• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συστήματα ελέγχου εγκαταστάσεων

Αποτελέσματα για

Συστήματα ελέγχου εγκαταστάσεων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. CONDUCTIX-WAMPFLER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η κύρια δραστηριότητα της Conductix-Wampfler συνίσταται στην ανάπτυξη, στην παραγωγή, στην εγκατάσταση και στη συντήρηση συστημάτων που αποτελούν την προσαρμοσμένη λύση για τη μεταφορά ενέργειας και δεδομένων σε κινητά μηχανήματα και συστήματα. Εκτός από την αναμφισβήτητη εξειδίκευση στον τομέα, η εταιρεία διακρίνεται επίσης για την τεχνική εξειδίκευση και την καινοτομικότητά της: Έτσι συνδυάζονται όλες οι διαδεδομένες σήμερα τεχνικές για την μεταφορά ενέργειας και δεδομένων, όπως συστήματα φορείων αγωγών, αγωγοί συλλέκτη, ελατηριωτά και μηχανοκίνητα τύμπανα αγωγών, σώματα δακτυλίων συλλέκτη με τροφοδοσία ενέργειας χωρίς επαφή, λύσεις φόρτισης μπαταριών και συστήματα διαχείρισης μπαταριών έως ραδιοτηλεχειριστήρια ασφαλείας και κινητά συστήματα ελέγχου από τον ίδιο κατασκευαστή. Για τον πελάτη, αυτό συνεπάγεται την ανεξάρτητη από το προϊόν παροχή συμβουλών και τη βέλτιστη τεχνική υλοποίηση από τον ίδιο κατασκευαστή για πολλές εφαρμογές στη βιομηχανία, στα συστήματα διασκέδασης ή στη μεταφορά ατόμων.

  2. ZIMMER GMBH DAEMPFUNGSSYSTEME

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Zimmer GmbH Daempfungssysteme είναι ένας από τους κορυφαίους συνεργάτες ανάπτυξης και προμηθευτές της βιομηχανίας επίπλων και ισχυρός συνεργάτης συστημάτων στον τομέα των συστημάτων απόσβεσης και μηχανισμών κλεισίματος. Στο πελατολόγιό μας περιλαμβάνονται όλοι σχεδόν οι μεγάλοι κατασκευαστές μεντεσέδων και επίπλων. Εκτός αυτού παράγουμε εξαρτήματα για την αυτοκινητοβιομηχανία. Για όλα σχεδόν τα κινητά μέρη της καθημερινότητας, η ZIMMER διαθέτει λύσεις με τις οποίες βελτιώνεται η άνεση του χειρισμού. Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, η Zimmer θέτει διαρκώς νέα πρότυπα στην ανάπτυξη και στη μαζική παραγωγή συστημάτων απόσβεσης. Περισσότεροι από 120 συνεργάτες. Περισσότερε από 110 εκατομμύρια πωλήσεων αποσβεστήρων και συστημάτων απόσβεσης ανά έτος. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Ανάπτυξη συστημάτων. Προσαρμογή και εκ νέου σχεδίαση αποσβεστήρων ή ολοκληρωμένων συστημάτων με αυτόματα συστήματα κλεισίματος. Προσομοίωση και δοκιμές όλων των απαιτήσεων των πελατών. Ολοκληρωμένη διεκπεραίωσης έργου/υλοποίηση από το αίτημα έως τη μαζική χρήση (all in one). 100% δοκιμή και διασφάλιση της ποιότητας παράδοσης σειρών. Μακροχρόνια εμπειρία στη μαζική παραγωγή. Εσωτερική ανάπτυξη και κατασκευή των εγκαταστάσεων παραγωγής. Δοκιμή απόδοσης 100%. Έλεγχος 100% των σημαντικών γεωμετρικών χαρακτηριστικών με βιομηχανική επεξεργασία εικόνας. Στατιστικός έλεγχος διαδικασιών

