Ιταλία, Moio Della Civitella
...Από την καρδιά του Εθνικού Πάρκου του Τσιλέντο, μια παγκόσμια κληρονομιά της UNESCO γνωστή για τη βιοποικιλότητά της και την πλούσια γαστρονομική της παράδοση, γεννιέται η Κρέμα Κολοκύθας μας σε κενό αέρος. Ένα προϊόν που εκφράζει την αυθεντική ουσία της γης μας, με πλούσια και γνήσια γεύση. Οι κολοκύθες μας, ποικιλία Νάπολης, μεγαλώνουν εύρωστες στα χωράφια της επιχείρησης, λουσμένες από τον...
Χαρτοφυλάκιο (16)
Μάλτα, Triq L-Oratorju In-Naxxar
...Το πιο δημοφιλές θέμα μεταξύ των σεφ σήμερα είναι η μοριακή γαστρονομία. Αυτή η γαστρονομική τέχνη δίνει έμφαση στις φυσικές και χημικές πτυχές των αλληλεπιδράσεων μεταξύ των τροφίμων και των υγρών. Αυτό το blog παρουσιάζει μερικά παραδείγματα τεχνικών μοριακής γαστρονομίας. Το πιο δημοφιλές θέμα μεταξύ των σεφ σήμερα είναι η μοριακή γαστρονομία. Αυτή η γαστρονομική τέχνη δίνει έμφαση στις...
Χαρτοφυλάκιο (241)
Ολλανδία, Amsterdam
...Χάρη στις εξελίξεις στην γαστρονομική τεχνολογία, είμαστε πλέον σε θέση να κάνουμε τα κλασικά μας πιάτα ακόμα πιο όμορφα και γευστικά. Δύο τέτοια εργαλεία κουζίνας που έχουν κατακτήσει τον γαστρονομικό κόσμο τα τελευταία χρόνια είναι ο διανομέας σαντιγί και οι φορτιστές σαντιγί με νιτροξείδιο. Αυτά τα δύο απαραίτητα εργαλεία κουζίνας, όταν χρησιμοποιούνται δημιουργικά σε συνδυασμό, μπορούν να...
Χαρτοφυλάκιο (25)
Γερμανία, Hamburg
... μπέργκερ. Με φρέσκα μαγειρεμένα ζυμαρικά, η κρέμα μελιτζάνας είναι μια γαστρονομική έμπνευση. Επίσης, ως ντρέσινγκ σαλάτας είναι ένα αριστούργημα και προσφέρει μια βελούδινη, αρωματική νότα. Γαστρονομική ποικιλία, από παραδοσιακές συνταγές προκύπτουν διεθνείς γευστικές εμπειρίες. Η κρέμα μελιτζάνας μας είναι το κλειδί για νέες, συναρπαστικές δημιουργίες. Κατεψυγμένα έτοιμα γεύματα Ανάγκες εστίασης Ξενοδοχεία Υπηρεσίες τροφίμων Χονδρική κατεψυγμένων τροφίμων Κοινοτική σίτιση Convenience Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ...
Χαρτοφυλάκιο (10)
Γαλλία, Talant
...Stéphane Klein Livre Imagination IV, γραμμένο στα γαλλικά, αγγλικά, ιταλικά, ισπανικά και ιαπωνικά, για όλους τους λάτρεις της καλλιτεχνικής ζάχαρης. Το ιδανικό έργο για να συμπληρώσετε τη γαστρονομική σας βιβλιοθήκη. Αυτό το βιβλίο του Stéphane Klein, αναμφισβήτητου δασκάλου της καλλιτεχνικής ζάχαρης, ανοίγει με τις βασικές συνταγές: ζάχαρη τραβηγμένη με κρέμα ταρτάρ, ζάχαρη φουσκωμένη για...
Χαρτοφυλάκιο (192)
Ολλανδία, Hoensbroek
... αγαπημένη λιχουδιά σε όλο τον κόσμο, που ξεπερνά τις αλοιφές πρωινού για να γίνει ένα πολυδιάστατο συστατικό σε γλυκά και σνακ. Είτε χρησιμοποιείται ως μια εκλεπτυσμένη επικάλυψη είτε ενσωματωμένη σε συνταγές, η Nutella προσθέτει μια πινελιά απόλαυσης σε κάθε γαστρονομική δημιουργία και υπόσχεται στιγμές καθαρής ευχαρίστησης με κάθε μπουκιά.
Χαρτοφυλάκιο (9)
Σλοβενία, Koper-Capodistria
...Η γαστρονομική μας ιστορία ή η ιστορία του catering μας ξεκίνησε με το παγωτό, γι' αυτό και σήμερα του δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή. Έχουμε πάνω από 35 διαφορετικές γεύσεις, κάποιες πολύ ιδιαίτερες, όπως λεβάντα, ελαιόλαδο με λεμόνι, σμέουρο με δεντρολίβανο, και χρυσόμηλο. Το παγωτό παρασκευάζεται από φρέσκο γάλα, κρέμα και βούτυρο κακάο. Χρησιμοποιούμε φουντούκια, σοκολάτα και φρέσκα φρούτα για γεύση. Έχουμε επίσης παγωτά που παρασκευάζονται αποκλειστικά από φρούτα, είναι χωρίς γλουτένη και 100% vegan.
Αντίστοιχα προϊόντα
Παγωτό
Παγωτό
Άλλα προϊόντα
Κώνοι παγωτού
Κώνοι παγωτού
Χαρτοφυλάκιο (3)
Βέλγιο, Mol
...Mascarpone, Ricotta, Pecorino, Parmesan), Αγγλικά (Cheddar). Εκτός από τυριά, προσφέρουν Βούτυρο, Κρέμα, Γιαούρτι, Φρουτογιαούρτι, Στραγγιστό Γιαούρτι και Φρουτότυρο, Γλυκά, Ρυζόγαλο, Αχλάδι, αλλά και Βούτυρο με Μπαχαρικά, Φρέσκια Κρέμα, Γαστρονομική Κρέμα, Σοκολάτα, Σοκολάτα Light, Σοκολατομους, Πουτίγκα από διάφορες μάρκες (Danone, De Lelie, Meylandt, Inza, Paschca, Stroobloem, Nazareth, Becel, Planta, Solo, Debic, Goudkuipje, Philadelphia).