... TECHNOLOGIE προσφέρει διαδικασίες υδροβολής για τη σκλήρυνση ψωμιών και γλυκών, καθώς και αυτόματα συστήματα μεταφοράς και χειρισμού: φορτωτές και εκφορτωτές πλεγμάτων, καρότσια. Απευθύνεται σε φούρνους, φρέσκα ή κατεψυγμένα ζαχαροπλαστεία, γλυκά ή αλμυρά, σφολιατοειδή, κρέατα και ψάρια, φρούτα και λαχανικά. Η μηχανή, εξοπλισμένη με μία ή περισσότερες μπεκ τοποθετημένα σε άξονα XY και διαχειριζόμενα από ψηφιακό έλεγχο, επιτρέπει την κοπή όλων των τυπικών ή προσαρμοσμένων σχημάτων.
... στην παραγωγή επεξεργασμένων προϊόντων όπως οι ρολό και δεμένες κεφαλές μοσχαριού, οι έτοιμες προς κοπή (PAD) σπάλα (καθαρισμένες χωρίς το νεύρο), οι φέτες συκωτιού βοδινού και μοσχαριού, οι κύβοι νεφρών βοδινού, οι κύβοι μάγουλου βοδινού, οι φέτες ή κύβοι καρδιάς βοδινού και μοσχαριού κ.λπ. Εμπόριο προϊόντων εντόσθιων: η PRODAL κατέχει μια θέση στο περίπτερο των εντόσθιων στο Ρουνγκίς. Εκεί προσφέρουμε στους πελάτες μας μια ευρεία γκάμα προϊόντων (κρέατα σε vacuum, προϊόντα εντόσθιων, βοδινό, μοσχάρι, αρνί, χοιρινό, φρέσκα και κατεψυγμένα προϊόντα…). Καλέστε μας στο 01 41 80 02 80.
... περιοχή μας: θαλασσινά, ψάρια, κρέατα, λαχανικά από τη Βρετάνη.
Η Auberge du Cabestan, που βρίσκεται 1,7 χλμ από το GR34, τις παραλίες, το λιμάνι για το νησί Sein και 12 χλμ από την Pointe du Raz, είναι ένα ιδανικό σημείο εκκίνησης για να επισκεφθείτε την Audierne, το Cap Sizun και να εξερευνήσετε το Finistère.
Ρωτήστε μας για τις τιμές ημιδιατροφής, τις τιμές για οικογένειες ή ομάδες πεζοπόρων/ποδηλατών.
Μέλος της ANC, αποδεχόμαστε επιταγές διακοπών.