• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πρώτες ύλες τροφίμων

Αποτελέσματα για

Πρώτες ύλες τροφίμων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. ZEPPELIN SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Παραγωγή πλαστικών και μεταφορικές εταιρείες: Η Zeppelin είναι η παγκοσμίως κορυφαία στην αγορά εταιρεία με ετοιμοπαράδοτες εγκαταστάσεις για το χειρισμό υψηλής ποιότητας υλικών χύδην. Επιχειρήσεις επεξεργασίας πλαστικών: Σε αυτόν τον απαιτητικό τομέα, η Zeppelin είναι κορυφαία στον τομέα της τεχνολογίας των εγκαταστάσεων επεξεργασίας PVC, εγκαταστάσεων μείξης και εγκαταστάσεων παραγωγής δικτυωμένων καλωδίων (VPE) της βιομηχανίας καλωδίων. Οι σύνθετες εργασίες απαιτούν ολοκληρωμένη τεχνογνωσία για την ανάπτυξη βέλτιστων λύσεων. Βιομηχανία καουτσούκ και ελαστικών: Από την παραλαβή της πρώτης ύλης, την αποθήκευση και την τεχνολογία μεταφοράς, τη ζύγιση και τη δοσιμέτρηση αιθάλης, διοξειδίου του πυριτίου, λαδιών και άλλων προσθέτων και μικροστοιχείων έως την ετοιμοπαράδοτη εγκατάσταση ανάμειξης, η Zeppelin διαθέτει ολοκληρωμένα συστήματα του ίδιου κατασκευαστή. Βιομηχανία τροφίμων: Παραλαβή πρώτης ύλης, αποθήκευση, εξαγωγή, μεταφορά, επεξεργασία, δοσιμέτρηση, ανάμειξη και έλεγχος. Σε όλους τους τομείς αναπτύσσουμε ιδιαίτερα συστήματα.

  2. CENTAX PHARMA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Centax Pharma είναι γνωστή για την κατά παραγγελία παραγωγή συμπληρωμάτων διατροφής. Η τεχνογνωσία ως κατασκευαστής των δικών μας καψουλών, δισκίων και στικ εγγυάται υψηλής και σταθερής ποιότητας προϊόντα. Χάρη στην έδρα μας στη Γερμανία είμαστε σε θέση να δραστηριοποιούμαστε γρήγορα και ευέλικτα για λογαριασμό σας ως εξειδικευμένος παραγωγός κατά παραγγελία. Τόσο στον τομέα της παραγωγής και της συσκευασίας συμπληρωμάτων διατροφής όσο και τροφίμων για ιδιαίτερους ιατρικούς σκοπούς. Ήδη κατά το σχεδιασμό νέων προϊόντων είμαστε σε θέση να αξιοποιούμε την τεχνογνωσία μας και σάς παρέχουμε κατόπιν αιτήματος συμβουλές για τη διαμόρφωση εξατομικευμένα προσαρμοσμένων στις επιθυμίες νέων προϊόντων. Ενθαρρύνουμε τη συνεργατική υποστήριξη και σάς υποστηρίζουμε ως ανοικτός και έντιμος συνεργάτης από την πρώτη ιδέα προϊόντος έως το έτοιμο συσκευασμένο προϊόν. Η συνεργασία μας ως παραγωγός κατά παραγγελία βασίζεται στη φερεγγυότητα και στην εμπιστοσύνη που όχι απλώς προάγουμε, αλλά και βιώνουμε.

  3. DIAFOOD GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Diafood GmbH είναι μια κορυφαία επιχείρηση στον τομέα της επεξεργασίας φυτικών πρώτων υλών που ειδικεύεται σε υψηλής ποιότητας αποξηραμένα λαχανικά, αρωματικά φυτά και βιολογικά προϊόντα. Με εμπειρία άνω των 35 ετών, η Diafood έχει αποκτήσει εξαιρετική φήμη για την ποιότητα και την αειφορία. Η επιχείριση συνεργάζεται αποκλειστικά με πιστοποιημένους προμηθευτές που πληρούν αυστηρά πρότυπα ποιότητας βιολογικών προϊόντων. Ένας ιδιαίτερος τομέας εστίασης είναι η παραγωγή βιολογικών μανιταριών και άλλων φυτικών συστατικών με πολυδιάστατες χρήσεις στη βιομηχανία τροφίμων. Οι τακτικοί έλεγχοι των προμηθευτών διασφαλίζουν την τήρηση υψηλών προτύπων ποιότητας. Η γκάμα των προϊόντων διευρύνθηκε με τη συνεργασία με την Colin Ingrédients για την προσφορά μια ακόμη μεγαλύτερης ποικιλίας φυτικών πρώτων υλών. Η αειφορία και η προστασία του περιβάλλοντος βρίσκονται στο επίκεντρο στην Diafood. Το γεγονός αυτό αντανακλάται στην επιλογή των περιοχών καλλιέργειας, στις οικολογικές μεθόδους επεξεργασίας και στην οικολογική συσκευασία. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται επίσης σε πρωτοβουλίες για την προαγωγή της βιολογικής γεωργίας και της διατήρησης των φυσικών πόρων. Με μια ομάδα εμπειρογνωμόνων που συνδυάζει τη βαθιά κατανόηση του κλάδου και την εξειδικευμένη γνώση, η Diafood είναι ο ιδανικός συνεργάτης για επιχειρήσεις που επενδύουν σε αειφόρα, υψηλής ποιότητας συστατικά. Η Diafood διαθέτει προσαρμοσμένες λύσεις για την παραγωγή τροφίμων, οι οποίες καλύπτουν τις απαιτήσεις γεύσης και υγείας των σύγχρονων καταναλωτών.

