Γερμανία, Hamburg
...Επεξεργασμένο φυτικό μέρος: Φύλλα Βαθμός AAA Φορέας: κανένας Επιστημονικό όνομα: Camellia Sinensis O. Ktze. Το Matcha είναι μια υψηλής ποιότητας, αλεσμένη σκόνη πράσινου τσαγιού από την Ιαπωνία, που εκτιμάται για τη έντονη γεύση του και τη υψηλή συγκέντρωση αντιοξειδωτικών, ιδιαίτερα EGCG. Τα προϊόντα μας πωλούνται ως χύμα. Για τα περισσότερα από τα προϊόντα μας υπάρχει ελάχιστη ποσότητα...
Χαρτοφυλάκιο (225)
Γερμανία, Bad Bentheim
... της μάτσα προέρχεται από την χλωροφύλλη, ένα αμινοξύ. Γιατί να αγοράσετε σκόνη μάτσα; Η μάτσα είναι γεμάτη με μέταλλα, βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και καφεΐνη. Ο ρόλος των πολυφαινολών Η ιαπωνική μάτσα είναι πλούσια σε πολυφαινόλες: αντιοξειδωτικά που προστατεύουν το σώμα από τις ελεύθερες ρίζες. Απώλεια βάρους με μάτσα; Η μάτσα μειώνει την αίσθηση πείνας. Ο ρόλος της L-theanine Η L-theanine είναι ένα αμινοξύ που βοηθά στην ηρεμία του εγκεφάλου. Η κατανάλωση τσαγιού μάτσα είναι ιδανική για όποιον αναζητά μια στιγμή ηρεμίας.
Χαρτοφυλάκιο (549)
Γερμανία, Bayreuth
Από την ίδρυσή μας το 2012, δίνουμε μεγάλη σημασία στην τήρηση των ιαπωνικών αρετών όπως ο σεβασμός, η ευγένεια, η ειλικρίνεια και η διαφάνεια. Κεντρικός άξονας της δραστηριότητάς μας είναι η εισαγωγή και η επεξεργασία βιολογικού Matcha από την Ιαπωνία, καθώς και η ανάπτυξη και παραγωγή βιολογικών τροφίμων με βάση το Matcha ή το τσάι. Οι ιδιωτικές μάρκες MatchaMagic®, Magic Caps® και ZEEKEI®-TEAS...
Χαρτοφυλάκιο (71)
Γερμανία, Berlin
Η Matchatto αντιπροσωπεύει τη δημιουργικότητα και τις δικές μας φυσικές συνταγές Matcha. Για πρώτη φορά, οι πιο εξαιρετικές πρώτες ύλες που γνωρίζει η ανθρωπότητα προσφέρονται σε συνδυασμό με Matcha. Για τους λάτρεις του ζεστού και κρύου τσαγιού, η Matchatto είναι συνώνυμο της υγιεινής φυσικής γεύσης με μια ποικιλία πιθανών γευστικών αποχρώσεων. Με τη μάρκα μας Matchatto ξεκινήσαμε το 2019.
Χαρτοφυλάκιο (2)
... Αρχικά, προστίθενται περίπου δύο κουταλάκια Matcha σε μια Chawan (μπωλ). Αυτό αντιστοιχεί σε περίπου 1,5 γραμμάρια. Με τη βοήθεια ενός μπαμπού φλιτζανιού και μιας αρχικά μικρής ποσότητας νερού 70°C - 80°C, το σκόνη χτυπιέται αργά μέχρι να γίνει αφρώδες. Μόνο έτσι αποφεύγεται το σχηματισμό μικρών σβόλων. Σταδιακά προστίθεται το υπόλοιπο νερό (περίπου 100ml συνολικά) για να αποκτήσετε το τέλειο, αφρώδες-κρεμώδες ρόφημα Matcha. Αυτή τη στιγμή, το Matcha χρησιμοποιείται επίσης σε άλλους τομείς, όπως το ψήσιμο ή το μαγείρεμα.
Χαρτοφυλάκιο (13)
Δημοφιλείς χώρες για αυτό το κριτήριο αναζήτησης