Ισπανία, La Llagosta-Barcelona
... μονάδα είναι ένας δοσομετρητής με τον οποίο δοσομετρούμε την καραμέλα σε θερμοκρασία 170°C. •Οι δίσκοι περνούν από ένα τούνελ εξοπλισμένο με διάφορους ανεμιστήρες για να ψυχθεί η καραμέλα. •Στη συνέχεια, δοσομετρούμε την κρέμα. •Τέλος, η μονάδα θερμοσφράγισης των δοχείων. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ: •Αυτοματοποιημένη παραγωγή για παρασκευές μεγάλης κλίμακας. •Ολοκληρώνονται έξι παρασκευές σε περιορισμένο χώρο. •Ασφάλεια στη διαδικασία εργασίας.
Χαρτοφυλάκιο (83)