...Η ΣκόνηΖάχαρης Αγαύης παρασκευάζεται με την λεπτή άλεση της κρυσταλλικής ζάχαρης αγαύης σε μια λεπτή σκόνη. Όπως οι κρυσταλλικές ζάχαρες αγαύης, είναι περίπου 40% πιο γλυκιά από τη συνηθισμένη ζάχαρη και διαλύεται εύκολα. Σε βιομηχανικές συνταγές, η σκόνηζάχαρης αγαύης χρησιμοποιείται στην παραγωγή σκληρών καραμελών, σκληρών ψημένων προϊόντων και οτιδήποτε άλλο απαιτεί συγκεκριμένα έναν σκόνη γλυκαντικό.
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Μεξικό
ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 20 κιλά σακούλα...