... με Ξανθάνη.
Άλλες δυνατότητες χρήσης είναι γνωστές, π.χ. στη ζαχαροπλαστική, για τη βελτίωση της σταθερότητας κατάψυξης και απόψυξης λεπτών αρτοσκευασμάτων (τούρτες, κέικ, pralines, παγωτό). Το παγωτό πρέπει να φαίνεται κρεμώδες, ώστε να δικαιολογεί το όνομά του ως παγωτό.
...
Κρεμώδες γάλα από βοσκοτόπια, τρυφερή Bourbon βανίλια από τη Μαδαγασκάρη ή εκλεκτό κακάο από τη Δυτική Αφρική – εκτός από την τεχνογνωσία μας, χρησιμοποιούνται μόνο τα καλύτερα υλικά. Και αυτό το γεύεστε σε κάθε μία από τις πάνω από 80 γεύσεις μας.
Οι δημιουργίες παγωτού μας παρασκευάζονται σύμφωνα με παραδοσιακή συνταγή – με ιδιαίτερη κρεμώδη υφή και περιεκτικότητα πλήρους γάλακτος έως 70...
Η εταιρεία μας GELAMOR διαθέτει πολυάριθμη εμπειρία στην παραγωγή χειροποίητου παγωτού υψηλής ποιότητας. Στην παραγωγή χρησιμοποιούμε χαμηλή αναλογία αέρα (μέγιστο 35%) και επιτυγχάνουμε ένα κρεμώδες και πλούσιο παγωτό.
Ιδιαίτερα προσεκτικά, όλα τα συστατικά συνδυάζονται και αναμειγνύονται. Μετά την θέρμανση, ακολουθεί η φάση ηρεμίας για τη διαδικασία ωρίμανσης, καθώς μόνο όταν κάτι έχει χρόνο...
... το περιβάλλον ψυκτικό μέσο – χωρίς CFC Μην συμβιβάζεστε με λιγότερα ή με φθηνές εισαγωγές. Όλες οι συσκευές συνοδεύονται από αναλυτικές οδηγίες χρήσης στα γερμανικά και αγγλικά. Οι μηχανές παγωτού GINO GELATI παράγουν εξαιρετικά μαλακό και κρεμώδεςπαγωτό που λιώνει στο στόμα – οι πελάτες σας θα είναι ενθουσιασμένοι.