• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βαθμονομηση

Αποτελέσματα για

Βαθμονομηση

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. MELUTEC METROLOGY GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Το δικό μας εργαστήριο βαθμονόμησης διαθέτει διαπίστευση κατά DIN EN ISO/IEC 17025 του οργανισμού Deutschen Akkreditierungsstelle GmbH DAkkS για τα μεγέθη μέτρησης μήκος, ροπή στρέψης, θερμοκρασία, σχετική υγρασία και ζυγοί με αριθμό καταχώρισης D-K-15048-01-00. Ως διαπιστευμένο εργαστήριο βαθμονόμησης DAkkS πληρούμε τις απαιτήσεις όλων των εθνικών και διεθνών προτύπων. Δεν θέλουμε απλώς να ικανοποιούμε τους πελάτες μας, αλλά να τους ενθουσιάζουμε. Από την ίδρυση της εταιρείας το 1991 έχουν διευρύνει πολλές από τις υπηρεσίες που παρέχουμε και αναπτυσσόμαστε στον τομέα αυτό μέρα με τη μέρα. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στον τομέα της τεχνολογίας βαθμονόμησης. Πελάτες στη Γερμανία και σε ολόκληρο τον κόσμο αποκομίζουν οφέλη από τις γνώσεις και την ευελιξία μας. Αποκτήστε την προσωπική σας εικόνα της Melutec Metrology και θα διαπιστώσετε ότι διακρινόμαστε σαφώς από τους ανταγωνιστές μας όσον αφορά στην εξειδίκευση, στην ευελιξία και στην καινοτομία.

  2. HÖNTZSCH GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HÖNTZSCH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση και ρύθμιση ροής και παροχής - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αντιεκπυρσοκρότηση - εξοπλισμός, Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Μετρητές μάζας αέρα (LMM), Υπηρεσίες βαθμονόμησης, βαθμονόμηση, Ανάπτυξη συσκευών μέτρησης παροχής, Μετρητής ροής, Αισθητήρες για τον τομέα αντιεκρηκτικής προστασίας, και αισθητηρες. Έχει έδρα σε Waiblingen, Γερμανία.

  3. FGQ-CONTROL GMBH KALIBRIERDIENST FÜR MECHANISCHE, ELEKTRISCHE UND PHYSIKALISCHE MESSGRÖSSEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία FGQ-CONTROL GMBH KALIBRIERDIENST FÜR MECHANISCHE, ELEKTRISCHE UND PHYSIKALISCHE MESSGRÖSSEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλουργία και σιδηρουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποιοτικός έλεγχος και πιστοποίηση, Υπηρεσίες βαθμονόμησης για τη βιομηχανία, Ποιοτικός έλεγχος και πιστοποίηση, και βαθμονόμηση. Έχει έδρα σε Furtwangen, Γερμανία.

  4. B + B THERMO-TECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η B+B Thermo-Technik αναπτύσσει και παράγει από το 1984 καινοτομικές λύσεις προϊόντος και λύσεις για τομείς με ανώτατες απαιτήσεις ποιότητας για εφαρμογές μέτρησης ακριβείας. Αξιοποιήστε λοιπόν τη μακρόχρονη εμπειρία και την τεχνογνωσία μας. Η έδρα μας είναι το Donaueschingen στη νοτιοδυτική Γερμανία. Από εκεί διατίθενται τα ποιοτικά προϊόντα μας σε ολόκληρο τον κόσμο. Με υπερσύγχρονες τεχνολογίες έρευνας, ανάπτυξης και παραγωγής και πιστοποιήσεις DIN EN ISO 9001: 2015 και DIN EN 61340-5-1 παράγουμε τα προϊόντα μας με βάση τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας. Στους πελάτες μας παρέχουμε και την υπηρεσία πιστοποιητικών ελέγχου και πιστοποιητικά βαθμονόμησης DAkkS των δικών μας εργαστηρίων βαθμονόμησης. Η ποιότητα και η στενή συνεργασία με τον πελάτη αποτελούν σταθερές συνιστώσες της στρατηγικής μας και για το λόγο αυτό παράγουμε κυρίως στη Γερμανία και σε 100% θυγατρικές εταιρείες σε ολόκληρο τον κόσμο. Εγγυόμαστε τους διαρκείς ελέγχους ποιότητας, την ευέλικτη ανταπόκριση στις επιθυμίες και στις τροποποιήσεις των πελατών, καθώς και τις εμπρόθεσμες παραδόσεις.

