• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μετρηση της πιεσης του αιματος

Αποτελέσματα για

Μετρηση της πιεσης του αιματος

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. RIEGLER & CO.KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η RIEGLER & Co. KG είναι για πάνω από 80 χρόνια, καινοτόμος εταίρος στην τεχνολογία πεπιεσμένου αέρα και τις πνευματικές συσκευές, και πλέον ένας από τους κυριότερους προμηθευτές στη Γερμανία. Η γκάμα της περιλαμβάνει: Συσκευές συντήρησης, ενσωματωμένους ρυθμιστές πίεσης και φίλτρα, γράσο για πνευματικά, μετρητές πίεσης και θερμοκρασίας, βαλβίδες, βάνες ασφαλείας, κυλίνδρους, προστατευτικά σωλήνων, βαλβίδες ασφαλείας, συσκευές κενού, ταχυσυνδέσμους και συζεύκτες ασφαλείας, σιγαστήρες, βιδωτούς συνδέσμους και συνδετήρες, συσπειρωτήρες σωλήνων, ιμάντες σωλήνων, σωλήνες, πιστόλια ψεκασμού, ακροσωλήνια ασφαλείας και εξαρτήματα. Πάνω από 35.000 προϊόντα, από το Α ως το Ω. Στο πλαίσιο της καινοτομίας, εφαρμόζεται το πρόγραμμα RIEGLER SAFETY με εξαρτήματα ασφάλειας και την ενεργειακής αποδοτικότητας. Επιπλέον, η RIEGLER προσφέρει έτοιμες λύσεις για συστήματα και μεμονωμένες κατασκευές και είναι ο κατάλληλος συνεργάτης για σύνθετες απαιτήσεις. Απλά, ευέλικτα και αξιόπιστα με εγγυημένη πληροφόρηση, ιδέες, μηχανική και δειγματοληψία.

  2. B + B THERMO-TECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η B+B Thermo-Technik αναπτύσσει και παράγει από το 1984 καινοτομικές λύσεις προϊόντος και λύσεις για τομείς με ανώτατες απαιτήσεις ποιότητας για εφαρμογές μέτρησης ακριβείας. Αξιοποιήστε λοιπόν τη μακρόχρονη εμπειρία και την τεχνογνωσία μας. Η έδρα μας είναι το Donaueschingen στη νοτιοδυτική Γερμανία. Από εκεί διατίθενται τα ποιοτικά προϊόντα μας σε ολόκληρο τον κόσμο. Με υπερσύγχρονες τεχνολογίες έρευνας, ανάπτυξης και παραγωγής και πιστοποιήσεις DIN EN ISO 9001: 2015 και DIN EN 61340-5-1 παράγουμε τα προϊόντα μας με βάση τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας. Στους πελάτες μας παρέχουμε και την υπηρεσία πιστοποιητικών ελέγχου και πιστοποιητικά βαθμονόμησης DAkkS των δικών μας εργαστηρίων βαθμονόμησης. Η ποιότητα και η στενή συνεργασία με τον πελάτη αποτελούν σταθερές συνιστώσες της στρατηγικής μας και για το λόγο αυτό παράγουμε κυρίως στη Γερμανία και σε 100% θυγατρικές εταιρείες σε ολόκληρο τον κόσμο. Εγγυόμαστε τους διαρκείς ελέγχους ποιότητας, την ευέλικτη ανταπόκριση στις επιθυμίες και στις τροποποιήσεις των πελατών, καθώς και τις εμπρόθεσμες παραδόσεις.

  3. INOTECH METER CALIBRATION SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η inotech GmbH έχει αναδειχθεί εντός των τελευταίων 25 ετών σε μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις συστημάτων ελέγχου μετρητών αερίου, ελέγχου και βαθμονόμησης και είναι παγκοσμίως ένας εξειδικευμένος και αξιόπιστος συνεργάτης για κατασκευαστές μετρητών και ανεξάρτητους φορείς ελέγχου. Κατά τα τελευταία έτη έχουμε εδραιωθεί και στον τομέα των συστημάτων ελέγχου μετρητών νερού και θερμότητας διευρύνοντας έτσι τη γκάμα των προϊόντων μας. Με τα δικά μας συστήματα ελέγχου βαθμονομούνται σε ετήσια βάση εκατομμύρια εντελώς διαφορετικών τύπων μετρητών. Τα συστήματα ελέγχου αποτελούν την κύρια επιχειρηματική μας δραστηριότητα. Σε καθημερινή βάση συνδυάζουμε την τεχνογνωσία μας και τις επιθυμίες των πελατών μας προκειμένου να βελτιώνουμε συνεχώς τα προϊόντα μας. Έτσι προσανατολίζουμε πάντοτε την ανάπτυξη προϊόντων και την παραγωγή μας στους πελάτες μας και βρισκόμαστε πάντοτε στο επίκαιρο επίπεδο ανάπτυξης.

