Ο τομέας Billaud Simon αντιπροσωπεύει 20 εκτάρια αμπελώνων στα πιο ευγενή εδάφη του Chablis. Ένας τομέας σε ανθρώπινη κλίμακα που καθοδηγείται από την ποιότητα. Ως κηπουρός του αμπελιού, ο τομέας επιθυμούσε έναν αμπελώνα σε ανθρώπινη κλίμακα για να παράγει στα αμπέλια του σταφύλια πρώτης ποιότητας. Η αλληλεπίδραση της βιοδυναμικής με την παραδοσιακή, ορθολογική καλλιέργεια εξασφαλίζει μια συνεχόμε...
Η ιστορία μας ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του '60, όταν η Νικόλ και ο Κλοντ Βωτέ εγκαταστάθηκαν στην οικογενειακή περιουσία. Προερχόμενοι και οι δύο από αγροτικές οικογένειες, θα είναι ωστόσο η πρώτη γενιά οινοπαραγωγών. Έχοντας την καλή ιδέα να πιστέψουν στην πολύ νέα ονομασία Muscat de Beaumes de Venise, δεν σταμάτησαν ποτέ να αναπτύσσουν και να επεκτείνουν το Κτήμα, αφήνοντας τη διαδικασί...
Ο αμπελώνας αποτελείται κατά το ήμισυ από αμπέλια άνω των 50 ετών, φυτεμένα με παραδοσιακές μεθόδους, με αναμειγμένα ποικιλίες σταφυλιών όπως Grenache, Syrah, Cinsault, Mourvèdre, Roussanne κ.λπ.
Ελάτε και αγγίξτε με τα δάχτυλά σας τον αμπελουργό, περήφανο για τη δουλειά του και τους ανθρώπους του. Με ενδιαφέρον για τις οικονομικές πραγματικότητες, προσπαθεί να παράγει σταφύλια υψηλής ποιότητας διασφαλίζοντας τον σεβασμό προς το περιβάλλον και τον καταναλωτή. Η ιχνηλασιμότητα και η χάρτα της ορθολογικής γεωργίας υποστηρίζουν έτσι τα επαγγελματικά του σχέδια.
Notre entreprise est experte dans le domaine de la coiffure depuis de nombreuses années. Nous travaillons avec des produits professionnels que nous avons sélectionné pour leur qualité. Nous avons une très large gamme de produits qui bénéficient grâce à notre sélection de prix parmi les plus intéressants du marché. Nous avons répertorié l’ensemble des produits permettant d’aller du traitement...
Βρίσκεται 45 χιλιόμετρα νότια του Παρισιού, στην άκρη του δάσους του Φοντενμπλό, το Exclusif Golf de Cély en Bière εκτείνεται σε 55 εκτάρια. Μεταμορφωμένο και ανακαινισμένο μέσα στους αιώνες, το Domaine du Château de Cély αποτελείται από αρκετές τοποθεσίες: Το club house περιλαμβάνει την υποδοχή του γκολφ, τη ρεσεψιόν του Ξενοδοχείου, το μπαρ και το εστιατόριο l’Emeraude, το κάστρο του 14ου αιώνα...
Η εταιρεία VINS ET VIGNOBLES DU SUD OUEST FABIEN CASTAING ειδικεύεται στην παραγωγή κρασιών και στο εμπόριο κρασιών από το Μπερζεράκ και το Μπορντό. Η εταιρεία παράγει κρασιά από το Μπερζεράκ μέσω των δύο ιδιοκτησιών της, του Domaine de Moulin-Pouzy και του Château les Marguis. Προσφέρει επίσης κρασιά από το Μπορντό και το Βάσο Αρμανιάκ.
Ο τομέας του CINQUAU είναι ένα αμπελουργικό κτήμα που βρίσκεται στους λόφους του Αρτιγκουλόβ, κοντά στην Πω. Το κτήμα διαθέτει 9 εκτάρια αμπελιών που εκτίθενται νοτιοανατολικά. Το έδαφος, σε λόφο, είναι αργιλοαμμώδες και χαλικώδες. Οι ποικιλίες σταφυλιών που χρησιμοποιούνται είναι "Petit Manseng" 50%, "Gros Manseng" 35% και "Courbu" 15%.
... συγκεντρώνονται τα Οινοποιεία Pommery, Heidsieck & C° Monopole και Charles Lafitte.