  5. BURSTER PRÄZISIONSMESSTECHNIK GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η λύση για τεχνικές μετρήσεις. Με αυτό το σλόγκαν, η διεθνώς δραστηριοποιούμενη επιχείρηση τεχνικών μετρήσεων burster προμηθεύει εδώ και περισσότερο από έναν αιώνα από τις εγκαταστάσεις ανάπτυξης και παραγωγής της στη Γερμανία επώνυμους πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο με αισθητήρες, συσκευές μέτρησης ακριβείας και συστήματα μέτρησης για την επεξεργασία σημάτων αισθητήρων. Η burster είναι εκεί όπου η διασφάλιση της ποιότητας και η επιτήρηση της παραγωγής παίζουν κάποιο ρόλο. Με γνώμονα την ακρίβεια, την ποιότητα και την ευελιξία η μικρομεσαία επιχείρηση burster από τη Βάση-Βυρτεμβέργη αναπτύχθηκε σε διάστημα 50 ετών σε έναν από τους σημαντικότερους προμηθευτές συσκευών μέτρησης ακριβείας, αισθητήρων και συστημάτων για την επεξεργασία σημάτων αισθητήρων και την επιτήρηση διαδικασιών. Στη Γερμανία και σε ολόκληρο τον κόσμο, η burster προμηθεύει περισσότερους από 7500 πελάτες, στους οποίους η πρωτοπόρος και έμπειρη ομάδα μας προσφέρει υποστήριξη σε θέματα εφαρμογών ακόμα και πριν αυτοί λάβουν την απόφαση να αγοράσουν.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. INOTECH METER CALIBRATION SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η inotech GmbH έχει αναδειχθεί εντός των τελευταίων 25 ετών σε μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις συστημάτων ελέγχου μετρητών αερίου, ελέγχου και βαθμονόμησης και είναι παγκοσμίως ένας εξειδικευμένος και αξιόπιστος συνεργάτης για κατασκευαστές μετρητών και ανεξάρτητους φορείς ελέγχου. Κατά τα τελευταία έτη έχουμε εδραιωθεί και στον τομέα των συστημάτων ελέγχου μετρητών νερού και θερμότητας διευρύνοντας έτσι τη γκάμα των προϊόντων μας. Με τα δικά μας συστήματα ελέγχου βαθμονομούνται σε ετήσια βάση εκατομμύρια εντελώς διαφορετικών τύπων μετρητών. Τα συστήματα ελέγχου αποτελούν την κύρια επιχειρηματική μας δραστηριότητα. Σε καθημερινή βάση συνδυάζουμε την τεχνογνωσία μας και τις επιθυμίες των πελατών μας προκειμένου να βελτιώνουμε συνεχώς τα προϊόντα μας. Έτσι προσανατολίζουμε πάντοτε την ανάπτυξη προϊόντων και την παραγωγή μας στους πελάτες μας και βρισκόμαστε πάντοτε στο επίκαιρο επίπεδο ανάπτυξης.

  2. KÄFER MESSUHRENFABRIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η Käfer Messuhrenfabrik GmbH & Co. KG ιδρύθηκε το 1932 ως μηχανουργείο για μετρητικά ρολόγια. Σήμερα, η Käfer Messuhrenfabrik GmbH & Co. KG είναι ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος κατασκευαστής μετρητικών ρολογιών και συσκευών μετρητικών ρολογιών στην Ευρώπη με περισσότερους από 100 συνεργάτες στις εγκαταστάσεις μας στο Villingen-Schwenningen (στις παρυφές του νότιου Μέλανα Δρυμού). Με τη μακρόχρονη τεχνογνωσία μας στην κατασκευή, στην παραγωγή και στη διασφάλιση της ποιότητας παράγουμε με βάση τα πλέον σύγχρονα πρότυπα παραγωγής και με σταθερά υψηλή ποιότητα. Το ευρύ δίκτυο αντιπροσώπων της εταιρείας μας διαθέτει εκατοντάδες διαφορετικών μετρητικών ρολογιών Käfer. Ωστόσο, στο Villingen-Schwenningen δεν παράγουμε μόνο τα γνωστά μοντέλα μας, αλλά και ειδικά μετρητικά ρολόγια σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη. Με τη δική μας υπηρεσία βαθμονόμησης και επισκευών στο Villingen-Schwenningen σάς παρέχουμε σε μόνιμη βάση τη δυνατότητα να δρομολογείτε τη γρήγορη και αξιόπιστη συντήρηση των μετρητικών σας ρολογιών.

