...Μπισκότα και Γαλέτες Καθαρού Βουτύρου «με fleurdesel από την Γκεράντ»
Χειροποίητη παραγωγή από τη Βρετάνη. Βούτυρο, βούτυρο και πάλι βούτυρο! Μια πραγματική απόλαυση.
Πέντε παρουσιάσεις:
- Maxi γαλέτα Καθαρού Βουτύρου σακουλάκι 250g, DLUO 4 μήνες
- P’tit Βούτυρο σακουλάκι 235g, DLUO 4 μήνες
- Μείγμα Μπισκότων Καθαρού Βουτύρου (P’tit βούτυρο, μικρή γαλέτα και παλέτ Μπρετόν) σακουλάκι 250g, DLUO 4 μήνες
- Η μικρή Γαλέτα Καθαρού Βουτύρου σακουλάκι 180g ή 325g, DLUO 4 μήνες...
Είμαι Γάλλος παραγωγός σαφράν. Η εκμετάλλευσή μου είναι σε διαδικασία βιολογικής μετατροπής από το 2011 και συνεργάζομαι με την πιστοποιητική υπηρεσία Bureau Veritas. Προσφέρω σαφράν κατηγορίας 1, καθώς και πολλά παράγωγα προϊόντα. Σιρόπια, fleurdesel, μαρμελάδα, παρπαλιόν, όλα είναι με βάση το σαφράν. Η συγκομιδή μου ελέγχεται σε εργαστήριο και αντιστοιχεί στην κατηγορία 1 σύμφωνα με το πρότυπο ISO 3632-1. Πωλώ επίσης βολβούς κρόκου σάτιβους σε μεγάλες ποσότητες από τον Ιούνιο έως τον Αύγουστο.
Η Ζαχαροπλαστική Λοπέζ βρίσκεται στο Μέτωπο της Θάλασσας από το 1977, μετά την κληρονομιά της διάσημης ζαχαροπλαστικής Τάμιζιερ. Ο Μανουέλ Λοπέζ, μάστερ τεχνίτης, παρασκευάζει όλες τις ζαχαροπλαστικές του με παραδοσιακό τρόπο. Οι Νινίτσες, οι Μπερλιγκώτ, οι Καραμέλες, οι Ζαχαρωτά, οι Σπασμένοι Ξύλοι, οι Γλυκόριζες, οι Μαρσμέλοου, οι Νουγκά και οι Καραμέλες με fleurdesel παρασκευάζονται...
Η HEGIAN είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στην παραγωγή Πιπεριών Espelette AOP.
Το πιπέρι Espelette είναι το μόνο γαλλικό μπαχαρικό με σήμα AOC-AOP.
Η γκάμα προϊόντων της HEGIAN περιλαμβάνει πιπέρια AOP, κλωστές AOP πιπεριών, πουρέ πιπεριού, ζελέ πιπεριού, χειροποίητη μουστάρδα με πιπέρι, fleurdesel με πιπέρι, ζυμαρικά με πιπέρι και επίσης ένα κουτί με μια φιάλη καρυκευμένου ελαίου και τα πέντε καρυκεύματα (σκόνη, μουστάρδα, fleurdesel, πουρές και ζελέ).