Εάν ο Όμιλός μας κατατάσσεται στη δεύτερη θέση των Οινοποιείων της Καμπανίας, επιβάλλεται επίσης ως ο πρώτος παραγωγός Ροζ Κρασιών στον κόσμο, χάρη στους πολύτιμους νεκταρίνους που παράγονται στα Κτήματα Château la Gordonne, Domaine Royal de Jarras, Félicité και Domaine de Villeroy. Ο Vranken-Pommery Monopole διαθέτει επίσης έναν αμπελώνα στο Douro Superior, από όπου προέρχονται οι μεγαλύτεροι πορτοκαλί οίνοι: Rozès και Quinta do Grifo.
Βρίσκεται στο Νοτιοδυτικό τμήμα της Γαλλίας, στην καρδιά του Μπεάρν, απέναντι από τις Πυρηναίες, το κτήμα Cauhapé παράγει κρασιά Jurançon. Τα κρασιά που παρασκευάζονται είναι ξηρά λευκά κρασιά και γλυκά λευκά κρασιά με φρουτώδη και σύνθετα αρώματα. Ο αμπελώνας του κτήματος εκτείνεται σε 43 εκτάρια, με ποικιλίες όπως ο Petit Manseng, ο Gros Manseng, ο Courbu, ο Camaralet και ο Lauzet. Στο κτήμα Cau...
Αμπελουργός από το 1980, ο Jean-Michel Guillon είναι επικεφαλής ενός κτήματος 12 εκταρίων που βρίσκεται στους λόφους που έχουν κάνει διάσημα τα μεγάλα κρασιά της Βουργουνδίας.
GEVREY CHAMBERTIN - LES CHAMPONNETS
Δεύτερος από το 2005 από τον Alexis, ο Jean-Michel Guillon ξεκίνησε το 1980 σε ένα κτήμα 2,5 εκταρίων, του οποίου την επιφάνεια αύξησε σε πάνω από 13 εκτάρια που κατανέμονται σε δεκαοκ...
Βρίσκεται κοντά στο Μπερζεράκ, το κτήμα GRANGE NEUVE παράγει ποικιλία και τυπικά κρασιά.
Ο αμπελώνας εκτείνεται σε 70 εκτάρια, εκ των οποίων 26 εκτάρια είναι αφιερωμένα στην παραγωγή κόκκινων κρασιών και 44 εκτάρια είναι αφιερωμένα στην παραγωγή λευκών κρασιών. Η λευκή ποικιλία αποτελείται από 80% Σενιόλ, 10% Μουσκαντέλ και 10% Σοβινιόν. Η κόκκινη ποικιλία περιλαμβάνει 60% Μερλό, 20% Καμπερνέ Φραν...
Στη La Colombette, το κρασί είναι μια μόνιμη πηγή έμπνευσης και καινοτομίας. Ζούμε σε μια υπέροχη εποχή με πολλές προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπιστούν και λύσεις που πρέπει να εφευρεθούν. Αυτό είναι που καθιστά το επάγγελμα συναρπαστικό.
Ο ΔΟΜΕΝΑΣ ΡΟΛΑΝ ΝΤΕ ΜΠΥ είναι ένα οινοποιείο 90 εκταρίων. Ο τομέας διαθέτει τα εξής κάστρα: Κάστρο Ρολάν ντε Μπι, Κάστρο Οτ Κοντισάς, Κάστρο Τουρ Σεράν, Κάστρο Λα Κλάρ, Κάστρο Γκρεϊσάκ, Κάστρο ντε Μπι και Κάστρο ντε Μοντίλ. Ο ΔΟΜΕΝΑΣ ΡΟΛΑΝ ΝΤΕ ΜΠΥ είναι έτσι ένα από τα πιο σημαντικά οινοποιεία του Μεντόκ.
... manseng, το chardonnay, για τα γλυκά λευκά: το petit manseng και το gros manseng, για το ροζέ: το cabernet franc και, για το κόκκινο: το merlot, το cabernet sauvignon και το tannat. Τα κρασιά και το Bas Armagnac που παράγονται από το DOMAINE DE LABALLE βραβεύονται τακτικά.
