• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αναπτυξη

Αποτελέσματα για

Αναπτυξη

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. ZIMMER GMBH KUNSTSTOFFTECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ανάπτυξη, πρωτότυπα, κατασκευή καλουπιών, μαζική παραγωγή, αποθήκευση εργαλείων. Φροντίζουμε για εσάς, ανεξάρτητα από το σημείο στο οποίο βρίσκεται το έργο σας. Το ολοκληρωμένο πακέτο χωρίς προβλήματα. Ως THE KNOW-HOW FACTORY συνοδεύουμε τους πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο στην εποχή της ψηφιακής μετάβασης, στην πορεία τους για την κορυφαία τεχνολογία. Στο πλαίσιο αυτό δεν θεωρούμε απλώς ότι είμαστε μια τεχνολογικά κορυφαία επιχείρηση και κατασκευαστής υλισμικού και λογισμικού από έναν προμηθευτή, αλλά και εξειδικευμένος συνεργάτης στον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης. Ο όμιλος Zimmer διακρίνεται ως οικογενειακή επιχείρηση για το πάθος, την καινοτομία, τη σταθερότητα, την τεχνογνωσία και το όραμα ως μελλοντικός ολοκληρωμένος προμηθευτής για τη διασφάλιση της ανάπτυξης των πελατών μας.

  2. BATTERIE TECHNIK VRI GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Energy performes our life! Στην ιατρική τεχνολογία, σε επαγγελματικές βιομηχανικές εφαρμογές, ηλεκτρικά εργαλεία, E-Mobility, ρομποτική έως στην αεροναυτιλία και στη διαστημική: τα πεδία εφαρμογής των αυτόνομων και κινητών φορέων ενέργειας είναι σχεδόν απεριόριστα και αποτελούν σημαντικό στοιχείο της τρέχουσας και της μελλοντικής ανάπτυξης προϊόντων. Η ειδική για κάθε εφαρμογή σχεδίαση και μηχανολογική κατασκευή, καθώς και η ειδική για κάθε έργο και προϊόν υλοποίηση αποτελούν σημαντικό παράγοντα επιτυχίας προϊόντων και λύσεων υψηλής ποιότητας. Στην VRI παρέχουμε υποστήριξη σε όλους τους τομείς του κύκλου ζωής των προϊόντων. Από τη σχεδίαση, την ανάπτυξη και την παραγωγή έως το σέρβις. Όσον αφορά στην ανάπτυξη και στην παραγωγή εξατομικευμένων λύσεων ή στην προσαρμογή των ευέλικτων και δοκιμασμένων συστημάτων μας: είμαστε ο συνεργάτης σας στον τομέα των έξυπνων συστημάτων μπαταριών, επειδή η επιτυχία σας είναι το δικό μας πάθος. Αυτό πρεσβεύουμε εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια.

  3. FLEXTEC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η flextec GmbH είναι μια μικρομεσαία επιχείρηση που ιδρύθηκε το 2005 από το σημερινό ιδιοκτήτη και διευθύνοντα σύμβουλο Alexander Fritz. Προέκυψε ως η λογική μετεξέλιξη από την επιτυχία της Fritz Elektronik e.K. που υπήρχε από το 1996. Στον τομέα της ηλεκτροτεχνίας και της ηλεκτρονικής έχουμε ειδικευτεί στην ανάπτυξη και στην παραγωγή προϊόντων με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη ως μεμονωμένες κατασκευές/πρωτότυπα ή μικρές σειρές που συμπληρώνονται με τις σχετικές υπηρεσίες. Η γκάμα των προϊόντων της flextec περιλαμβάνει συγκεκριμένα επί του παρόντος: συναρμολόγηση καλωδίων και πλεξούδων καλωδίων σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, διάταξη και εξοπλισμός πλακετών τυπωμένων κυκλωμάτων (SMD, συμβατικές), ανάπτυξη υλισμικού και λογισμικού ηλεκτροτεχνικών ή ηλεκτρονικών συστημάτων ελέγχου, κατασκευή και παραγωγή μηχανικών διατάξεων συμπεριλαμβανομένων περιβλημάτων, κατασκευή ηλεκτροτεχνικών μέσω μέτρησης με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη.

