... προσαρμοσμένη καρύκευση για το προϊόν σας. Εκτός από την τεχνολογία LiquidControl μας για τη μείωση μικροβίων, όλα τα προϊόντα G‘OBST® μπορούν επίσης να συνδυαστούν με άλλες τεχνολογίες της Fuchs, και έτσι μπορούν να προσαρμοστούν μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια για να ταιριάζουν στις απαιτήσεις σας.
Οφέλη G‘OBST®:
Φρέσκια φυσική γεύση από τον συνδυασμό λαχανικών και φρούτων
100 % χορτοφαγικά και vegan...
...Τα NutriPur Λαχανικά Σνακ υπόσχονται πολύχρωμη διασκέδαση με λαχανικά!
Τα αποξηραμένα λαχανικά είναι η ιδανική εναλλακτική λύση για τα συμβατικά σνακ και μια υπέροχη προσθήκη σε φρέσκα λαχανικά.
Ο αποξηραμένος αρακάς είναι υπέροχος σε σαλάτα, σούπα, μπολ ή απλά ως σνακ.
Εδώ υπάρχει μόνο λαχανικό! Τελείως χωρίς προσθήκη ζάχαρης ή άλλων πρόσθετων ουσιών.
Χάρη στην επανασφραγιζόμενη σακούλα, οι αποξηραμένοι αρακάδες μπορούν να μεταφέρονται άψογα και στο δρόμο.
Τα λαχανικά σνακ διατίθενται επίσης σε γεύσεις καλαμποκιού, πιπεριάς ή παντζαριού!
... σκόνη: Ο φρέσκος λαχανόφυλλο αποξηραίνεται και στη συνέχεια αλέθεται σε σκόνη λαχανόφυλλου. Κατά τη διαδικασία αυτή, τα θρεπτικά συστατικά διατηρούνται πλήρως. Διατροφικές αξίες και χρήση: Ο λαχανόφυλλο περιέχει φυτικές ίνες και θείο, που προάγουν την πέψη, αντιοξειδωτικά και ωμέγα-3 λιπαρά οξέα. Είναι επίσης πλούσιος σε σίδηρο, ασβέστιο και πολλές βιταμίνες A, K και C. 100 γραμμάρια λαχανόφυλλου περιέχουν 100 χιλιοστόγραμμα βιταμίνης C. Ο λαχανόφυλλο μπορεί επομένως να χαρακτηριστεί δικαίως ως superfood. Η σκόνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή ενός λαχανικού smoothie.
... Γιακόν δεν θεωρείται λαχανικό αλλά - λόγω των υψηλών επιπέδων ζάχαρης του - ως φρούτο. Ο βολβός Γιακόν θεωρείται επίσης ως η "πατάτα των διαβητικών" λόγω των επιδράσεών του στη μείωση του σακχάρου στο αίμα.
Ο Γιακόν είναι κατάλληλος ως υποκατάστατο ζάχαρης. Λόγοι: Ο Γιακόν έχει υψηλή περιεκτικότητα σε ινουλίνη και ολιγοφρουκτόζη, οι οποίες ανήκουν στα λεγόμενα "φρουτοολιγοσακχαρίδια", φυσικά...
...Λαχανικά: Τζίντζερ
Δύσκολα θα βρείτε μια άλλη ρίζα που να είναι τόσο δημοφιλής όσο το τζίντζερ. Δεν έχει μόνο πολύ έντονη και ελαφρώς πικάντικη γεύση, αλλά έχει και θεραπευτικές ιδιότητες. Η φρουτώδης-πικάντικη γεύση του τζίντζερ οφείλεται κυρίως στο περιεχόμενο τζιντζερόλης. Η ρίζα είναι επίσης γεμάτη από βιταμίνη C, κάλιο, νάτριο, μαγνήσιο και σίδηρο, καθώς και πολλά μέταλλα. Παρόλο που οπτικά...