... ακροφυσίων, πλάτος δίσκου, θερμαινόμενη δεξαμενή, ιμάντας μεταφοράς κ.λπ., για να προσαρμοστούν στα χαρακτηριστικά του προϊόντος που θα δοσολογηθεί.
ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ: μάφιν, σφουγγαρένιες τούρτες, σομπάος, κέικ, μπισκότα, τούρτες, τηγανίτες, μαγιονέζα, μαρμάρινη σφουγγαρένια τούρτα, γιαούρτι, κρέμα, μους, σάλτσες, milkshakes, κρέμες, προϊόντα χωρίς στερεά σωματίδια.
...Είστε επαγγελματίας τροφίμων (χονδρέμπορος, διανομέας, ζαχαροπλάστης, εστιάτορας, φρουτοπώλης...) στη Γαλλία και αναζητάτε αμύγδαλα σε σκόνη;
Η αμυγδαλόσκονη χρησιμοποιείται στη ζαχαροπλαστική (μάφιν, ζύμες για κέικ, κέικ).
Η αμυγδαλόσκονη CROC'ELLA συσκευάζεται στο εργαστήριο παραγωγής CROC'ELLA στη Μασσαλία.
Συστατικά: Αμύγδαλα.
Χειροποίητη παραγωγή ξηρών καρπών (ξεφλουδισμένων, ψημένων χωρίς...