Prosciutto cotto prodotto με τα καλύτερα φρέσκα μπούτια που έχουν επιλεγεί, αρωματισμένο απαλά με μια βράση μπαχαρικών σε άνθη.
Αυτή η παραδοσιακή πρ...
Χαμόν ιμπερίκο ντε θέμπο που παρασκευάζεται στις εγκαταστάσεις μας μέσα στην κοιλάδα των Πέδροτσε, και προέρχεται από επιλεγμένα ζώα που εκτρέφουμε εμ...
Επιμηκυμένο και στιλιζαρισμένο κομμάτι, φτιαγμένο από λεπτό καλάμι. Έχει ζωντανό χρώμα, ήπια γεύση, εξαιρετικό άρωμα και μαρμαρωμένο λίπος.
Χειροποίη...
Προϊόν που παρασκευάζεται από την οπίσθια άκρη (συμπεριλαμβανομένου του ποδιού και του οστού) προερχόμενο από ενήλικα χοίρους, που έχει υποβληθεί στη ...
Τα κομμάτια κάτω από την ετικέτα Cebo de Campo προέρχονται από Ιβηρικά χοίρους που εκτρέφονται ελεύθερα. Η διατροφή τους αποτελείται από έναν συνδυασμ...
Αυτή η κοπή προέρχεται από ένα χοίρο 50% ιβηρικής ράτσας, που εκτρέφεται σε εκμεταλλεύσεις εκτροφής εκτεταμένων ή εντατικών συνθηκών σε εξωτερικούς χώ...
Χαμόν από ιβηρικούς χοίρους που εκτρέφονται ελεύθερα στις Δεχέσες της Εξτρεμαδούρα, τρέφονται με βελανίδια κατά την περίοδο της μανταρινιάς και ολοκλη...
Επόμενο
Ζαμπόν που προέρχονται από διασταυρωμένα χοίρους με 50% ιβηρική καταγωγή, εκτρεφόμενοι ελεύθερα στις dehesas και τρέφονται κατά την τελευταία ...