  4. KOTHE DESTILLATIONSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Στον τομέα της παραγωγής οινοπνεύματος και της απόσταξης τα πάντα οδηγούν εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια στην εταιρεία Kothe. Παράγουμε από την πρώτη ιδέα έως την τελευταία βίδα μελετημένα συστήματα απόσταξης κορυφαίου τεχνικού επιπέδου – πάντοτε εξατομικευμένα προσαρμοσμένα στις ανάγκες των διεθνών πελατών μας. Ποιότητα σε κάθε λεπτομέρεια. Από το μικρό ερασιτεχνικό αποστακτήριο, τα μικρά αποστακτήρια, τα σφραγισμένα αποστακτήρια έως τα αποστακτήρια για βότκα και ουίσκι, καθεμιά από τις δικές μας εγκαταστάσεις απόσταξης είναι εξατομικευμένη και είναι ό, τι καλύτερο μπορεί να περιμένει κανείς όσον αφορά στην τεχνολογία των αποστακτηρίων. Όλα τα αποστακτήριά μας παράγονται κατόπιν στενής συνεννόησης με βάση τις επιθυμίες του πελάτη. Στο πλαίσιο αυτό λαμβάνουμε ιδίως υπόψη τις προς επεξεργασία πρώτες ύλες και καταρτίζουμε εκτός από την εγκατάσταση απόσταξης και ολοκληρωμένα σχέδια επεξεργασίας. Για το σκοπό αυτό σας παρέχουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα παρελκομένων, από το μικρό αλκοολόμετρα έως το σύστημα εμφιάλωσης και τοποθέτησης ετικετών. Σχεδιάζουμε έτοιμα προς λειτουργία αποστακτήρια σιτηρών ή μελάσας, καθώς και αποστακτήρια φρούτων από τα συνιστώμενα δένδρα, την έκθλιψη και την απόσταξη έως την παραγωγή και την αποθήκευση. Ευχαρίστως παρέχουμε επίσης ανάλυση των αποσταγμάτων σας. Στείλτε μα δείγματα, όταν δεν είστε βέβαιοι αν αυτά μπορούν να επιτύχουν τη βράβευσή τους ή απλώς για να λάβετε μια ανεξάρτητη γνωμοδότηση για την ποιότητα. Μια ομάδα εμπειρογνωμόνων θα σας εξυπηρετήσει ευχαρίστως!

  5. NOVOTECHNIK MESSWERTAUFNEHMER OHG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Οπουδήποτε στον κόσμο πρέπει να μετρηθούν με ακρίβεια αποστάσεις και γωνίες, οι αισθητήρες της Novotechnik αποτελούν πρώτη επιλογή. Η γνώση και εμπειρία από περισσότερα από 70 χρόνια στον τομέα της τεχνολογίας μέτρησης είναι ένα μόνο από τα μυστικά στα οποία στηρίζεται η επιτυχία μας από το 1947: Είναι ο ενθουσιασμός μας για την τεχνολογία, καθώς και οι μέγιστες απαιτήσεις μας για την ακρίβεια και την αξιοπιστία. Είναι η θέληση να σκεφτόμαστε λύσεις, όπως και το ενδιαφέρον μας για νέα υλικά και τεχνικές παραγωγής. Είναι η απόλυτη κατανόησή μας για την υποστήριξη και το σέρβις, καθώς και ο στόχος να τελειοποιούμε πάντοτε τα δικά μας συστήματα μέτρησης. Το μεγαλύτερο μυστικό της επιτυχίας μας ήταν και εξακολουθεί να είναι η χαρά μας να αναπτύσσουμε πάντοτε την καλύτερη δυνατή λύση για τους πελάτες μας. Για να διασφαλίσουμε ακριβώς αυτό, θα εξακολουθήσουμε να στηριζόμαστε και στο μέλλον στα πλεονεκτήματα που μας έχουν αναδείξει. Πόσο υψηλές είναι οι απαιτήσεις μας για την ποιότητα καταδεικνύει το γεγονός ότι έχουμε ζητήσει και την πιστοποίησή μας κατά IATF.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. GGB

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η GGB συμβάλλει στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος κίνησης με ελάχιστες απώλειες τριβής μέσω ρουλεμάν και τεχνολογιών επιφανείας. Με έρευνα και ανάπτυξη, μονάδες ελέγχου και παραγωγής στις ΗΠΑ, στη Γερμανία, στη Γαλλία, στη Βραζιλία, στη Σλοβακία και στην Κίνα, η GGB συνεργάζεται στενά με πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο για την ανάπτυξη αποδοτικών και οικολογικών λύσεων τριβολογικής σχεδίασης με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Οι μηχανικοί της GGB μοιράζονται την εξειδικευμένη γνώση και το πάθος τους για την τριβολογία με πολυάριθμους βιομηχανικούς κλάδους, την αυτοκινητοβιομηχανία, τον αεροπορικό και το διαστημικό κλάδο, καθώς και με τον τομέα της βιομηχανικής παραγωγής. Για περισσότερες πληροφορίες για την τριβολογία επιφανειών της GGB επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.ggbearings.com. Η GGB είναι μια επιχείρηση της EnPro Industries (NYSE: NPO).

  2. ITG INDUKTIONSANLAGEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ITG Induktionsanlagen GmbH είναι μέλος του ομίλου επιχειρήσεων SYSTEC και είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές στον τομέα των επαγωγικών συστημάτων θέρμανσης. Εκτός από την υλοποίηση εφαρμογών με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη σε κλασικά και νέα πεδία εφαρμογής της επαγωγικής τεχνολογίας παρέχουμε σε ολόκληρο τον κόσμο εξειδικευμένο σέρβις των συστημάτων μας. Εκπαιδευμένοι τεχνικοί είναι στη διάθεσή σας για τη δική σας εξειδικευμένη εφαρμογή και αναπτύσσουν σε συνεργασία με εσάς ένα σύστημα εγκατάστασης που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Χαρακτηριστικά πεδία εφαρμογής είναι η σκλήρυνση, η πυράκτωση, η θέρμανση, η τήξη, η επιβελτίωση, η σφυρηλάτηση, η εκκίνηση και η επίστρωση. Αναπτύσσουμε και παράγουμε οι ίδιοι την τροφοδοσία ενέργειας. Το φάσμα των μετατροπέων μας στον τομέα των μέσων και υψηλών συχνοτήτων εκτείνεται από 50 Hz έως 1.000 kHz με ισχύ από 2 kW έως πολλά Megawatt. Η ενεργειακή αποδοτικότητα, η εξοικονόμηση ενέργειας και οι παγκόσμιες απαιτήσεις για την «Πράσινη οικονομία» βρίσκονται στο επίκεντρο της τεχνολογίας μετατροπέων.

  3. RH ENGINEERING GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως εξειδικευμένη επιχείρηση επεξεργασίας εικόνας με άνω των 20 ετών εμπειρία αναπτύσσουμε αυτόματα οπτικά συστήματα ελέγχου με βάση ένα από τα καλύτερα προϊόντα λογισμικού στον τομέα της βιομηχανικής επεξεργασίας εικόνας. Με την τεχνογνωσία και τις πλέον επίκαιρες τεχνολογίες μπορούμε να καλύπτουμε ανά πάσα στιγμή τις απαιτήσεις της σύγχρονης διασφάλισης και διαχείρισης της ποιότητας. Οι λύσεις μας καθιστούν δυνατή την πλήρως αυτόματη κάλυψη όλων των τομέων του οπτικού ελέγχου ποιότητας, ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για ελέγχους παρουσίας, επιφανειών, πληρότητας, κωδικών και χρωμάτων, τη μέτρηση, την καθοδήγηση ρομπότ ή κάθε άλλο τύπο οπτικού ελέγχου ποιότητας. Ο διαδραστικός „point and click“ προγραμματισμός χωρίς πληκτρολόγηση πηγαίου κώδικα καθιστά δυνατή τη γρήγορη και απλή δημιουργία εξατομικευμένων προγραμμάτων ελέγχου. Οι πολυάριθμες επεκτάσεις λογισμικού PlugIn της εταιρείας μας, κυρίως στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης για την ανίχνευση αντικειμένων, την ανίχνευση ανωμαλιών και την εξαγωγής ακμών, εξελίσσουν τις δυνατότητες του ελέγχου ποιότητας σε νέο επίπεδο. Έτσι εγγυόμαστε τη γρήγορη επιτυχία με ταυτόχρονα χαμηλό κόστος. Οι λύσεις μας παρέχουν ένα μέγιστο βαθμό ασφάλειας ποιότητας στον τομέα της βιομηχανικής παραγωγής. Στο πλαίσιο αυτό σάς βοηθούμε να διαμορφώνετε αποδοτικότερα τις διαδικασίες σας και να βελτιώνετε μακροπρόθεσμα την ποιότητα των προϊόντων σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και εξατομικευμένες συμβουλές – θα χαρούμε να βρούμε από κοινού καινοτομικές λύσεις για την επιχείρησή σας!

