...ελαφρώς ξινά στη γεύση και μοιάζουν με λεμόνια.
Η θαυμάσια πολυμορφία της φυσικής βιταμίνης C
Η σκόνη Acerola μας περιέχει τουλάχιστον 17 % βιταμίνης C και μια ποικιλία δευτερευόντων φυτοχημικών. Αυτά τα φλαβονοειδή είναι από τους πιο σημαντικούς μεσολαβητές που διασφαλίζουν ότι η βιταμίνη C απορροφάται βέλτιστα από τον οργανισμό. Η συμβολή στην αντιοξειδωτική προστασία των κυττάρων είναι μία από τις...
..."Προέλευση και ιστορία της ζάχαρης από ζαχαροκάλαμο
Η ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο είναι μια καλλιεργημένη ποικιλία καλαμποκιού που προέρχεται από προγόνους. Καλλιεργήθηκε για πρώτη φορά από τους Αυστρονησίους στη θαλάσσια Νοτιοανατολική Ασία, περίπου 5000 χρόνια πριν από Χριστό. Χάρη σε μια προϊστορική μετανάστευση μέσω θάλασσας, οι Αυστρονησίοι επεκτάθηκαν από το 1500 π.Χ. από τη Μαδαγασκάρη μέχρι...
... συχνά από χορτοφάγους. Επίσης, στον τομέα της εστίασης, ο αγαυενδίκτυς χρησιμοποιείται ευρέως, για παράδειγμα, σε κοκτέιλ.
Ο πρώτος υλικός που παράγεται από διάφορες ποικιλίες αγαύης στο Μεξικό αποτελείται από γλυκόζη, αλλά κυρίως από φρουκτόζη (περίπου 80%) και διαθέτει πολύ χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη. Ο αγαυενδίκτυς χρησιμοποιείται συχνά ως υποκατάστατο της ζάχαρης, ενώ καταναλώνεται ιδιαίτερα από χορτοφάγους και ως υποκατάστατο του μελιού. Είναι ελαφρώς πιο γλυκός από το προϊόν των μελισσών.
BIO Αγαυενσιρόπι διαλύεται γρήγορα και μπορεί να βρεθεί σε διάφορες αποχρώσεις και διαφορετικά...
...Ακριβώς τους χειμερινούς μήνες είναι ιδιαίτερα δημοφιλής: η ζεστή σοκολάτα. Οι εποχές που υπήρχε μόνο μία ποικιλία στο μενού έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Όλο και πιο συχνά, καφετέριες και άλλοι χώροι προσφέρουν σήμερα πολλές παραλλαγές. Ιδιαίτερα περιζήτητη είναι η ποικιλία Λευκή Σοκολάτα. Αυτή προκύπτει από τον συνδυασμό βουτύρου κακάου, γάλακτος σε σκόνη και ζάχαρης, που αναμιγνύεται με ζεστό...
... φλούδες αποτελούνται από ένα μείγμα ζάχαρης και χρωστικών τροφίμων, προσφέροντας σε κάθε M&M μια ζωντανή εμφάνιση. Η σοκολάτα που χρησιμοποιείται στα M&M's αποτελείται από ένα μείγμα κακάο, βούτυρο κακάο, ζάχαρη και γάλα σε σκόνη.
...Στην παραγωγή σοκολάτας μας δίνουμε μεγάλη σημασία στην ποιότητα και σας προσφέρουμε μια ποικιλία επιλογών. Παράγουμε σοκολατένιες πλάκες, σοκολατένιες ράβδους, pralines και ατομικές μορφές σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Όλα τα σοκολατένια προϊόντα μας παρασκευάζονται χωρίς προσθήκη ζάχαρης, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε χωρίς ανησυχίες.
...Πρόκειται για καθαρό πουρέ μάνγκο, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, από την ποικιλία 'Alphonso'. Είναι εξαιρετικός για παγωτά, κρέμες γιαούρτης και τυριού, smoothies, ασιατικά πιάτα και κοκτέιλ.
