... εξοπλισμένες με εξωτερικό σπείρωμα 3/4“, βαλβίδα Zwickel και ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα. Επιπλέον, η δεξαμενή ζύμωσης διαθέτει συνδέσεις Tri-Clamp για CO2, αποχέτευση ζύμης, καθαρή αποχέτευση, καθώς και έναν μονωμένο, ψυχόμενο κώνο με γωνία κλίσης 72 μοιρών. Μια ενσωματωμένη σφαίρα CIP επιτρέπει 360° ψεκασμό. Η εργασία πίεσης περιορίζεται σε μέγιστο 2,2bar και ρυθμίζεται μέσω βαλβίδας υπερπίεσης και βαλβίδας κενού. Επιπλέον, έχει ενσωματωθεί μια βαλβίδα σφράγισης και μια πύλη λυκίσκου για κρύα λυκίσκο. Οι συνδέσεις μπορούν να εκτελούνται είτε ως Tri-Clamp είτε ως σύνδεση σωλήνα γάλακτος.
... – μια εξέλιξη του παραγωγού Schulenburg – αποτελείται από μια ημικυκλική, επιμήκη δεξαμενή πάχυνσης, η οποία μπορεί να θερμαίνεται και να ψύχεται. Κατασκευάζουμε τους παραγωγούς τυριού μας με ωφέλιμο όγκο από 500 l έως 10.000 l, και μάλιστα σε προσιτές τιμές με πνευματική πίεση.
Ο λεπτοκομμένος πιεστικός κάδος είναι προσαρμοσμένος σε αυτή τη μορφή και μετά την "πάχυνση" πιέζεται σταδιακά αυτόματα και έτσι ήπια στη ζελατίνα. Μετά από μερικές ώρες, όλος ο ορός γάλακτος βρίσκεται στον κοσκινιστή και μπορεί να αντληθεί. Με την ανύψωση του κοσκινιστή, το έτοιμο τυρί πιέζεται μέσω μιας μεγάλης εξόδου.