  4. HÖNTZSCH GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HÖNTZSCH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση και ρύθμιση ροής και παροχής - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αντιεκπυρσοκρότηση - εξοπλισμός, Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Μετρητές μάζας αέρα (LMM), Υπηρεσίες βαθμονόμησης, βαθμονόμηση, Ανάπτυξη συσκευών μέτρησης παροχής, Μετρητής ροής, Αισθητήρες για τον τομέα αντιεκρηκτικής προστασίας, και αισθητηρες. Έχει έδρα σε Waiblingen, Γερμανία.

  5. KWV KABELWERKE VILLINGEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KWV KABELWERKE VILLINGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια από χάλυβα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καλώδια υψηλής τάσης, Φις για αγωγούς οπτικών ινών, Συναρμολόγηση ηλεκτρονικών συσκευών, κυκλικό φις micro-D, ειδικά καλώδια, Αλυσίδες μεταφοράς καλωδίων, ηλεκτρονικά φις, Ανάπτυξη καλωδίων, και Καλώδια αρτηρίας. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  1. MYPOLS BIOTEC GMBH

    Γερμανία

    myPOLS Biotec - Ο ειδικός για πολυμεράσες DNA. Η myPOLS Biotec αναπτύσσει και παράγει πάντοτε νέες γενιές πολυμερασών DNA για καινοτομικές και αξιόπιστες εφαρμογές, π.χ., για ανίχνευση παθογόνων μικροοργανισμών, ιατροδικαστική, qPCR και γονοτυπίες. qPCR, RT-PCR, ειδική PCR αλληλομόρφων, απευθείας PCR ή ανάλυση, σ' εμάς θα βρείτε τις κατάλληλες πολυμεράσες DNA. Τι είναι αυτό που μάς διακρίνει; Με την αποκλειστική εξειδίκευση στις πολυμεράσες DNA, η myPOLS Biotec διαθέτει ένα σημαντικό θησαυρό εμπειρίας και πολυάριθμα μεταλλαγμένα ένζυμα, τα οποία μπορούν να προσαρμόζονται κατά περίπτωση στις επιθυμίες σας με κατευθυνόμενη εξέλιξη. Διαμορφώνουμε πολυμεράσες DNA και με βάση τις επιθυμίες σας, π.χ., λυοφιλιωμένες ως σφαιρίδια PCR, σε διάλυμα, έτοιμες κλασματοποιημένες σε πλάκες κλπ. Όλες οι πολυμεράσες DNA και τα μείγματα PCR της εταιρείας μας παράγονται στα δικά μας εργαστήρια στην Κονστάντσα της Γερμανίας. Η πιστοποίηση ISO13485 της εταιρείας μας αποτελεί εγγύηση για την υψηλή ποιότητα

  2. CSM - COMPUTER - SOFTWARE - MARKETING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CSM - COMPUTER - SOFTWARE - MARKETING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημιουργία και ανάπτυξη λογισμικού. Έχει έδρα σε Neuried, Γερμανία.

  1. BLAUEORANGE.DE

    Γερμανία

    Η εταιρεία BLAUEORANGE.DE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υπηρεσίες on-line - δημιουργία και ανάπτυξη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους seo. Έχει έδρα σε Freiburg Im Breisgau, Γερμανία.

  2. LEVERX GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LEVERX GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υπηρεσίες on-line - δημιουργία και ανάπτυξη. Έχει έδρα σε Heidelberg, Γερμανία.

  3. DR. WESTERNACHER & PARTNER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DR. WESTERNACHER & PARTNER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημιουργία και ανάπτυξη λογισμικού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύστημα σχεδιασμού με υπολογιστή (CAD/CAM), Προγράμματα λογισμικού, Ενσωματωμένα ηλεκτρονικά συστήματα, Σύστημα σχεδιασμού με υπολογιστή (CAD/CAM), Προγράμματα λογισμικού, Ενσωματωμένα ηλεκτρονικά συστήματα, και μετρολογια. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  4. INTERCONTAKT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία INTERCONTAKT GMBH, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αειφορος αναπτυξη, εξαρτηματα αυτοκινητων χονδρικης, Οικολογία-προστασία του περιβάλλοντος, και Τροχόσπιτα - οχήματα, ανταλλακτικά και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Ludwigsburg, Γερμανία.