... μαρινάδες, λιπαρές ουσίες για ψήσιμο και την παραγωγή μαργαρίνης και μαγιονέζας, καθώς περιέχει λεκιθίνη. Επιπλέον, το σόγια λάδι έχει θετική επίδραση στην άμεση διαλυτότητα των έτοιμων προϊόντων. Ακόμη, η ιξώδης υφή της σοκολάτας επωφελείται από το σόγια λάδι, καθώς αποτρέπει την κρυστάλλωση της ζάχαρης. Επίσης, βοηθά στην αποφυγή του "παλιού" ψωμιού. Η εκλεπτυσμένη ποικιλία του σόγια λαδιού είναι ακόμη πιο ανθεκτική στη θερμότητα από την ακατέργαστη ποικιλία.
Το Βιολογικό Σόγια Λάδι μας έχει χρώμα από ανοιχτό κίτρινο έως σκούρο κίτρινο και ήπιο έως ουδέτερο άρωμα.
... δύο και τριών τοις εκατό. Αυτό που είναι ιδιαίτερο σε αυτή την ποικιλίαζάχαρης είναι οι ιδιαίτερα μεγάλοι κρύσταλλοι. Η γεύση αυτής της βιολογικής ζάχαρης από ζαχαροκάλαμο θεωρείται ιδιαίτερα αρωματική και συνδέεται με το κριθάρι και την καραμέλα.
... ποιοτική παρουσίαση.
Άλλος Secco σε διαφανείς φιάλες: Secco d' Italia
Ένας ελαφρύς, φρουτώδης αφρώδης οίνος από ιταλικά κρασιά. Επιλέξαμε την ποικιλία Garganega, μια κλασική επιλογή για την παρασκευή Secco. Ζωντανός, φρέσκος Secco.
http://www.sundd.org/secco-d-italia-korkkordel
Όλοι οι Seccos είναι κλεισμένοι με φυσικό φελλό και σταθεροποιημένοι με μια κορδέλα.
... Ισπανία
• Χυμός αχλαδιού-θαλάσσιου buckthorn
• Χυμός μητέρας από σμέουρα
• Χυμός ACE από πολλούς καρπούς και καρότα
• Χυμός γκρέιπφρουτ
• Χυμός ροδιού
• Χυμός σταφυλιού-ροδιού
Αυτοί οι χυμοί δεν περιέχουν προσθήκη ζάχαρης και νερού.
Στην ποικιλία είμαστε πολύ δημιουργικοί.
Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα πρώτων υλών, μπορεί να υπάρξουν αλλαγές και προσθήκες.
...
• Μεγάλη ποικιλία μπαχαρικών και βοτάνων;
Θα βρείτε πάνω από 300 ποιοτικά προϊόντα στους τομείς μπαχαρικών & σπόρων, μιγμάτων μπαχαρικών, βοτάνων, αλατιών, ζάχαρης από ζαχαροκάλαμο, κουκουνάρι, σαφράν, ξηρών καρπών και ειδικών προϊόντων.
Μόνο οι παραγωγοί που πληρούν τις υψηλές προσδοκίες ποιότητας μας είναι κατάλληλοι ως συνεργάτες.
• Εκτενής ποιοτικός έλεγχος;
Η ποιότητα για εμάς δεν σταματά...
... Kosmetex προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από προϊόντα για κομμωτήρια, μπαρμπέρικα και στούντιο καλλυντικών. Παραδίδουμε σε τις περισσότερες χώρες της Ευρώπης. Μη διστάσετε να μας καλέσετε για συμβουλές ή να μας επικοινωνήσετε μέσω email. Τα προϊόντα αποτρίχωσής μας: Κερί σε σφαίρες, μπλοκ κεριού, δίσκοι κεριού, δοχεία κεριού, κασέτες κεριού, κασέτες ζάχαρης, θερμαντήρες κεριού, θερμαντήρες κασετών...
Η BWS Technologie GmbH είναι ο κορυφαίος ειδικός σε βιομηχανικές διαδικασίες ανάμειξης και διαχωρισμού σε μια ποικιλία κλάδων και εφαρμογών. Με εμπειρία, ιδέες και τεχνογνωσία, προσφέρουμε στους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο προσαρμοσμένες λύσεις και αξιόπιστη εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου. Οι τομείς προϊόντων τεχνολογίας ζάχαρης με το σύστημα Buckau-Wolf και η τεχνολογία inline ανάμειξης βασισμένη στο Supraton® είναι η βάση της επιτυχίας μας. Με πάνω από 170 χρόνια εμπειρίας ως τεχνολογική εταιρεία, είμαστε ενεργοί παγκοσμίως και πάντα ένα βήμα μπροστά. BWS Technologie. Πάντα ένα βήμα μπροστά.