  4. MELUTEC METROLOGY GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Το δικό μας εργαστήριο βαθμονόμησης διαθέτει διαπίστευση κατά DIN EN ISO/IEC 17025 του οργανισμού Deutschen Akkreditierungsstelle GmbH DAkkS για τα μεγέθη μέτρησης μήκος, ροπή στρέψης, θερμοκρασία, σχετική υγρασία και ζυγοί με αριθμό καταχώρισης D-K-15048-01-00. Ως διαπιστευμένο εργαστήριο βαθμονόμησης DAkkS πληρούμε τις απαιτήσεις όλων των εθνικών και διεθνών προτύπων. Δεν θέλουμε απλώς να ικανοποιούμε τους πελάτες μας, αλλά να τους ενθουσιάζουμε. Από την ίδρυση της εταιρείας το 1991 έχουν διευρύνει πολλές από τις υπηρεσίες που παρέχουμε και αναπτυσσόμαστε στον τομέα αυτό μέρα με τη μέρα. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στον τομέα της τεχνολογίας βαθμονόμησης. Πελάτες στη Γερμανία και σε ολόκληρο τον κόσμο αποκομίζουν οφέλη από τις γνώσεις και την ευελιξία μας. Αποκτήστε την προσωπική σας εικόνα της Melutec Metrology και θα διαπιστώσετε ότι διακρινόμαστε σαφώς από τους ανταγωνιστές μας όσον αφορά στην εξειδίκευση, στην ευελιξία και στην καινοτομία.

  5. BURSTER PRÄZISIONSMESSTECHNIK GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η λύση για τεχνικές μετρήσεις. Με αυτό το σλόγκαν, η διεθνώς δραστηριοποιούμενη επιχείρηση τεχνικών μετρήσεων burster προμηθεύει εδώ και περισσότερο από έναν αιώνα από τις εγκαταστάσεις ανάπτυξης και παραγωγής της στη Γερμανία επώνυμους πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο με αισθητήρες, συσκευές μέτρησης ακριβείας και συστήματα μέτρησης για την επεξεργασία σημάτων αισθητήρων. Η burster είναι εκεί όπου η διασφάλιση της ποιότητας και η επιτήρηση της παραγωγής παίζουν κάποιο ρόλο. Με γνώμονα την ακρίβεια, την ποιότητα και την ευελιξία η μικρομεσαία επιχείρηση burster από τη Βάση-Βυρτεμβέργη αναπτύχθηκε σε διάστημα 50 ετών σε έναν από τους σημαντικότερους προμηθευτές συσκευών μέτρησης ακριβείας, αισθητήρων και συστημάτων για την επεξεργασία σημάτων αισθητήρων και την επιτήρηση διαδικασιών. Στη Γερμανία και σε ολόκληρο τον κόσμο, η burster προμηθεύει περισσότερους από 7500 πελάτες, στους οποίους η πρωτοπόρος και έμπειρη ομάδα μας προσφέρει υποστήριξη σε θέματα εφαρμογών ακόμα και πριν αυτοί λάβουν την απόφαση να αγοράσουν.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. METALLUX AG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Metallux AG είναι ένας διεθνώς δραστηριοποιούμενος σχεδιαστής και κατασκευαστής αισθητήρων τεχνολογίας στοιβάδας μεγάλου πάχους. Η ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων εκτείνεται από αισθητήρες πίεσης, διαδρομής και γωνιών έως αντιστάσεις και βιομηχανικούς μοχλούς Joystick για τον έλεγχο οχημάτων και μηχανημάτων. Καινοτομικά προϊόντα και προσαρμοσμένες στις προδιαγραφές του πελάτη λύσεις – Made in Germany: αυτός είναι ένας συνδυασμός στον οποίο βασίζονται επώνυμοι πελάτες από τους τομείς της κατασκευής οχημάτων, της ιατρικής τεχνολογίας, της τεχνολογίας ενέργειας και περιβάλλοντος, της τεχνολογίας μεταφοράς και ανύψωσης και της κατασκευής μηχανημάτων εδώ και περισσότερα από 35 χρόνια. Το φάσμα των υπηρεσιών μας: Αντιστάσεις: Ολοκληρωμένη γκάμα αντιστάσεων υψηλής τάσης και ισχύος. Αντιστάσεις ισχύος τεχνολογίας στοιβάδας μεγάλου πάχους ή ως συρμάτινη αντίσταση. Μοχλοί Joystick: Μοχλοί Joystick αντίχειρα, δακτύλων και χειρός για τον έλεγχο μηχανισμών κίνησης και λειτουργιών οχημάτων, οικοδομικών μηχανημάτων και σκαφών, στους τομείς της τεχνολογίας μεταφοράς και της ιατρικής τεχνολογίας και για χρήση σε ασύρματα τηλεχειριστήρια. Αισθητήρες πίεσης: Από κυψέλες μέτρησης πίεσης σε κεραμικά υλικά και ανοξείδωτο χάλυβα έως πομπούς πίεσης. Αισθητήρες διαδρομής και γωνιών: Αισθητήρες μεμβράνης, ποτενσιόμετρα και στοιχεία ποτενσιομέτρων για τον προσδιορισμό θέσης σε μηχανισμούς κίνησης, εγκαταστάσεις και μηχανήματα. Προμηθεύουμε πολλούς κλάδους και διαθέτουμε ολοκληρωμένη τεχνογνωσία εφαρμογών. Ευχαρίστως αναπτύσσουμε προσαρμοσμένες λύσεις βάσει εξατομικευμένης και προσωπικής παροχής συμβουλών. Τα προϊόντα παράγονται αποκλειστικά στη Γερμανία: Από ποσότητες δείγματος έως μεγάλες σειρές πολλών εκατοντάδων χιλιάδων τεμαχίων.

