 2001. Χάρη στη δουλειά...
Σχόλιο
Το Château Giscours γνωρίζει πώς να διατηρεί τη θέση του στην καρδιά των λάτρεις: με το εξαιρετικό κρασί του φυσικά, Cru Classé de Margaux, αλλ...
Αψίνθιο από το Πονταλιέ.
Εφευρέθηκε το 1890 από τον κ. Αρμάντ ΓΚΙ, η συνταγή μεταδόθηκε κατά την απαγόρευση από το 1915 έως το 2001. Χάρη στη δουλειά...
Το κρασί: Η cuvée "Jeanraude" είναι το υψηλής ποιότητας Condrieu του κτήματος François Merlin. Αναπτύσσεται σε ένα γρανιτικό έδαφος, το μικρό αμπέλι π...
Το Ξενοδοχείο de Paris Saint Georges βρίσκεται στην καρδιά του Μονμάρτρου, μόλις 200 μέτρα από τον σταθμό του μετρό Pigalle και 5 λεπτά με τα πόδια απ...
Το Chateau Ségur de Cabanac ανήκει στην οικογένεια Delon, η οποία είναι επίσης ιδιοκτήτης του Chateau Moulin de la Rose στο Saint Julien εδώ και 7 γεν...
Η Bonneterie Chanteclair, που ιδρύθηκε το 1973, είναι ένας γαλλικός κατασκευαστής ενδυμάτων από πλέγμα, που απευθύνεται σε δημιουργούς, διανομείς, μάρ...
Ιστορία: 61 εκτάρια παλιών αμπελιών επιλεγμένων μαζικά, εκ των οποίων περισσότερα από τα μισά είναι μερλότ και καμπερνέ που είναι άνω των 50 ετών και...
Μέθοδος παραδοσιακού μποζολέ: Μηχανική μακροχρόνια εκχύλιση. Το κρασί ξεκουράζεται σε ανοξείδωτη δεξαμενή για να διατηρήσει όλη την τραγανότητα του φρ...
Η εφαρμογή europages είναι εδώ!
Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.