  3. EP EHRLER PRÜFTECHNIK ENGINEERING GMBH

    Γερμανία

    Η EP Engineering GmbH είναι ο πάροχος της πλήρους σειράς προϊόντων και υπηρεσιών στον τομέα της τεχνολογίας μετρήσεων και ελέγχου, που ειδικεύεται στην τεχνολογία μέτρησης ροής υψηλής ακρίβειας. Σας προσφέρουμε ποιότητα σε ανώτατο επίπεδο και προσφέρουμε στους πελάτες μας ως πάροχος ολοκληρωμένων υπηρεσιών κλίνες δοκιμών και συστήματα μέτρησης, λύσεις λογισμικού καθώς και βαθμονομήσεις και σέρβις. Είμαστε μία από τις λίγες επιχειρήσεις στη Γερμανία που λειτουργούν δικό τους εργαστήριο DAkkS (γερμανικός φορέας διαπίστευσης).Προκειμένου να αναπτύσσουμε συνεχώς τα πιο πρόσφατα πρότυπα και μεθόδους μέτρησης, διερευνούμε με συνεργάτες από την επιστήμη και την εκπαίδευση νέους δρόμους στην τεχνολογία μετρήσεων και δοκιμών για αέρια και υγρά μέσα και διατηρούμε στενή συνεργασία με το Physikalisch-Technische Bundesanstalt στο Braunschweig.

  4. JULABO GMBH

    Γερμανία

    Η JULABO είναι μία από τις ηγέτιδες εταιρείες παγκοσμίως στην κατασκευή εξοπλισμών θερμορύθμισης που προορίζονται για την έρευνα και τον επιστημονικό και βιομηχανικό τομέα. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει καινοτόμες λύσεις για σχεδόν κάθε εφαρμογή ρύθμισης θερμοκρασίας, από -95 έως +400 °C. Προϊόντα: θερμοστάτες εμβύθισης, θερμοστατούμενα υδατόλουτρα συνεχούς ροής, κρυοστάτες και κρυοστάτες εξαιρετικά χαμηλής θερμοκρασίας, εξαιρετικά δυναμικά συστήματα ελέγχου θερμοκρασίας, θερμοστάτες για υψηλές θερμοκρασίες, ψύκτες συνεχούς ροής, ψύκτης με εμβάπτιση και γεννήτριες ψύχους, υδατόλουτρα, λουτρά με ανάδευση, ρυθμιστές θερμοκρασίας εργαστηρίου, βιομηχανικοί ψύκτες, θερμοστάτες βαθμονόμησης, θερμοστάτες ιξώδους, αυτοματισμοί για εργαστήρια, λογισμικό και εξαρτήματα

  5. G. LUFFT MESS- UND REGELTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η Lufft Mess- und Regeltechnik GmbH αναπτύσσει και παράγει επαγγελματικά εξαρτήματα και συστήματα για συστήματα κλιματισμού και μετρήσεων περιβάλλοντος. Μετεωρολογικές υπηρεσίες και οργανισμοί, καθώς και επιχειρήσεις εξοπλισμού κτιρίων και παροχής ενέργειας εκτιμούν την ποιότητα της Lufft. Οι απαιτήσεις ποιότητας υποστηρίζονται με ιδιόκτητο εργαστήριο βαθμονόμησης (DKD/DakkS). Μέρος αυτού του εργαστηρίου αποτελεί, μ.ά., μια διαπιστευμένη αεροσήραγγα, στην οποία διεξάγεται ολοκληρωμένος έλεγχος όλων των παραδιδόμενων αισθητήρων ανέμου.

