...Αυτό το βιολογικό αλεύρι από ρίζες αμυγδάλου διακρίνεται για την υψηλή του ποιότητα και τη νόστιμη, γλυκιά-καρυδένια γεύση του. Η ρίζα αμυγδάλου είναι ένα φυτό που καλλιεργείται τόσο στη Μεσόγειο όσο και σε ορισμένα μέρη της Αφρικής. Η ρίζα αμυγδάλου, που ανήκει στην οικογένεια των κυπριακών γρασιδιών, είναι επίσης γνωστή ως καρύδι τίγρης ή καρύδι chufa και οφείλει το όνομά της στους ριζικούς...
Η συνδυασμένη τέχνη και τεχνογνωσία στην παραγωγή και επεξεργασία φυτικών ελαίων καθιστά την εταιρεία έναν σημαντικό και αξιόπιστο συνεργάτη για τη βιομηχανία τροφίμων και καλλυντικών, καθώς και για τη φαρμακευτική και τη βιομηχανία ζωοτροφών.
Ήδη το 1899, ο Carl Geiger ίδρυσε τον ελαιουργείο στο Marbach am Neckar, το οποίο πωλήθηκε το 2015 στην ελβετική ομάδα Hochdorf. Ο ελαιουργείο Marbach δίνε...
... αρτοσκευάσματα κάθε είδους, ως εκλεκτό πρόσθετο στο μούσλι ή σε άλλα επιδόρπια όπως πουτίγκα ή σιμιγδάλι.
Το Βιολογικό Αλεύρι Φουντουκιού μας έχει μια ελαφρώς κρεμώδη υφή και μια χαρακτηριστική, ξηρή γεύση.
Για να μπορέσουμε να σας προσφέρουμε το Βιολογικό Αλεύρι Φουντουκιού, χρησιμοποιούμε την ήπια ψυχρή πίεση των Βιολογικών Φουντουκιών. Ως αποτέλεσμα, αποκτούμε ένα υψηλής ποιότητας Βιολογικό Λάδι Φουντουκιού και μετά από μια λεπτή άλεση του υπολείμματος του πίεσης, το Βιολογικό Αλεύρι Φουντουκιού.