Το domaine Castelas εκτείνεται σε 45 εκτάρια ελαιόδεντρων που εκτίθενται στις ηλιόλουστες πλαγιές των Alpilles και διαθέτει τον δικό του ελαιοτριβείο. Ως παραγωγοί ελιών, θέλαμε να ελέγξουμε όλα τα στάδια της παραγωγής ελαιόλαδου: από τον έλεγχο των ελιών στους ελαιώνες μέχρι την άφιξή τους στο ελαιοτριβείο για την εξαγωγή του χυμού. Η προσέγγισή μας είναι να πιέζουμε τις ελιές χωρίς καθυστέρηση για να διατηρήσουμε τον καρπό και την τραγανότητά τους. Φρέσκο και φρουτώδες, το ελαιόλαδό μας εκφράζει θαυμάσια τον εξαιρετικό χαρακτήρα του εδάφους της κοιλάδας των Baux de Provence.
Αυτή η μάρκα, που έχει ιστορικά εγκατασταθεί στην καρδιά της Δραμόν Προβηγκίας, ανάμεσα σε οπωρώνες και πεδία λεβάντας, δημιουργεί με πάθος σιρόπια και λικέρ σύμφωνα με τη συνταγή των μοναχών της αβύσσου. Σήμερα, τα ΣΙΡΟΠΙΑ της ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΥΓΕΒΕΛΛΗΣ παρασκευάζονται από ζάχαρη καρύδας, χυμούς φρούτων προέλευσης και αρώματα που έχουν επιλεγεί και συνδυαστεί αυστηρά σύμφωνα με αυτά τα ίδια μυστικά παρα...
Βρίσκεται στη Λοργκς στην Προβηγκία, το Château de Berne θα σας κατακτήσει... Μπορείτε να ανακαλύψετε τα ροζ κρασιά τους στον αμπελώνα τους. Επιπλέον, παράλληλα με την εμπειρία και τη γνώση που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια των αιώνων, κάθε γενιά έχει προσφέρει μια νέα έμπνευση, καθώς και επιπλέον εξοπλισμό και εγκαταστάσεις στο Domaine. Οι αποδοτικές εγκαταστάσεις τους επιτρέπουν στους οινοποιούς...
Ο ΤΟΜΕΑΣ ΜΑΙΣΟΝ ΝΕΥΒ είναι μια οικογενειακή ιδιοκτησία που αποκτήθηκε το 1900. Από εκείνη την ημέρα, ο αμπελώνας εκμεταλλεύεται από γενιά σε γενιά. Ο αμπελώνας έχει νότια έκθεση και έδαφος πηλώδες, σιδηρούχο και ελαφρώς ασβεστολιθικό, που παράγει ένα εξαιρετικό κρασί. Ο κύριος ποικιλία είναι το Malbec. Η ωρίμανση γίνεται σε τσιμεντένιες δεξαμενές και επίσης σε βαρέλια από δρυ.
... του Domaine προέρχεται από το δεύτερο επάγγελμα, καθώς τα καρφιά που στερεώνουν τα πέταλα κάτω από τα πόδια των αλόγων ονομάζονται, στη προφορική γλώσσα της Προβηγκίας, «CABOCHE». Έτσι εμφανίστηκαν οι πρώτες φιάλες με το όνομα «PÈRE CABOCHE», και έτσι ονομάστηκε το Domaine του Jean Pierre Boisson.
Αμπελουργοί από το 1610, η μοίρα της οικογένειας Blanck είναι συνδεδεμένη με αυτήν του αμπελιού στο Kientzheim. Ο αμπελώνας έχει υποστεί αλλαγές μέσα από τα γεγονότα που διαδέχθηκαν το ένα το άλλο στην Αλσατία σχεδόν για δύο αιώνες. Από τον αρχικό οικογενειακό αμπελώνα, η επιχείρηση έχει καταφέρει να μεταμορφωθεί σε πραγματικό οινοποιείο, παραμένοντας πιστή στην ταυτότητά της. Η επιφάνειά του εκτε...
... τις παραδόσεις υπό την έμπειρη ματιά του κυρίου Henri Cavé, τέταρτης γενιάς του ονόματος Cavé.
Domaine Puig-Parahÿ
Όλη η ομάδα του Cap Vintage είναι περήφανη που ανοίγει τη γκάμα των φυσικών γλυκών κρασιών της με τα Rivesaltes του Domaine Puig-Parahy. Λίγες περιοχές μπορούν να επιδείξουν τέτοια συνέπεια.