  1. DEUSTE GAS SOLUTIONS GMBH

    Γερμανία

    Είμαστε ειδικοί στα αέρια, τους περιέκτες και τις δικλείδες. Το φάσμα των παροχών μας περιλαμβάνει την παραγωγή: - Αερίων ελέγχου και βαθμονόμησης καθώς και μειγμάτων αερίων ως μειγμάτων αερίων και υγρών-αερίων σε φιάλες για πώληση, για δανεισμό ή φιάλες πολλαπλών χρήσεων- Αερίων ελέγχου και καθαρών αερίων σε κουτιά πίεσης και κυλίνδρους πεπιεσμένων αερίων μίας χρήσης χωρητικότητας 12, 34, 60 ή 110 l. Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να λάβετε δικλείδες πεπιεσμένων αερίων προσαρμοσμένες στις ξεχωριστές σας ανάγκες για όλα τα αέρια και τα μείγματα αερίων. Η Deuste Gas Solutions GmbH είναι μια μικρομεσαία επιχείρηση από τον Βόρειο Μέλανα Δρυμό, που δραστηριοποιείται εδώ και πάνω από 40 χρόνια στον τομέα της παρασκευής αερίων ελέγχου και βαθμονόμησης, καθώς και στην πώληση δοχείων και δικλείδων πεπιεσμένων αερίων. Μέχρι τα μέσα του 2016, η επιχείρηση λειτουργούσε με την επωνυμία Deuste Steininger GmbH στο Mühlhausen/Kraichgau.

  2. DIENER ELECTRONIC GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Με εμπειρία 30 ετών, η εξειδικευμένη ομάδα Diener electronic στην τεχνολογία επιφανειών πλάσματος, καθώς και οι συνεργάτες μας στον τομέα του αυτοματισμού και της υλοποίησης σάς παρουσιάζουν εξατομικευμένους τρόπους για την με εξασφαλισμένο μέλλον κατασκευή της εγκατάστασης παραγωγής που σχεδιάζετε. Ως παγκοσμίως δραστηριοποιούμενη κορυφαία στην αγορά επιχείρηση, με περισσότερα από 11.000 συστήματα που έχουν πωληθεί παγκοσμίως, παρέχουμε την προσαρμοσμένη λύση για αποδοτικές μεθόδους στους τομείς του πλάσματος με συστήματα χαμηλής και ατμοσφαιρικής πίεσης, καθώς και συστήματα παρυλενίου και κενού. Αφήστε μας να σάς ενθουσιάσουμε με τις δυνατότητες που σάς παρέχουμε με αυτές τις τεχνολογίες και τις μοναδικές διαδικασίες. Θα χαρούμε να σάς γνωρίσουμε! Ολοκληρωμένη εξειδίκευση από έναν προμηθευτή. Οι πελάτες μας αποκομίζουν οφέλη από την εμπειρία και την τεχνογνωσία δραστήριων συνεργατών και έναν εξοπλισμό παραγωγής υπερσύγχρονου τεχνικού επιπέδου. Με προοδευτικές λύσεις προς την επιτυχία. Σε πολλές μονάδες στη Βάδη-Βυρτεμβέργη αναπτύσσουμε και παράγουμε καινοτομικές λύσεις για την οικονομικά αποδοτική, ακριβή και οικολογική επιφανειακή επεξεργασία πλάσματος – και όλα αυτά με μεγάλη επιτυχία. Από την ίδρυση της εταιρείας αναπτυσσόμαστε συνεχώς και σήμερα συγκαταλεγόμαστε στους κορυφαίους κατασκευαστές συστημάτων πλάσματος παγκοσμίως. Εφαρμογές των συστημάτων μας: καθαρισμός απόλυτης ακρίβειας, ενεργοποίηση, επίστρωση, χάραξη επιφανειών, υδρόφιλη/υδρόφοβη επίστρωση, απαερίωση/εξαέρωση, προσομοίωση ύψους, βαθμονόμηση αισθητήρων, έλεγχος στεγανότητας.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Βαθμονομηση

Αριθμός αποτελεσμάτων.

12 Επιχειρήσεις