  5. DIGITAL MEDIA X ASMIR DZEBO

    Γερμανία

    Η εταιρεία DIGITAL MEDIA X ASMIR DZEBO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημιουργία και ανάπτυξη λογισμικού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δημιουργία εφαρμογών ιστού, αναπτυξη λογισμικων, σχεδιασμός ιστοσελίδων, Μάρκετινγκ online, και Δημιουργία εφαρμογών ιστού. Έχει έδρα σε Ulm, Γερμανία.

  6. KATRIN PLANGGER - COACH FÜR BEWERBUNG | KARRIERE

    Γερμανία

    Η εταιρεία KATRIN PLANGGER - COACH FÜR BEWERBUNG | KARRIERE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οργανισμός επαγγελματικής πλαισίωσης και κατάρτισης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καθοδήγηση και επαγγελματική ανάπτυξη. Έχει έδρα σε Weissach, Γερμανία.

  7. GRIEBLMEDIA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GRIEBLMEDIA GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημιουργία εφαρμογών ιστού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρονικό εμπόριο - υπηρεσίες, σχεδιασμός ιστοσελίδων, υπηρεσίες ανάπτυξης λογισμικού, και Ηλεκτρονικό εμπόριο - υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Sasbach, Γερμανία.

  8. SOON-SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SOON-SYSTEMS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημιουργία και ανάπτυξη λογισμικού. Έχει έδρα σε Ulm, Γερμανία.

  1. REDHOTMAGMA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία REDHOTMAGMA GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημιουργία και ανάπτυξη λογισμικού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαδικτυακό κατάστημα. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  2. HOOVI GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOOVI GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προγραμματισμός και λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λογισμικά - σύμβουλοι, βελτιστοποιηση βιομηχανικων διεργασιων, επαγγελματικές συμβουλές, Λογισμικά - σύμβουλοι, και Ανάπτυξη και καινοτομία. Έχει έδρα σε Schlat, Γερμανία.

  3. SIMPLYNETWORKS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SIMPLYNETWORKS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προγράμματα λογισμικού για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανάπτυξη διαδικτυακού λογισμικού, Ασφάλεια συστημάτων (Antivirus, τείχος προστασίας, ανίχνευση εισβολής), συμβουλες επιχειρησεων, και προγραμματισμός διαδικτύου. Έχει έδρα σε Böblingen, Γερμανία.

  4. DOCTOR WEB DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DOCTOR WEB DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημιουργία και ανάπτυξη λογισμικού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αντι-ιος. Έχει έδρα σε Baden-Baden, Γερμανία.

  5. TEQNEERS GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία TEQNEERS GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημιουργία και ανάπτυξη λογισμικού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πληροφορική - λογισμικά, Λογισμικά - σύμβουλοι, Δημιουργία εφαρμογών για κινητά, Πληροφορική - λογισμικά, Ανοιχτό λογισμικό, Λογισμικά - σύμβουλοι, και Δημιουργία εφαρμογών για κινητά. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  6. SAS INSTITUTE

    Γερμανία

    Η εταιρεία SAS INSTITUTE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημιουργία και ανάπτυξη λογισμικού. Έχει έδρα σε Heidelberg, Γερμανία.

  7. GEWATEC GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία GEWATEC GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τεχνικά και επιστημονικά λογισμικά, Δημιουργία και ανάπτυξη λογισμικού, Έκδοση προγραμμάτων λογισμικού, Τεχνικά και επιστημονικά λογισμικά, λογισμικα βιομηχανικης χρησης, Δημιουργία και ανάπτυξη λογισμικού, και Έκδοση προγραμμάτων λογισμικού. Έχει έδρα σε Wehingen, Γερμανία.

  8. DI COSTE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DI COSTE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές βαφές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επενδύσεις, Αυτοκίνητα, βαφή, και Ανάπτυξη και καινοτομία. Έχει έδρα σε Weilheim An Der Teck, Γερμανία.

  9. EVOLVICE TEAM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EVOLVICE TEAM GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προγραμματισμός και λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δημιουργία και ανάπτυξη λογισμικού, και Δημιουργία και ανάπτυξη λογισμικού. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  10. ECLIPSESOURCE INNOOPRACT INFORMATIONSSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ECLIPSESOURCE INNOOPRACT INFORMATIONSSYSTEME GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συμβουλοι σχετικα με την ερευνα και την τεχνολογικη αναπτυξη, και Ανοιχτό λογισμικό. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αναπτυξη

Αριθμός αποτελεσμάτων.

85 Επιχειρήσεις