• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • διεθνής ανάπτυξη επιχειρήσεων

Αποτελέσματα για

Διεθνής ανάπτυξη επιχειρήσεων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. STEVES - SALES AS A SERVICE

    Γερμανία

    Η εταιρεία STEVES - SALES AS A SERVICE, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τμήμα πωλήσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υπηρεσιες πωλησης, Προγράμματα κατάρτισης στην ηγεσία, και διεθνής ανάπτυξη επιχειρήσεων. Έχει έδρα σε Filderstadt, Γερμανία.

  2. GEMÜ GEBRÜDER MÜLLER APPARATEBAU GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η GEMÜ είναι ένας παγκοσμίως κορυφαίος κατασκευαστής συστημάτων βαλβίδων, μέτρησης και ρύθμισης. Η ανεξάρτητη οικογενειακή επιχείρηση με παγκόσμιο προσανατολισμό έχει εδραιωθεί εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια χάρη σε καινοτομικά προϊόντα και εξειδικευμένες λύσεις για τον πελάτη για έλεγχο μέσων επεξεργασίας σε πολλούς τομείς. Για αποστειρωμένες εφαρμογές για τη φαρμακευτική βιομηχανία και τη βιοτεχνολογία, η GEMÜ είναι η κορυφαία επιχείρησης στην παγκόσμια αγορά. Ο όμιλος επιχειρήσεων απασχολεί σήμερα στη Γερμανία 900 συνεργάτες, ενώ παγκοσμίως αυτοί υπερβαίνουν τους 1.600. Η παραγωγή γίνεται σε έξι μονάδες παραγωγής στη Γερμανία, στην Ελβετία, στην Κίνα, στη Βραζιλία, στη Γαλλία και στις ΗΠΑ. Η παγκόσμια διάθεση συντονίζεται από τη Γερμανία με 27 θυγατρικές εταιρείες. Ο όμιλος επιχειρήσεων δραστηριοποιείται σε όλες τις ηπείρους μέσω ενός πυκνού δικτύου εμπορικών εταίρων σε περισσότερες από 50 χώρες. Με μια διεθνή στρατηγική ανάπτυξης, η GEMÜ θα εξακολουθήσει να εδραιώνεται σε μελλοντικές αγορές.

  3. ARIANA INDUSTRIE GMBH

    Γερμανία

    Η ARIANA που ιδρύθηκε το 1993 από τους Edlef Riedel και Alex Andina, δεν αναπτύσσει απλώς συνεχώς της δική της γκάμα προϊόντων, αλλά έχει κατορθώσει να αυξάνει συνεχώς σταδιακά το ποσοστό της στην αγορά. Η επιχείρηση έχει αναδειχθεί ως τεχνολογικά πρωτοπόρος στο τομέα των συστημάτων αρθρωτών σωλήνων ψυκτικών μέσων. Η ανάπτυξη και η παραγωγή πραγματοποιούνται αποκλειστικά στη Γερμανία. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής συμπληρώνονται με διεθνή εμπορικά υποκαταστήματα που διασφαλίζουν την εξειδικευμένη εξυπηρέτηση επιτόπου. Συνεργικές δράσεις μέσω διαφόρων συμβατικών εταίρων παρέχουν στην επιχείρηση τη δυνατότητα να εξακολουθεί να προάγει την καινοτομία και να αναπτύσσει προϊόντα υψηλής ποιότητας που διατίθενται διεθνώς στην αγορά ως ανώτερης κατηγορίας προϊόντα «Made in Germany».

  4. HUGO BRENNENSTUHL GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    brennenstuhl® σημαίνει ποιότητα και καινοτομία. Αυτή η απαίτηση συνοδεύει την οικογενειακή μας επιχείρηση για περισσότερα από 60 χρόνια κατά την ανάπτυξη νέων προϊόντων. Η ποιότητα και η ασφάλεια είναι οι βασικές μας προτεραιότητες, και μάλιστα σε διεθνές επίπεδο. Ο κατάλογος των πολύπριζων που διαθέτουμε είναι μοναδικός σε ποικιλία, σχεδιασμό και λειτουργία. Από το συνηθισμένο πολύπριζο τριών θέσεων έως την εξελιγμένη πλακέτα υψηλής τεχνολογίας με προστασία υπέρτασης, αυτόματη λειτουργία και άλλα έξυπνα χαρακτηριστικά, ανταποκρινόμαστε σε διάφορες απαιτήσεις. Το πρόγραμμα καρουλιών για καλώδια προσφέρει την κατάλληλη λύση για κάθε εφαρμογή, είτε πρόκειται για χρήση στο σπίτι είτε για στιβαρή επαγγελματική λειτουργία. Στην τεχνολογία φωτισμού εμπιστευόμαστε τις συναρπαστικές ιδιότητες της τεχνολογίας LED. Ο κατάλογος λαμπτήρων φωτισμού LED που διαθέτουμε, αντικατοπτρίζει τη δυναμική εξέλιξη σε αυτόν τον τομέα και προσφέρει ελκυστικές νέες λύσεις στο σχεδιασμό, την ενεργειακή απόδοση και τη μεγάλη διάρκεια ζωής.

  5. SHINING 3D TECHNOLOGY GMBH

    Γερμανία

    Η SHINING 3D ιδρύθηκε το 2004 και επικεντρώνεται στην έρευνα και στην ανάπτυξη, στην παραγωγή και στην εφαρμογή ψηφιακών τρισδιάστατων προϊόντων μέγιστης ακρίβειας. Η επιχείρηση έχει θέσει ως στόχο να εξελιχθεί σε μια επιχείρηση τρισδιάστατης ψηφιακής τεχνολογίας με παγκόσμια επίδραση που προάγει τη διάδοση και τη χρήση τρισδιάστατων ψηφιακών τεχνολογιών από την τρισδιάστατη σάρωση έως την τρισδιάστατη εκτύπωση και διαθέτει προσβάσιμες, αποδοτικές και εύχρηστες λύσεις υψηλής τεχνολογίας. Η SHINING 3D εδρεύει στο Hangzhou, Κίνα και διατηρεί διεθνή παραρτήματα στο Χονγκ Κονγκ, στη Γερμανία (Στουτγάρδη) και στις ΗΠΑ (San Francisco, Καλιφόρνια και Tampa, Φλόριντα). Η SHINING 3D είναι μια επιστημονική τεχνική επιχείρηση καινοτομίας που επικεντρώνεται σε ψηφιακό τρισδιάστατο λογισμικό και τεχνολογία υλισμικού υψηλής ακρίβειας. Η SHINING 3D ασχολείται κυρίως με την έρευνα και την ανάπτυξη, την παραγωγή και τη διάθεση οδοντιατρικού και επαγγελματικού ψηφιακού τρισδιάστατου εξοπλισμού σάρωσης, λογισμικού και τρισδιάστατων εκτυπωτών για τελικούς καταναλωτές, τη βιομηχανία και την οδοντιατρική.