  3. GERHARD STOLL GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως οικογενειακή επιχείρηση παράγουμε και διαθέτουμε στις εγκαταστάσεις μας στο Pforzheim τορναριστά εξαρτήματα, τυποποιημένα εξαρτήματα και ημιτελή προϊόντα συστήματα σύνδεσης, ρευστών υλικών, συναρμολόγησης και παραγωγής. Η κύρια εξειδίκευσή μας συνίσταται στην παραγωγή τορναριστών εξαρτημάτων, μεταξύ άλλων, για τη βιομηχανία αυτοκινήτων , την ηλεκτρική βιομηχανία και τη βιομηχανία επεξεργασίας πλαστικών. Με την τεχνογνωσία μας από πέντε δεκαετίες είμαστε αξιόπιστος συνεργάτης για εξαρτήματα DIN και εξατομικευμένες λύσεις. Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας. Αυτή διασφαλίζεται με συνεπή και ολοκληρωμένη διαχείριση της ποιότητας με τη βασική αρχή της συνεχούς βελτίωσης. Τα προϊόντα, οι διεργασίες και οι διαδικασίες εργασίας μας ελέγχονται συνεχώς στο πλαίσιο αυτό. Σύμφωνα με το σύνθημά μας «Ποιότητα από το 1961» στηριζόμαστε όχι μόνο στη δική μας τεχνογνωσία, π.χ., με εσωτερική κατάρτιση και μετεκπαίδευση και εσωτερικές προτάσεις, αλλά δραστηριοποιούμαστε και εξωτερικά στον τομέα Total-Quality-Management.

  4. KNIEL SYSTEM-ELECTRONIC GMBH

    Γερμανία

    Η Kniel κάνει τη διαφορά. Ποιότητα χωρίς συμβιβασμούς, άκρως εξειδικευμένο Engineering, ολοκληρωμένο σέρβις – Τα τροφοδοτικά της Kniel θέτουν πρότυπα. Για τη δική σας επιτυχία. Η Kniel System-Electronic GmbH είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής τροφοδοτικών υψηλής τεχνολογίας στο εύρος ισχύος από 7 έως 3000 Watt. Η επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1975 έχει εξελιχθεί με την πάροδο των ετών από το βασικό κατασκευαστή σε έναν προμηθευτή καινοτομικών τροφοδοτικών με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη, ο οποίος διαθέτει εξειδίκευση στους τεχνολογικούς τομείς, όπως ο αυτοματισμός, τα συστήματα μέτρησης και ελέγχου, οι αισθητήρες, η κατασκευή αυτοκινήτων, η ιατρική και η εργαστηριακή τεχνολογία. Η γκάμα των προϊόντων της Kniel διαρθρώνεται σε τρεις κύριους τομείς τροφοδοτικών και παρελκομένων για εγκατάσταση σε συστήματα 19”, ράγες Ω και επίτοιχη εγκατάσταση. Στους πελάτες παρέχεται μια ποικιλία τύπων περισσότερων από 10.000 διαφορετικών βασικών συσκευών για επιλογή. Η έδρα της επιχείρησης είναι η Καρλσρούη, επειδή τα τροφοδοτικά της Kniel είναι 100% Made in Germany.

  5. IDENTA AUSWEISSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Ως αποδοτικός κατασκευαστής με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις παραγωγής, η IDENTA διαθέτει πολυλειτουργικές ηλεκτρονικές κάρτες, μέσα αποθήκευσης RFID, πιστωτικές κάρτες, πλαστικές κάρτες και μέσα ταυτοποίησης κάθε είδους. Η εταιρεία που ιδρύθηκε το 1967, εξυπηρετεί περίπου 3500 πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο με 90 συνεργάτες στη Γερμανία και στην Ελβετία. Μεταξύ των πελατών συγκαταλέγονται παγκόσμιοι όμιλοι με επίγνωση της ασφάλειας, αλλά και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, επιχειρήσεις μεταφορών, ερευνητικά ιδρύματα, σύλλογοι γκολφ, κέντρα Fitness, ασφαλιστικές εταιρείες, πανεπιστήμια, φορείς εκμετάλλευσης μεγάλων εγκαταστάσεων εκδηλώσεων, ξενοδοχεία, πάρκα αναψυχής και κλινικές. Τα προϊόντα της IDENTA χρειάζονται για συστήματα ελέγχου πρόσβασης, συστήματα καταγραφής χρόνου, ταυτοποίηση ατόμων και ταμειακά συστήματα. Εκτός από τα πιστοποιητικά ISO 9001, ISO 27001, ISO14001, διαθέτουμε επίσης πιστοποίηση MasterCard. Οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες MasterCard επιτρέπεται να παράγονται στο εργοστάσιό μας υπό συνθήκες υψηλής ασφάλειας από το 2014.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ACHBERG SILOANLAGEN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η ACHBERG διαθέτει εμπειρία δεκαετιών στην κατασκευή και στην παραγωγή στοιχείων εγκαταστάσεων για τη βιομηχανία χύδην υλικών. Τα κοντέινερ χύδην υλικών, τα συστήματα εκκένωσης BigBag, τα συστήματα πλήρωσης BigBag και τα εύκαμπτα σιλό της εταιρείας μας είναι δομοστοιχειωτά προκειμένου να μπορούν να καλύπτονται πολλές απαιτήσεις πελατών με το βασικό πρόγραμμα. παράγουμε ολοκληρωμένα στοιχεία συστήματος σωλήνων. Καμπύλοι σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, καμπύλοι σωλήνες από σκληρυμένο ανοξείδωτο χάλυβα, καμπύλοι σωλήνες από γυαλί, διακλαδώσεις από ανοξείδωτο χάλυβα, διακλαδώσεις από γυαλί, εξαρτήματα T, συστολές σωλήνων, σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, σωλήνες αλουμινίου, σύνδεσμοι σωλήνων, εύκαμπτοι σωλήνες, σωλήνες αναρρόφησης, βιδωτά στόμια, σταθμοί σύνδεσης, κιβώτια αναρρόφησης, συρταρωτές βαλβίδες πεπιεσμένου αέρα και βαλβίδες αναρρόφησης εκκένωσης είναι είδη αποθήκης. Σιλό αποθήκης, σιλό διπλού θαλάμου, σιλό ανάμειξης και μεταφόρτωσης κατασκευάζονται, παραδίδονται και εγκαθίστανται για κάθε έργο από έμπειρους εγκαταστάτες. Κατασκευάζουμε τυποποιημένα συστήματα ελέγχου για την καταγραφή ή την απεικόνιση της στάθμης πλήρωσης και τον έλεγχο της πλήρωσης του σιλό.