...Το Domaine de La Condamine βρίσκεται στην καρδιά της αμπελουργικής πεδιάδας του Λανγκντόκ, ανάμεσα στη Μεσόγειο και τις Σέβεννες. Στο Thézan Les Béziers, το κτήμα σας προσκαλεί να ανακαλύψετε την ψυχή και τους πλούτους του. Η σειρά "La Condamine", με ποικιλίες Chardonnay, Syrah και Cabernet, είναι μια πρόσκληση για να μοιραστείτε τις γεύσεις του ήλιου του νότου. Η σειρά "Santa Estela", η ανώτερη σειρά του κτήματος, θα συνοδεύσει τις καλύτερες στιγμές της συντροφικότητάς σας.
Το CHÂTEAU CRANSAC καλύπτει μια επιφάνεια περίπου 150 εκταρίων, εκ των οποίων 50 εκτάρια είναι αμπελώνες. Η ιδιοκτησία βρίσκεται στις παλιές βεράντες του Τάρν και οι αμπελώνες είναι φυτεμένοι σε εδάφη Boulbènes, αμμώδη και ιλύ. 49 εκτάρια παράγουν κόκκινο κρασί και 1 εκτάριο λευκό κρασί, με τον αμπελώνα να είναι κατά μέσο όρο 30 ετών. Οι ποικιλίες του κτήματος είναι 53% Négrette, 16% Cabernet Fran...
Το Domaine de JACQUIOT στην Πλασσάκ είναι το αποτέλεσμα μιας μακράς οικογενειακής παράδοσης που διαρκεί πάνω από 6 γενιές, όπου η καλλιέργεια του αμπελιού και των φρούτων έχει πάντα αποτελέσει αντικείμενο ιδιαίτερης προσοχής.
Το Domaine de JACQUIOT παράγει μια γκάμα Κονιάκ: XO, VSOP και Fine Cognac, καθώς και μια σειρά από λικέρ υψηλής ποιότητας από μαύρη σταφίδα, ροδάκινο, σμέουρο, άγρια φρούτα...
Από πέντε γενιές, οι ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΠΕΛΒΙΛΑΝ παράγουν σπουδαία κρασιά από την Καόρ. Οι ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΠΕΛΒΙΛΑΝ διαθέτουν το Château du Port, το Domaine du Théron και το Château de Cénac. Ως εγγύηση ποιότητας, τα κρασιά των αμπελώνων έχουν αποσπάσει πολλές διακρίσεις. Τα κρασιά των ΑΜΠΕΛΩΝΩΝ ΠΕΛΒΙΛΑΝ διατίθενται στη Γαλλία και στο εξωτερικό.
...Nous avons une expérience chez les donneurs d'ordres les plus importants du marché (banques, assurances, syndics, services publics, gestionnaires immobiliers...), IENERGIE a été crée avec pour convictions; un sens du service sans failles, un professionnalisme éprouvé, une très bonne connaissance technique dans le domaine du génie énergétique. Nous vous proposons des prestations personnalisables...
Το Domaine HUSO ειδικεύεται στην παραγωγή χαβιαριού, εκτείνεται σε 19 εκτάρια στη συμβολή του Isle και του Vern. Οι αστερίες εκτρέφονται σε μία από τις τέσσερις δεξαμενές του κτήματος. Εκτρέφονται από τη γέννησή τους μέχρι τη στιγμή που τα αυγά τους μπορούν να συλλεχθούν. Η ποιότητα του νερού, της τροφής και ο σεβασμός προς το ψάρι καθορίζουν την ποιότητα ζωής των αστεριών και των αυγών τους. Η εξαγωγή των αυγών και η παραγωγή του χαβιαριού πραγματοποιούνται επί τόπου στο Domaine HUSO.
Το Domaine Château Bizard βρίσκεται στην καρδιά της κοιλάδας του Ροδανού. Πώληση online μέσω της ιστοσελίδας ή στο κτήμα μετά από επίσκεψη στις κάβες μας και γευστική δοκιμή των διαφόρων κόκκινων, λευκών και ροζέ κρασιών μας υπό την ονομασία Grignan-Les-Adhémar AOP και AOC. Προερχόμενα από βιώσιες γεωργικές πρακτικές, τα κρασιά μας θα σας ταξιδέψουν μέσω των ποικιλιών Grenache και Syrah.