... βλαστημένος κόκκος ξηραίνεται (μαλτάρεται) σε θερμοκρασίες 35-50°C. Σε αυτές τις σχετικά χαμηλές θερμοκρασίες, τα ένζυμα παραμένουν ενεργά.
Στη συνέχεια, ο ξηρός κόκκος δημητριακού μπορεί να αλεσθεί σε αλεύρι κριθαριού ή να θρυμματιστεί, εάν, για παράδειγμα, προορίζεται για την παραγωγή εκχυλίσματος κριθαριού...
...Ο σπόρος κριθαριού είναι μια πολυδιάστατη καλλιέργεια δημητριακών με πλούσια ιστορία που εκτείνεται σε χιλιάδες χρόνια. Αποτελεί πολύτιμη πηγή διατροφής και χρησιμοποιείται ευρέως σε διάφορες μαγειρικές και βιομηχανικές εφαρμογές. Με την ελαστική υφή και την ήπια καρυδένια γεύση του, το κριθάρι καταναλώνεται συνήθως ως ολόκληρο δημητριακό ή αλεσμένο σε αλεύρι. Χρησιμοποιείται στην παρασκευή...
Η Exim GmbH East-West Trade είναι μια κορυφαία εταιρεία στον τομέα του διεθνούς εμπορίου και ειδικεύεται στην ανταλλαγή αγαθών και υπηρεσιών μεταξύ Ανατολικής και Δυτικής Ευρώπης. Από την ίδρυσή της, η Exim GmbH έχει διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στη σύνδεση εταιρειών από τις δύο περιοχές και στην υποστήριξή τους για την είσοδο σε νέες αγορές. Με μια βαθιά κατανόηση των ιδιαιτεροτήτων και των απα...
... προέλευση του καλό.
Μέσω της άλεσης ειδικών κριθών, η C. Thywissen παρέχει στη βιομηχανία αλευριού και αρτοποιίας μια σειρά προϊόντων. Τα αρωματικά μας αλεύρια εκτιμώνται και χρησιμοποιούνται διεθνώς χάρη στην εξαιρετική τους ποιότητα περιεχομένου και γεύσης. Φυσικά φυσικά - φυσικά χωρίς προσμίξεις - φυσικά καλά! Αυτό είναι το αλεύρι κριθαριού από την C. Thywissen με την εμπειρία πάνω από 100 χρόνια...