Γερμανία, Lübeck-Travemünde
...Ιδιαίτερα ήπια ανθοκόκκοι από τη Λετονία Για τους λετονικούς ανθοκόκκους μας, έχουμε δώσει ιδιαίτερη προσοχή στην ήπια γεύση του κόκκου. Οι κόκκοι τείνουν συχνά να έχουν μια ελαφρώς πικρή νότα, αυτή η ποικιλία κόκκων από τα λουλούδια του λετονικού καλοκαιριού είναι ιδιαίτερα ήπια στη γεύση. Γι' αυτό, αυτή η ποικιλία είναι ιδιαίτερα κατάλληλη ως πλούσια σε πρωτεΐνη επικάλυψη για μούσλι ή για γιαούρτι.
Χαρτοφυλάκιο (21)
Γερμανία, Bad Bentheim
...Αυτό σημαίνει ότι η υγρή στέβια δεν έχει επιβλαβή επίδραση στα επίπεδα του αίματος, και επομένως είναι πολύ κατάλληλη για άτομα με διαβήτη. Χρήση Το υγρό εκχύλισμα στέβιας είναι εξαιρετικά κατάλληλο για την γλυκάνση ποτών και πιάτων. Δύο έως τρεις σταγόνες υγρού εκχυλίσματος στέβιας ισοδυναμούν με ένα κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη. Ωστόσο, δεν είναι συγκρίσιμο με τη ζάχαρη, καθώς η υγρή στέβια έχει πιο πικρή γεύση. Η υγρή στέβια μπορεί να χρησιμοποιηθεί, για παράδειγμα, σε ποτά και γιαούρτια ή για ψήσιμο.
Χαρτοφυλάκιο (549)
Γερμανία, Faßberg
...Εδελκαστανιένιος μέλι Χρώμα: μεσαίο καφέ; Συγκέντρωση: κρεμώδης, απαλός; Γεύση: έντονη/ελαφρώς πικρή 500 γρ — Αριθμός παραγγελίας 104 8,00 € Μελισσοκομία Heidehonig Γερμανικό μέλι από μελισσοκόμο Η μελισσοκομία Ahrens Γερμανικό μέλι από μελισσοκόμο παράγεται π.χ. μέλι από έλατο, μέλι από ραπανάκι, μέλι από φαγόπυρο, μέλι από λεύκα και άλλα..
Χαρτοφυλάκιο (10)
Γερμανία, Klein Meckelsen
...Ο μελισσοκομικός μέλι είναι αναμφισβήτητα δημοφιλής στον κόσμο του μελιού, χάρη στο μοναδικά πλούσιο άρωμά του. Ακόμη και σε κρυσταλλωμένη μορφή είναι πολύ ζητούμενος από ορισμένους πελάτες. Για να ρέει από τις κηρήθρες, ο μελισσοκομικός μέλι πρέπει να υποβληθεί σε διπλή επεξεργασία κατά την εκχύλιση. Μια βόλτα στα τέλη Αυγούστου μέσα στη γη της ερείκης αποκαλύπτει την όλη ομορφιά αυτής της μωβ ομορφιάς. Σύσταση: ζελέ, καστανό κόκκινο Γεύση: έντονη έως πικρή Λεπτομέρειες: Λόγω της ζελέ μορφής είναι πιο δύσκολο να εκχυλιστεί...
Χαρτοφυλάκιο (4)
Δημοφιλείς χώρες για αυτό το κριτήριο αναζήτησης