... τυρί τσένταρ είναι γνωστό για την ευελιξία του και χρησιμοποιείται συνήθως σε διάφορα πιάτα όπως σάντουιτς, μπέργκερ, μακαρόνια με τυρί και σαλάτες. Μπορεί να κοπεί σε φέτες, να τριφτεί ή να λιώσει, καθιστώντας το κατάλληλο για μια ευρεία γκάμα μαγειρικών εφαρμογών. Το τυρί ταιριάζει καλά με φρούτα όπως μήλα και αχλάδια, καθώς και με κράκερ και ψωμί.
...Αυτή η φυσική γεύση προσθέτει τη χαρακτηριστική γεύση ενός καλού ώριμου τσένταρ με μια πινελιά καρυδιού και φουντουκιού. Προσθέτει μια τυπική, αλμυρή αρωματική υπογραφή στα απεριτίφ σας, στα γλυκά, στα αρωματισμένα τυριά, στις σάλτσες, στα κοτομπουκιές, στα μπιφτέκια και στα ραβιόλι.
...{"Products":"Προϊόντα\n\nΦρέσκια Μοτσαρέλα, Τυρί Τσένταρ\n\nGrade\n\nΑ, AA+\n\nShelf Life\n\n24 Μήνες, πρέπει να αποθηκεύεται στους -4 βαθμούς Κελσίου.\n\nProduct Origin\n\nΟλλανδία/ Ιταλία\n\nShape\n\nΚομμάτι\n\nColor\n\nΛευκό έως λευκοκίτρινο\n\nMoisture\n\n45 - 50%\n\nFat on Dry Basis\n\n30 - 44.5%\n\nSalt\n\nΕπιφάνεια καθαρή με σημάδια από πίεση. Η επιφάνεια μπορεί να είναι ραγισμένη.\n\nBody and Texture\n\nΜια πυκνή υφή μπορεί να έχει ανώμαλες τρύπες\n\nAroma and Taste:\n\nIngredients:\n\nΤυπικό για το Γάλα\n\nΓάλα αγελάδας, αλάτι, εκκινητές, μικροβιολογική ρεννίνα."}...
... χαρακτηριστική του γεύση και την ιδιαίτερη υφή του.
Ο τυρί τσένταρ είναι γνωστός για την ευελιξία του και χρησιμοποιείται συχνά σε διάφορα πιάτα όπως σάντουιτς, μπέργκερ, μακαρόνια με τυρί και σαλάτες. Μπορεί να κοπεί σε φέτες, να τριφτεί ή να λιώσει, καθιστώντας τον κατάλληλο για μια ποικιλία μαγειρικών εφαρμογών. Ο τυρί τσένταρ ταιριάζει καλά με φρούτα όπως μήλα και αχλάδια, καθώς και με κράκερ και ψωμί.
... Ένταμερ, ο Εμμεντάλε ή ο Τσένταρ μας μπορούν να αποθηκευτούν εύκολα.
Χάρη στην γρήγορη επαναϋδάτωσή τους, τα συστατικά τυριού μας είναι διαθέσιμα στη βιομηχανία τροφίμων και τη γαστρονομία καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου – και πάντα φρέσκα.