  4. KRÄUTERHAUS SANCT BERNHARD KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε συνεργάτες για προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, ανάπτυξη και κατά παραγγελία παραγωγή συμπληρωμάτων διατροφής! Από το 1903, η επωνυμία Sanct Bernhard δεν διακρίνεται μόνο για τα υψηλής ποιότητας, αποτελεσματικά φυσικά θεραπευτικά μέσα, συμπληρώματα διατροφής και προϊόντα περιποίησης σώματος που διαθέτουμε στην αγορά με τα εμπορικά σήματα „Sanct Bernhard“, „Sanct Bernhard Sport“ και „Sanct Bernhard tierlieb“. Παραγωγή κατά παραγγελία Made in Germany - Η επωνυμία Sanct Bernhard συνεπάγεται ποιότητα Made in Germany - Αυτό τεκμηριώνουν χιλιάδες ικανοποιημένων πελατών στα ηλεκτρονικά μας καταστήματα. Πιστοποιημένη διαχείριση ποιότητας για ανώτερης κατηγορίας πρώτες ύλες. Η μεγάλη εμπειρία, οι εκπαιδευμένοι συνεργάτες, οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής της εταιρείας μας σε συνδυασμό με την πιστοποιημένη διαχείριση ποιότητας για την ολοκληρωμένη ασφάλεια των τροφίμων, καθώς και οι ανώτερης κατηγορίας πρώτες ύλες μάς παρέχουν τη δυνατότητα να παράγουμε πρώτης τάξεως προϊόντα και με τη δική σας ετικέτα! Κατά παραγγελία παραγωγή και μικρών ποσοτήτων - Τι είναι αυτό που μας διακρίνει από όλους τους άλλους κατά παραγγελία παραγωγούς συμπληρωμάτων διατροφής, καλλυντικών και ζωοτροφών; Διαθέτουμε επίσης κατά παραγγελία παραγωγή μικρών ποσοτήτων και για νέες επιχειρήσεις. Αξιοποιήστε την ευκαιρία να ξεκινήσετε με μικρές ποσότητες χαμηλού κόστους για να παρουσιαστείτε και να εδραιωθείτε έτσι στην αγορά. Κατά παραγγελία παραγωγή μικρών ποσοτήτων ήδη από 2.000 τεμάχια. Επικοινωνήστε μαζί μας για τις απαιτήσεις του προϊόντος σας. Θα σας παράσχουμε ευχαρίστως συμβουλές!

  5. LIQUID-UNIVERSUM GMBH

    Γερμανία

    Η InnoSteam GmbH με έδρα το Weinstadt κοντά στη Στουτγάρδη είναι μια επιχείρηση διάθεσης και χονδρικού εμπορίου που επικεντρώνεται στην ευρωπαϊκή αγορά τροφίμων και ηλεκτρονικών τσιγάρων, καθώς και συναφών προϊόντων. Το φάσμα των υπηρεσιών της InnoSteam GmbH περιλαμβάνει ένα ευρύ πρόγραμμα προϊόντων και υπηρεσιών για εξειδικευμένα καταστήματα και χονδρική πώληση. Σε αυτά περιλαμβάνονται, μ. ά.: συστήματα πλήρωσης, ανάμειξης και συσκευασίας, συστήματα συνταγών, δοσιμέτρησης και ζύγισης, λύσεις εκτύπωσης και τοποθέτησης ετικετών, καθώς και η χονδρική πώληση (Online) πρώτων υλών, όπως νικοτίνη, γλυκερίνη και προπυλενογλυκόλη, καθώς και κενές φιάλες και καπάκια φιαλών για εντελώς διαφορετικές εφαρμογές.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. WÜRTTEMBERGISCHE ALLPLASTIK GMBH

    Γερμανία

    Η Allplastik ανέπτυξε το 2012 το ανιχνεύσιμο προϊόν Blitzbinder®. Αυτή η συμβατοί με τους κανονισμούς FDA και EUR 10/2011 σειρά προϊόντων παράγεται με ένα καινοτομικό μείγμα υλικών, τα οποία καθιστούν δυνατή την ανίχνευση αυτών των προϊόντων, π. χ., στη βιομηχανία τροφίμων. Ως επιχείρηση με πιστοποίηση ISO 9001: 2008, η Allplastik είναι συνώνυμη με υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, υψηλή ποιότητα προϊόντων, γρήγορη διαθεσιμότητα προϊόντων και αξιόπιστη παράδοση.

  2. KOMEKO GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KOMEKO GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλεύρι και σιμιγδάλι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ρυζαλευρα, διαιτητικα τροφιμα, και Πρώτες ύλες. Έχει έδρα σε Badenweiler, Γερμανία.

  3. AZ ROHSTOFFE UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

    Γερμανία

    Η εταιρεία AZ ROHSTOFFE UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χρωστικες υλες, Χημικές πρώτες ύλες, πρωτες υλες για τη φαρμακοβιομηχανια, και χημικο προϊον. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.