...Τα προϊόντα FEMTORP® είναι σκόνες επιδορπίων κατάλληλες για μεγάλες καταναλώσεις, ζαχαροπλαστεία και catering. Διατίθενται σε 10 ποικιλόμορφες παραλλαγές που καλύπτουν όλες τις επιθυμίες.
Είτε φρουτώδη είτε γλυκά, σκέτα είτε ως βάση για δημιουργικές συνταγές με φρέσκα φρούτα, ξηρούς καρπούς, σοκολάτα – δεν υπάρχει πιο γρήγορος και εύκολος τρόπος: Με την FEMTORP® Mousse και ένα λίτρο κρύου νερού μπορείτε να υλοποιήσετε όλες τις ιδέες σας.
...Όποιος σκέφτεται τα μελομακάρονα, σκέφτεται φυσικά τα Χριστούγεννα. Με το μίγμα μπαχαρικών για μελομακάρονα, είναι πλέον εύκολο να μπεις σε χριστουγεννιάτικη διάθεση.
Αλλά και στο μούσλι, σε επιδόρπια ή γαλακτοκομικάπροϊόντα, το μίγμα μπαχαρικών για μελομακάρονα κάνει τη διαφορά. Απλά δοκίμασέ το και άφησε τον εαυτό σου να εκπλαγεί.
Περιεχόμενο: 20,00 γρ
Κωδικός προϊόντος: 002261...
... γεμιστές και για δημητριακά και χύδην προϊόντα και για ταξινομημένη πλήρωση, σταθμούς σφράγισης, έλεγχο στεγανότητας ποτηριών, εφαρμογές ετικετών ή εφαρμογές κουταλιών/καλαμακιών.
Η γκάμα προϊόντων της COMBISEPTIC περιλαμβάνει υγρά έως παχύρρευστα τρόφιμα όπως φυσικό και φρουτώδες γιαούρτι – επίσης πολυεπίπεδα και με κομμάτια – τυρί κότατζ, κρέμα φρέσκια, κρέμα, λιωμένο και φρέσκο τυρί, ντιπ καθώς και επιδόρπια όπως πουτίγκα και μους.
Κλάσεις υγιεινής: clean, ultra-clean
Ύψος ποτηριού: 50 - 130 mm
Διάμετρος ποτηριού: μέγ. 110 mm...
... γαλακτοκομικού λίπους αφαιρείται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής.
Το αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη χρησιμοποιείται συχνά ως πρακτική και μακράς διάρκειας εναλλακτική λύση για το υγρό γάλα. Έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και μπορεί να ανασυσταθεί εύκολα με την προσθήκη νερού. Έτσι, είναι κατάλληλο για διάφορες εφαρμογές στη βιομηχανία τροφίμων, όπως για αρτοσκευάσματα, γλυκά, επιδόρπια και ποτά.
...Οι παράγοντες χτυπήματος Edifett HWP προσφέρουν σταθερή ποιότητα για το τελικό σας προϊόν. Το προϊόν είναι κατάλληλο για μια ευρεία γκάμα εφαρμογών, όπως μους, επιδόρπια, γέμιση κέικ ή διακόσμηση.
Οι παράγοντες χτυπήματος Edifett HWP είναι σπρέι-ξηρές εμοσυλλογές, βασισμένες σε λάδι από πυρήνα φοινικέλαιου ή καρύδας, γαλακτωματοποιητές, γαλακτοκομικά συστατικά και υδατάνθρακες.
Χαρακτηριστικά...
...Ιδιότητες:
• καθαρά φυτική εναλλακτική κρέμα, απόλυτα αυθεντική γεύση σε σχέση με την κρέμα γάλακτος
• εξαιρετική ως γευστική επιτυχία του 2020 για ιδιαίτερη γεύση
• αφράτη-ελαφριά υφή & υψηλή σταθερότητα
• για κέικ, επιδόρπια ή φρούτα, για καπουτσίνο και παγωτό
• χωρίς χοληστερόλη, χωρίς λακτόζη, χωρίς γλουτένη, χωρίς πρωτεΐνη
• vegan, kosher parve & halal πιστοποιημένο
Εκδόσεις:
• κλασική ως έτοιμη προς χρήση κρέμα χτυπημένη
• με 3,4% κακάο ως έτοιμη προς χρήση σοκολατένια κρέμα χτυπημένη...
... η βάση για ποιοτικό παγωτό – με αναγνωρίσιμο γεύση και πειστική υφή από ελαφριά μέχρι απίστευτα κρεμώδη. Τα προϊόντα παγωτού μας παραδίδονται σε υψηλής ποιότητας συσκευασίες, έχουν διάρκεια ζωής έως 24 μήνες και είναι ευέλικτα στη χρήση. Επιπλέον, απαιτούν μόνο μικρή ανάγκη σε αποθηκευτικό χώρο.
...καταψυγμένο για την παραγωγή παγωτού, milkshakes, smoothies, μαρμελάδες και κονσέρβες, αρτοσκευάσματα, παγωτά και γαλακτοκομικάπροϊόντα, ποτά, κατεψυγμένα επιδόρπια, γιαούρτι.
... σημαντικό συστατικό για τρόφιμα και ποτά με χαμηλές θερμίδες ή μειωμένη ζάχαρη, αλλά λειτουργεί επίσης καλά σε γαλακτοκομικάπροϊόντα ή αρτοσκευάσματα όπως μπισκότα και τα κρατάει τραγανά.
Κύρια Οφέλη:
• Καθαρή, γλυκιά, ζαχαρώδης γεύση χωρίς επίγευση
• Υπερβολικό προφίλ γεύσης και γλυκύτητας
• Φιλική προς τα δόντια, καθώς δεν ζυμώνεται στο στόμα
• Πρεβιοτική δράση
• Χαμηλές θερμίδες
• Χαμηλή γλυκαιμική...