... ποιότητα της σάλτσας, μόνο οι μεγάλοι γνώστες θα μπορέσουν να την εκτιμήσουν. Μια σάλτσα που πρέπει να αραιώνεται υποχρεωτικά με σάλτσα ντομάτας, σούπα, ζυμαρικά κ.λπ...
Συστατικά: Πιπέρι Χαμπανέρο, πιπέρι καγιέν, νερό, εκχύλισμα πιπεριού, μελάσα, ξίδι ζαχαροκάλαμου, τζίντζερ, γκουάβα, τροποποιημένο άμυλο καλαμποκιού, γόμα ξανθάνης, κομμάτια πιπεριού, μπαχαρικά, ασκορβικό οξύ. Περιέχει ΓΤΟ
Παρασκευάζεται στην Κόστα Ρίκα
150 Ml
500 000 (Κλίμακα Σκοβίλ)...
...Οι μακαρόν δημιουργήθηκαν στις αραβικές χώρες όταν οι Ευρωπαίοι άρχισαν να πλοηγούνται μακριά από τις εστίες τους.
Στον Μεσαίωνα, ο όρος «μακαρόν» αναφερόταν σε δύο διαφορετικά προϊόντα: το γλυκό, αλλά και σε μια σούπα με στοιχεία από αλεύρι που καταναλωνόταν με τριμμένο τυρί, κανέλα και σαφράν, και που ονομάστηκε «μακαρόνι» από τον 17ο αιώνα.
Ο μακαρόν εμφανίστηκε στην Ευρώπη κατά τον Μεσαίωνα...
Ιδρυμένη το 1948 στη Νεράκ, στο Λοτ-ετ-Γκαρόν, η εταιρεία LOU GASCOUN έχει χτίσει τη φήμη της για σχεδόν 50 χρόνια σε ένα μόνο προϊόν: την διάσημη κίτρινη κονσέρβα πατέ από χοιρινό συκώτι, που προέρχεται από μια οικογενειακή συνταγή. Όλα μας τα προϊόντα παρασκευάζονται χειροποίητα, βασισμένα σε παραδοσιακές συνταγές της Νότιας Δυτικής Γαλλίας, αποτελούμενα από φρέσκα υλικά που έχουν επιλεγεί προσεκτικά και παρασκευάζονται χωρίς χρωστικές ή συντηρητικά. Προσφέρουμε φουά γκρα, πατέ, ματλεότ από χέλια, σούπα από την περιοχή του Αρκασόν, λάμπρο, κ.ά.
Είμαστε ένας από τους κύριους προμηθευτές που είναι γνωστοί για λύσεις σε κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις στους παρακάτω τομείς: Εξοπλισμός χοίρων. Ξηρή τροφή. Σούπα για εκτροφή. Ταΐστρες για ζώα. Αερισμός για κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις.
Στην υπηρεσία της Γαστρονομίας από το 1936, η Coudène, σήμερα, ηγέτης στην Ευρώπη της «Brandade de morue», έχει καταφέρει να διαφοροποιηθεί με τη δημιουργία μιας σειράς μεσογειακών σπεσιαλιτέ: brandade de morue, Parmentier, tapenade, caviar μελιτζάνας, σούπα ψαριών, rouille, aïoli... και όλη τη σειρά νέων λιχουδιών για άλειμμα.
...Η εταιρεία FERRIGNO προσφέρει στους Γάλλους και ξένους πελάτες της που εκτιμούν την ποιότητα, την αυθεντικότητα αλλά και την πρωτοτυπία, μια ευρεία γκάμα θαλασσινών προϊόντων, που διατίθεται υπό την επωνυμία "Lou Ferrignade".
Οι κονσέρβες: σαρδέλες και τόνος της Μεσογείου, σκουμπρί και αντσούγιες, σαρδελίτσες,...
Τα έτοιμα φαγητά: σούπα από ψάρια βράχου, μπισκ από καβούρι, μπουγιαμπέσα, στιφάδο...
Κατασκευαστής αποξηραμένων παρασκευών μαγειρικής συμβατικής και βιολογικής προέλευσης. (σάλτσα, βάση σάλτσας, σούπα, επιδόρπιο...)
Κατασκευαστής αθλητικής διατροφής (ισοτονικό ποτό, ενεργειακό κέικ, για αθλήματα αντοχής όπως ο μαραθώνιος και λυοφιλοποιημένα γεύματα για αθλήματα αυτονομίας τροφίμων όπως η πεζοπορία)...