...Λάδι μπαχαρικών Naturell Curry με θαλασσινό αλάτι
Ενισχύει ιδιαίτερα όλα τα μέρη και τα σουβλάκια κοτόπουλου, καθώς και με λαχανικά, καθώς και αρνί. Αναπτύχθηκε ειδικά για τους φίλους της "κλασικής" ινδικής γεύσης, που δεν προτιμούν πολύ πικάντικα, αλλά μια πολύ ισορροπημένη σύνθεση με διακριτική φρουτώδη νότα. Κατάλληλο και για αρτοσκευάσματα.
Χωρίς προστιθέμενα αλλεργιογόνα*
Hela. Είμαστε ο...
...Η ήπια γεύση του βιολογικού αλευριού σπόρων ιπποφαές ταιριάζει εξαιρετικά με smoothies, μπάρες φρούτων, ψωμί και μούσλι.
Το αλεύρι σπόρων ιπποφαές ταιριάζει εξαιρετικά με smoothies, μπάρες φρούτων, ψωμί και μούσλι. Η ήπια γεύση του, ως εξαιρετική εναλλακτική λύση σε παραδοσιακό αλεύρι σίτου που περιέχει γλουτένη, είναι πραγματικά ένα ξεχωριστό στοιχείο στη λίστα των συστατικών σας.
Το βιολογικό...
...Σπόροι κάνναβης αποφλοιωμένοι ΩΜΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ!
Οι σπόροι κάνναβης αποφλοιώνονται προσεκτικά με μηχανή, έτσι ώστε το υψηλής ποιότητας λάδι κάνναβης με τα πολύτιμα ακόρεστα λιπαρά οξέα και την σημαντική πρωτεΐνη με όλες τις απαραίτητες αμινοξέες να διατηρείται.
Οι αποφλοιωμένοι σπόροι κάνναβης όχι μόνο εμπλουτίζουν το μούσλι, το ψωμί, τα αρτοσκευάσματα και άλλα φαγητά, αλλά χρησιμοποιούνται επίσης...
... ψωμιού της σειράς TSplus.
Σε ελάχιστο χρόνο έτοιμες για κάθε πάχος κοπής, διχοτομείτε, τεμαχίζετε και κόβετε όλα τα είδη ψωμιού με ακρίβεια και ταυτόχρονα με προσοχή.
Το αυτοσχέδιο σύστημα κοπής με κυκλικά μαχαίρια μειώνει την πίεση στο ψωμί.
Ένα ακόμη πλεονέκτημα των επαγγελματιών μας με κοφτερά μαχαίρια: εργάζονται ιδιαίτερα υγιεινά, καθώς δεν απαιτείται λίπανση μελάδι μαχαιριών.
Το ψωμί σας θα σας ευγνωμονεί – με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.
... περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη άνω των 55 γρ / 100 γρ, επαινούμε αυτό το ειδικό αλεύρι ως πρωτεΐνη σουσαμιού.
Χάρη στη ελαφρώς καβουρδισμένη / ξηροκαρπάτη γεύση, η πρωτεΐνη σουσαμιού προσθέτει φυσικά μια αρωματική νότα στα μείγματα ψησίματος και στα ψωμιά σας. Επιπλέον, αυξάνει την περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνη στο ψωμί, κάνοντάς σας να αισθάνεστε κορεσμένοι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα κατά τη...