... επίπεδα κακής χοληστερόλης. Με τη διακριτική ξηνοκαρπίσια γεύση του, προσθέτει μια νόστιμη πινελιά στα πιάτα ενώ διατηρεί τις φυσικές γεύσεις των συστατικών. Εκτός από τη μαγειρική, το λάδι από φυστίκι βρίσκει εφαρμογές σε προϊόντα περιποίησης δέρματος και ως φορέαςλαδιού στην αρωματοθεραπεία. Οι πολυάριθμες γαστρονομικές και μη γαστρονομικές χρήσεις του το καθιστούν ένα ευρέως εκτιμημένο και κοινώς χρησιμοποιούμενο λάδι στα νοικοκυριά και τη βιομηχανία τροφίμων.
...Στις εγκαταστάσεις θερμικών φορέων, το θερμικό φορέα χρησιμοποιείται πάνω από το σημείο ανάφλεξής του. Σε περίπτωση μη προγραμματισμένης διαρροής – για παράδειγμα, λόγω διαρροής στον σωλήνα του θερμαντήρα – το λάδι αρχίζει να καίει γρήγορα. Μόλις ανάψει, καίει και με τον καυστήρα σβηστό, όσο υπάρχει αρκετό οξυγόνο και διαρρέει θερμικό φορέας.
Υπάρχουν δύο αποτελεσματικοί τρόποι για να σβήσει μια...
...Πικάντικο και νόστιμο λάδι από αιγυπτιακό μαυροκύμινο, πλούσιο σε απαραίτητα λιπαρά οξέα, φυσικό και ψυχρής έκθλιψης. Το λάδι μαυροκύμινου περιέχει 16 % κορεσμένα και 84 % ακόρεστα λιπαρά οξέα. Το ποσοστό των πολυακόρεστων λιπαρών οξέων είναι 55 %. Σύσταση κατανάλωσης:
2 x ημερησίως 25 σταγόνες. 50 σταγόνες (1 κουταλάκι του γλυκού) αντιστοιχούν σε 2300 mg λαδιού μαυροκύμινου. 50 σταγόνες περιέχουν 1265 mg πολυακόρεστων λιπαρών οξέων και 368 mg κορεσμένων λιπαρών οξέων.
Συστατικά:
Λάδι μαυροκύμινου (από Nigella sativa L.) από ελεγχόμενη βιολογική καλλιέργεια.
Ελεγκτικός φορέας: DE-ÖKO-001.
...Το Easicult Combi είναι ένας φορέας αντικειμένων βύθισης με δύο μέσα για την ανίχνευση της συνολικής αριθμητικής ποσότητας μικροβίων καθώς και μούχλας και ζυμών.
Οι δοκιμές Easicult μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον έλεγχο ψυκτικών λιπαντικών, ψυκτικών υγρών, δεξαμενών βενζίνης και λαδιού, καθώς και βιομηχανικών υγρών στη βιομηχανία χαρτιού και κυτταρίνης. Οι δοκιμές είναι επίσης χρήσιμες στη...
... φαρμακευτικών ουσιών λόγω της καλής του διάρκειας ζωής.
Περισσότερες πληροφορίες:
Το λάδι από φιστίκι εξάγεται από την οσπριοειδή καλλιέργεια. Οι φιστίκια βρίσκονται σε μέρη της Νότιας Αμερικής και σε τροπικά κλίματα. Ο κύριος παραγωγός λαδιού φιστικιού είναι η Ινδία. Με 45% περιεκτικότητα σε λιπαρά, το φιστίκι είναι πολύ πλούσιο σε λιπαρά. Πριν από την έκθλιψη, οι ξηροί καρποί πρέπει να στεγνώσουν για έως...
...προμήθεια φρέσκου λαδιού και λιπαρών καθώς και τεχνολογία συνεργείου.
Οι υπηρεσίες μας:
- Υπηρεσία ανταλλακτικών
- Επισκευές εγκαταστάσεων δεξαμενών καθώς και αντλιών
- Ατομική σύνθεση εγκαταστάσεων δεξαμενών
- Εξειδικευμένες συμβουλές
- Πώληση κινητών σταθμών ανεφοδιασμού, δεξαμενών αποθήκευσης, συστημάτων λίπανσης, αντλιών, συσκευών παλαιού λαδιού, τεχνολογίας αποθήκευσης, τεχνολογίας συνεργείου, αξεσουάρ
Έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας; Η ομάδα μας είναι στη διάθεσή σας!
... στη διαδικασία τηγανίσματος. Μια μεγαλύτερη αντοχή στις διαδικασίες αποσύνθεσης σημαίνει μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης, λιγότερες αλλαγές λαδιού και καλύτερα προϊόντα. Επιπλέον, τα συστατικά Maxfry® βελτιώνουν τη μεταφορά θερμότητας/μάζας με αποτέλεσμα πιο ομοιόμορφο χρωματισμό, καλύτερη δημιουργία κρούστας και υφή των προϊόντων.