  2. STAIGER

    Γερμανία

    Η εταιρεία STAIGER αναπτύσσει και παράγει υψηλής ποιότητας μαγνητικές βαλβίδες και συστήματα ρευστών για εντελώς διαφορετικές εφαρμογές. Εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια συνεχίζουμε την επιτυχημένη καινοτομική μας πορεία και ιδίως στον τομέα της τεχνολογίας αναλογικών βαλβίδων και πόσιμου νερού διαθέτουμε νέα προϊόντα και προσαρμοσμένες στις προδιαγραφές του πελάτη λύσεις. Είμαστε μια διευθυνόμενη από τον ιδιοκτήτη οικογενειακή επιχείρηση και αναπτύσσουμε και παράγουμε με περίπου 200 συνεργάτες μαγνητικές βαλβίδες και συγκροτήματα βαλβίδων με βάση τις απαιτήσεις των πελατών μας – Κορυφαία την αγορά επιχείρηση στους τομείς της ιατρικής τεχνολογίας, της αυτοκινητοβιομηχανίας, της βιομηχανίας, των συστημάτων πεπιεσμένου αέρα, της αεροναυτικής και της διαστημικής, καθώς και της τεχνολογίας πόσιμου νερού. Στο πλαίσιο αυτό παράγουμε από μεμονωμένα τεμάχια έως μεγάλες σειρές και προϊόντα μαζικής παραγωγής, τα πάντα στις εγκαταστάσεις μας στο Erligheim κοντά στη Στουτγάρδη καθώς και όλα τα συστήματα παραγωγής και ελέγχου. Αυτή η τεχνογνωσία μάς παρέχει τη δυνατότητα να αναπτύσσουμε αποδοτικές ως προς το κόστος λύσεις που παρέχουν στον πελάτη ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

  3. K.H. SCHMALZ GMBH

    Γερμανία

    Κατασκευή εγκαταστάσεων, παραγωγή και διάθεση δοσιμετρικών συστημάτων για κεντρικές και αποκεντρωμένες εγκαταστάσεις τροφοδοσίας υλικών αποχύτευσης, εγκαταστάσεις επεξεργασίας υδάτων, συστήματα υψηλής πίεσης, με έλεγχο συχνότητας, χημικά προϊόντα επεξεργασίας υδάτων, σταθεροποιητές σκληρότητας, μέσα αντιδιαβρωτικής προστασίας, γενικά δοσιμετρικά συστήματα, αποσκλήρυνση νερού και σέρβις. Ορισμένα άλλα προϊόντα: δοσιμετρικά συστήματα για υλικά αποχύτευσης, επεξεργασία νερού για υγραντήρες αέρα, δοσιμετρικές συσκευές, εγκαταστάσεις επεξεργασίας υδάτων, εξέταση λεγιονέλλλας και πολλά άλλα