  2. OPSYTEC DR. GRÖBEL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Opsytec Dr. Gröbel GmbH είναι ένας γνωστός κατασκευαστής και προμηθευτής συσκευών μέτρησης υψηλής ακρίβειας και πηγών ακτινοβολίας. Με εμπειρία δεκαετιών στην ανάπτυξη και στην παραγωγή, η Opsytec διαθέτει καινοτομικές λύσεις για εντελώς διαφορετικές εφαρμογές στους τομείς της τεχνολογίας μετρήσεων και φωτισμού. Το ευρύ φάσμα προϊόντων περιλαμβάνει λυχνίες υπεριώδους ακτινοβολίας, συσκευές μέτρησης υπεριώδους ακτινοβολίας, ανιχνευτές ακτινοβολίας και συστήματα με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη που χρησιμοποιούνται στους τομείς του ελέγχου υλικών, της επιτήρησης περιβάλλοντος και της ιατρικής τεχνολογίας. Η Opsytec δίδει ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα, στην αξιοπιστία και στην ακρίβεια, γεγονός που αντανακλάται στη μεγάλη ικανοποίηση των πελατών. Εκτός αυτού, η επιχείρηση παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σέρβις, μ. ά., βαθμονόμηση και παροχή συμβουλών, για την κάλυψη των ειδικών απαιτήσεων των πελατών. Τα προϊόντα της Opsytec χρησιμοποιούνται παγκοσμίως σε εργαστήρια, ερευνητικά ιδρύματα και στη βιομηχανία και διακρίνονται για τη μακρά διάρκεια ζωής και την εξαιρετική αποδοτικότητά τους.

  3. HÖNTZSCH GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HÖNTZSCH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση και ρύθμιση ροής και παροχής - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αντιεκπυρσοκρότηση - εξοπλισμός, Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Μετρητές μάζας αέρα (LMM), Υπηρεσίες βαθμονόμησης, βαθμονόμηση, Ανάπτυξη συσκευών μέτρησης παροχής, Μετρητής ροής, Αισθητήρες για τον τομέα αντιεκρηκτικής προστασίας, και αισθητηρες. Έχει έδρα σε Waiblingen, Γερμανία.

  4. OTT HYDROMET FELLBACH GMBH

    Γερμανία

    Η Lufft Mess- und Regeltechnik GmbH αναπτύσσει και παράγει επαγγελματικά εξαρτήματα και συστήματα για συστήματα κλιματισμού και μετρήσεων περιβάλλοντος. Μετεωρολογικές υπηρεσίες και οργανισμοί, καθώς και επιχειρήσεις εξοπλισμού κτιρίων και παροχής ενέργειας εκτιμούν την ποιότητα της Lufft. Οι απαιτήσεις ποιότητας υποστηρίζονται με ιδιόκτητο εργαστήριο βαθμονόμησης (DKD/DakkS). Μέρος αυτού του εργαστηρίου αποτελεί, μ.ά., μια διαπιστευμένη αεροσήραγγα, στην οποία διεξάγεται ολοκληρωμένος έλεγχος όλων των παραδιδόμενων αισθητήρων ανέμου.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μετρηση της πιεσης του αιματος

Αριθμός αποτελεσμάτων.

9 Επιχειρήσεις