...Η λεκιθίνη σόγιας είναι γνωστή εδώ και καιρό για την αύξηση της πνευματικής και σωματικής ζωτικότητας και θεωρείται ως "τροφή για τα νεύρα". Η λεκιθίνη λειτουργεί ως γαλακτωματοποιητής, επιτρέποντας στο λίπος και το νερό σε ένα τρόφιμο να μην διαχωρίζονται. Η λεκιθίνη παράγεται σχεδόν αποκλειστικά από σόγια, ηλιόσπορους ή λάδι κανola και είναι γενικά εγκεκριμένη για τρόφιμα. Ιδιαίτερα συχνά, η λεκιθίνη βρίσκεται σε μαργαρίνη, μαγιονέζα, κέικ, μπισκότα, ζύμη σφολιάτας, σκόνες για γάλα και ροφήματα κακάο, προϊόντα σοκολάτας και βρεφικές τροφές.
... είναι επομένως πάντα ολικής αλέσεως.
Υγιεινές ιδιότητες της βρώμης
Η βρώμη περιέχει πολλούς υδατάνθρακες και είναι επομένως μια καλή πηγή ενέργειας για τους αθλητές. Η βρώμη περιέχει επίσης πολύ μαγγάνιο. Είναι γνωστό ότι η βρώμη έχει χοληστερίνη-χαμηλωτική δράση. Τέλος, η βρώμη είναι ο μόνος γνωστός τύπος δημητριακού που περιέχει πρωτεΐνη. Η ποιότητα αυτής της πρωτεΐνης Avenalin είναι συγκρίσιμη με αυτή της σόγιας.
...Ως υποκατάστατο αυγού, ανακατέψτε 2 κουταλιές της σούπας νερό με 1 κουταλιά της σούπας βιολογικό αλεύρι σόγιας. Έτσι, μπορείτε να πετύχετε vegan κέικ, εκτός αν πρόκειται για συνταγή με ιδιαίτερα υψηλή περιεκτικότητα σε αυγά. Κατά το ψήσιμο, μπορείτε να αντικαταστήσετε περίπου το 20% της ποσότητας του δημητριακού αλευριού που αναφέρεται στη συνταγή με το βιολογικό αλεύρι σόγιας.
Για τα βιολογικά προϊόντα: DE-ÖKO-006
Προέλευση: Γεωργία εκτός ΕΕ
Συσκευασία: Σακούλες 25 κιλών...