... καστανής ζάχαρης: η ανοιχτόχρωμη καστανή ζάχαρη και η σκούρα καστανή ζάχαρη. Η ανοιχτόχρωμη καστανή ζάχαρη έχει πιο ήπια γεύση και χρησιμοποιείται συχνά σε συνταγές όπου επιθυμείται μια διακριτική γλυκύτητα. Η σκούρα καστανή ζάχαρη έχει πιο έντονη γεύση μελάσας και προτιμάται για συνταγές που απαιτούν μια πιο έντονη γεύση καραμέλας.
... μια καλή εναλλακτική λύση. Γεύση: Η ζάχαρη έχει μια ελαφριά γεύση καραμέλας και την απολαμβάνεις ιδιαίτερα όταν τη λιώσεις. Η λεπτή γεύση καραμέλας ταιριάζει τέλεια με όλα τα επιδόρπια, κέικ, τηγανίτες, ζεστά ροφήματα ή κοκτέιλ. Η ζάχαρη από άνθη καρύδας περιέχει όχι μόνο μια ποικιλία μετάλλων και αντιοξειδωτικών σε σύγκριση με τη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο, αλλά έχει επίσης χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη (ΓΔ) 35, περίπου το μισό της αξίας της ζάχαρης από ζαχαροκάλαμο.
...κρυσταλλωμένο σιρόπι κρέμας, παλαιότερα γνωστό και ως τεχνητό μέλι. Παρασκευάζεται από ζάχαρη και ζάχαρες με διαφορετικά ποσοστά ανθόμελου
Karamell und Kulör
διάφορα σιρόπια καραμέλας και χρωστικές μεταξύ 7.500 και 40.000 EBC καθώς και ειδικές μίξεις
Spezialsirup
Σιρόπι παρασκευασμένο κατά παραγγελία του πελάτη, σιρόπι σορβιτόλης, σιρόπι απορροής ζάχαρης...
...Κρεμλίκορ 700ml, 15% Αλκοόλ/Όγκος
Χαρακτηριστικά:
• καθαρός φυτικός κρεμλίκορ με άρωμα "Baileys"
• κρεμώδης-ελαφριά υφή
• απολαυστικός σε πολλές περιστάσεις: με γλυκά ή τσάι, ως επικάλυψη σε παγωτό ή κέικ, ως συστατικό σε κοκτέιλ, σε στρωτά κοκτέιλ (Layering) & long drinks, ως συστατικό στο ψήσιμο ή απλά σκέτος
• χωρίς χοληστερίνη, χωρίς λακτόζη, χωρίς γλουτένη, χωρίς σόγια
• vegan
Συστατικά:
Νερό, ζάχαρη, αλκοόλ, λάδι καρύδας, πρωτεΐνη μπιζελιού, μαλτοδεξτρίνη, φυσικό άρωμα,
σιρόπι καραμελωμένης ζάχαρης, γαλακτωματοποιητής: μονογλυκερίδια (E471)
Συσκευασία:
700ml γυάλινη φιάλη...
... επεξεργασμένη με πολύ ήπιο τρόπο, έτσι ώστε να διατηρούνται τα θρεπτικά συστατικά που περιέχει. Επιπλέον, η ζάχαρη είναι πλούσια σε βιταμίνες και έχει χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη.
Η Lotao Java Kiss, η καθαρή εκδοχή, είναι ιδανική για γλυκά πιάτα, για μαγείρεμα και ψήσιμο μπισκότων, κέικ και σουφλέ, καθώς και για γλυκαντική χρήση σε καφέ ή τσάι.