  4. ZEPPELIN SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Παραγωγή πλαστικών και μεταφορικές εταιρείες: Η Zeppelin είναι η παγκοσμίως κορυφαία στην αγορά εταιρεία με ετοιμοπαράδοτες εγκαταστάσεις για το χειρισμό υψηλής ποιότητας υλικών χύδην. Επιχειρήσεις επεξεργασίας πλαστικών: Σε αυτόν τον απαιτητικό τομέα, η Zeppelin είναι κορυφαία στον τομέα της τεχνολογίας των εγκαταστάσεων επεξεργασίας PVC, εγκαταστάσεων μείξης και εγκαταστάσεων παραγωγής δικτυωμένων καλωδίων (VPE) της βιομηχανίας καλωδίων. Οι σύνθετες εργασίες απαιτούν ολοκληρωμένη τεχνογνωσία για την ανάπτυξη βέλτιστων λύσεων. Βιομηχανία καουτσούκ και ελαστικών: Από την παραλαβή της πρώτης ύλης, την αποθήκευση και την τεχνολογία μεταφοράς, τη ζύγιση και τη δοσιμέτρηση αιθάλης, διοξειδίου του πυριτίου, λαδιών και άλλων προσθέτων και μικροστοιχείων έως την ετοιμοπαράδοτη εγκατάσταση ανάμειξης, η Zeppelin διαθέτει ολοκληρωμένα συστήματα του ίδιου κατασκευαστή. Βιομηχανία τροφίμων: Παραλαβή πρώτης ύλης, αποθήκευση, εξαγωγή, μεταφορά, επεξεργασία, δοσιμέτρηση, ανάμειξη και έλεγχος. Σε όλους τους τομείς αναπτύσσουμε ιδιαίτερα συστήματα.

  5. GERWECK GMBH OBERFLÄCHENTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία Gerweck GmbH Oberflächentechnik είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής υπηρεσιών για επιστρώσεις επιφανειών και μετάλλων, καθώς και ελαφρών μετάλλων.. Ο επιτυχημένος συνδυασμός ηλεκτρολυτικής επίστρωσης συνδυαστικής και μεμονωμένης μαζί με την υψηλή ποιότητα και την ικανοποίηση του πελάτη, μας εξασφαλίζουν πελάτες από την αυτοκινητοβιομηχανία, την ηλεκτρική και την ιατρική βιομηχανία. Υποστηρίζουμε τους πελάτες μας στα αρχικά στάδια των νέων έργων στην πρωτότυπη μονάδα μας, η οποία έχει σχεδιαστεί με την τελευταία τεχνολογία, μέχρι τη σειρά παραγωγής. Προκειμένου να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των δυναμικών αγορών, εστιάζουμε στην ανάπτυξη τεχνολογικών εγκαταστάσεων και στις πιο πρόσφατες μεθόδους ανάλυσης. Διαθέτουμε εξαιρετικό συντονισμό και ευέλικτη προσαρμογή των συστημάτων στα προϊόντα σας. Ελέγχουμε τον προγραμματισμό της παραγωγής μέσω σύγχρονων εγκαταστάσεων ελέγχου καθώς και μέσω συστήματος ERP που υποστηρίζεται από SAP. Αυτό αντικατοπτρίζει τα πρώτα σημαντικά βήματα στο πλαίσιο της ψηφιοποίησης 4.0 της εταιρεία μας.

  1. DIENER ELECTRONIC GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Με εμπειρία 30 ετών, η εξειδικευμένη ομάδα Diener electronic στην τεχνολογία επιφανειών πλάσματος, καθώς και οι συνεργάτες μας στον τομέα του αυτοματισμού και της υλοποίησης σάς παρουσιάζουν εξατομικευμένους τρόπους για την με εξασφαλισμένο μέλλον κατασκευή της εγκατάστασης παραγωγής που σχεδιάζετε. Ως παγκοσμίως δραστηριοποιούμενη κορυφαία στην αγορά επιχείρηση, με περισσότερα από 11.000 συστήματα που έχουν πωληθεί παγκοσμίως, παρέχουμε την προσαρμοσμένη λύση για αποδοτικές μεθόδους στους τομείς του πλάσματος με συστήματα χαμηλής και ατμοσφαιρικής πίεσης, καθώς και συστήματα παρυλενίου και κενού. Αφήστε μας να σάς ενθουσιάσουμε με τις δυνατότητες που σάς παρέχουμε με αυτές τις τεχνολογίες και τις μοναδικές διαδικασίες. Θα χαρούμε να σάς γνωρίσουμε! Ολοκληρωμένη εξειδίκευση από έναν προμηθευτή. Οι πελάτες μας αποκομίζουν οφέλη από την εμπειρία και την τεχνογνωσία δραστήριων συνεργατών και έναν εξοπλισμό παραγωγής υπερσύγχρονου τεχνικού επιπέδου. Με προοδευτικές λύσεις προς την επιτυχία. Σε πολλές μονάδες στη Βάδη-Βυρτεμβέργη αναπτύσσουμε και παράγουμε καινοτομικές λύσεις για την οικονομικά αποδοτική, ακριβή και οικολογική επιφανειακή επεξεργασία πλάσματος – και όλα αυτά με μεγάλη επιτυχία. Από την ίδρυση της εταιρείας αναπτυσσόμαστε συνεχώς και σήμερα συγκαταλεγόμαστε στους κορυφαίους κατασκευαστές συστημάτων πλάσματος παγκοσμίως. Εφαρμογές των συστημάτων μας: καθαρισμός απόλυτης ακρίβειας, ενεργοποίηση, επίστρωση, χάραξη επιφανειών, υδρόφιλη/υδρόφοβη επίστρωση, απαερίωση/εξαέρωση, προσομοίωση ύψους, βαθμονόμηση αισθητήρων, έλεγχος στεγανότητας.

  2. TIS INDUSTRIESERVICE

    Γερμανία

    Με άνω των 20 ετών εμπειρία συμβάλλουμε σημαντικά στην επιτυχία της επιχείρησης των βιομηχανικών πελατών μας. Όλοι σχεδόν οι κλάδοι της βιομηχανίας εμπιστεύονται την αποδοτικότητά μας και αξιοποιούν επίσης το εξατομικευμένο για κάθε πελάτη σέρβις μας. Και όλα αυτά για την ποιότητα, την ευελιξία, αλλά και το κόστος. Χάρη στη τεχνογνωσία μας είμαστε σε θέση να διεκπεραιώνουμε εμπρόθεσμα και μεγάλες παραγγελίες (π.χ., πλήρης μετεγκατάσταση εργοστασίων εντός 5 μηνών στην Τουρκία). Οι καλές επαφές στο εξωτερικό σάς διασφαλίζουν επίσης την απρόσκοπτη και από νομική άποψη άψογη διεκπεραίωση. Συναρμολόγηση μηχανημάτων/εγκαταστάσεων, έλεγχος ραφιών κατά DIN EN 15635, εξειδικευμένη επιχείρηση για των έλεγχο εγκαταστάσεων ραφιών, αποσυναρμολόγηση/επανασυναρμολόγηση, μετακόμιση μηχανημάτων/μετεγκατάσταση παραγωγής, συναρμολόγηση/αποσυναρμολόγηση συστημάτων γερανών KBK, σχεδιασμός/διαχείριση έργων, συντήρηση/σέρβις, βιομηχανικός καθαρισμός, καθαρισμός κτιρίων, Facility Management (εξειδικευμένη επιχείρηση κατά WHG)

  1. INOTECH METER CALIBRATION SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η inotech GmbH έχει αναδειχθεί εντός των τελευταίων 25 ετών σε μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις συστημάτων ελέγχου μετρητών αερίου, ελέγχου και βαθμονόμησης και είναι παγκοσμίως ένας εξειδικευμένος και αξιόπιστος συνεργάτης για κατασκευαστές μετρητών και ανεξάρτητους φορείς ελέγχου. Κατά τα τελευταία έτη έχουμε εδραιωθεί και στον τομέα των συστημάτων ελέγχου μετρητών νερού και θερμότητας διευρύνοντας έτσι τη γκάμα των προϊόντων μας. Με τα δικά μας συστήματα ελέγχου βαθμονομούνται σε ετήσια βάση εκατομμύρια εντελώς διαφορετικών τύπων μετρητών. Τα συστήματα ελέγχου αποτελούν την κύρια επιχειρηματική μας δραστηριότητα. Σε καθημερινή βάση συνδυάζουμε την τεχνογνωσία μας και τις επιθυμίες των πελατών μας προκειμένου να βελτιώνουμε συνεχώς τα προϊόντα μας. Έτσι προσανατολίζουμε πάντοτε την ανάπτυξη προϊόντων και την παραγωγή μας στους πελάτες μας και βρισκόμαστε πάντοτε στο επίκαιρο επίπεδο ανάπτυξης.