...Η μέντα είναι ένα αρωματικό φυτό, χορτώδες με πολύ αρωματικά πράσινα φύλλα.
Χρήσεις της Μέντας στη μαγειρική:
Στα επιδόρπια, αρωματίζει παγωτά, σορμπέ και διάφορες γλυκίσματα. Ο συνδυασμός της μέντας με τη φράουλα και τη σοκολάτα είναι μια απόλαυση!
Αρωματίζει φλάν, φρουτοσαλάτες, ποτά (τσάι, μοχίτο…)
Η μέντα αρωματίζει αμέτρητες παρασκευές, τόσο σαλάτες όσο και πιάτα με λαχανικά, δημητριακά (ταμπουλέ) ή κρέας…
Τα οφέλη της Μέντας:
Διαθέτει καταπραϋντικές, αναισθητικές ή ακόμα και αναλγητικές ιδιότητες.
...Η μηχανή παγωτού είναι ιδανική για την παρασκευή παγωτών, σορμπέ και γιαουρτιού σε 90 λεπτά. Ο κάδος παγωτού είναι από ανοξείδωτο χάλυβα με χωρητικότητα 2L.
Αυτή η μηχανή παγωτού διαθέτει μια λειτουργία που επιτρέπει την ψύξη για δύο ώρες, προκειμένου να διατηρηθεί η υφή του παγωτού όταν είναι έτοιμο.
Αυτή η συσκευή παγωτού είναι εξοπλισμένη με ψηφιακή οθόνη με οπίσθιο φωτισμό που εμφανίζει τον...
... λεπτή, αρωματική, γλυκιά και ελαφρώς ξινή. Καταναλώνεται ωμή και χρησιμοποιείται για την παρασκευή ποτών και σορμπέ ή ακόμα και παγωτού.
Η ατεμόγια είναι ένα υβρίδιο που αποκτήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες στις αρχές.
Πελάτες: Εμπορική εστίαση, Συλλογική εστίαση, GMS, Χονδρέμποροι.
Διαδικασία ποιότητας: ISO 9001
Η AMS EUROPEAN είναι εξειδικευμένη από το 2004 στην εισαγωγή φρούτων/λαχανικών με αεροπλάνο για την γαλλική αγορά. Η γκάμα των προϊόντων μας πολυτελείας/νίτσα επικεντρώνεται στην ποιότητα και τη γεύση για μια εξαιρετική πελατεία. Από το 2011 η AMS είναι πιστοποιημένη ISO 9001.
... βιολογικό κτήμα που είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με τα πρότυπα και τις καλές πρακτικές παραγωγής. Χάρη στις διάφορες εξαγωγές, όλες οι αρετές αυτού του φρούτου χρησιμοποιούνται σε υποπροϊόντα.
Στίβουμε το φρούτο για να αποκτήσουμε μια πολτό για μαγειρικές παρασκευές.
Ο πολτός, με ξινές και βοτανικές γεύσεις, αναμειγνύεται τέλεια σε παραδοσιακές συνταγές (μαρμελάδες, σορμπέ, κοκτέιλ, χυμούς φρούτων...
...χρησιμοποιώντας τοπικά και παραδοσιακά παγωτά και σορμπέ.
Παγωμένο μοχί από την Tiliz: Ανακαλύψτε τη χρωματιστή γκάμα παγωμένων μοχί στα σούπερ μάρκετ και στα αγαπημένα σας εστιατόρια: Σοκολάτα, Βανίλια Μαδαγασκάρης, Μάνγκο Πάθους, Ρόδι Λιτσίν, Καρύδα, Γιούζου Λάιμ, Σακούρα, Μαύρο Σουσάμι, Τσάι Μάτσα, Καραμέλα Αλμυρού Βουτύρου και Φιστίκι.
Tiliz, ο ειδικός στα μοχί ιδιωτικής ετικέτας: Θα θέλατε...
...Αρώματα για γιαούρτια, ροφήματα και μαγειρεμένα, Αρώματα για κρέμες επιδορπίων, μους και ζελέ, Αρώματα για παγωτά και σορμπέ, Αρώματα για παστεριωμένα γάλατα και UHT, και Αρώματα για τυροκομικά προϊόντα. Ζαχαρωτά, Μπισκότα/ Σφολιατοειδή, Φαρμακευτικά προϊόντα και στοματική υγιεινή, και καπνός.
Είμαστε τεχνίτες - κατασκευαστές μαρμελάδων, σορμπέ, κώνων και βιολογικών κρέπας από το 1986. Επίσης, εισάγουμε βιολογικά εξωτικά φρούτα από το Τόγκο, το Καμερούν και το Μπουρκίνα Φάσο, τα οποία διανέμονται στη συνέχεια σε χονδρέμπορους. Πωλούμε τα μεταποιημένα προϊόντα μας σε καταστήματα καθώς και απευθείας στον καταναλωτή. Μπορούμε να αποστείλουμε τα προϊόντα μας στη Γαλλία και στην Ευρώπη. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε δείγμα και τιμές.
CEYLAN FRANCE, της εταιρείας που εδρεύει στην Ισπανία Manufacturas Ceylan S.L., προσφέρει μπαχαρικά, καρυκεύματα, αρωματικά μείγματα και πρόσθετα για τη βιομηχανία τροφίμων.
Κατασκευάζουμε και εμπορευόμαστε:
- αλμυρές γεύσεις για σνακ, κονσέρβες ψαριών, προϊόντα κρέατος, σάλτσες και καρυκεύματα, έτοιμα γεύματα
- γλυκές γεύσεις για παγωτά, σορμπέ, γιαούρτια, επιδόρπια, αρτοσκευάσματα
- μαγειρικές...
... της εστίασης εκτός σπιτιού. Συνεργάτης της εστίασης και των παγωτατζίδικων, η Glaces des Alpes αναγνωρίζεται για την προσφορά του καλύτερου από το χειροποίητο παγωτό. Οι χειροποίητες δημιουργίες, παγωτά και σορμπέ φρούτων της Glaces des Alpes προορίζονται αποκλειστικά για επαγγελματίες πελάτες.
... μοντέρνα στοιχεία για να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας. Η επιχείρηση διαθέτει ποιοτικούς συνεργάτες και παράγει η ίδια στο εργαστήριο σύμφωνα με τις προδιαγραφές HACCP που είναι πιστοποιημένο από την ΕΕ τα παγωτά, τα σορμπέ, το Tofidou (κρέμα καραμέλας με αλάτι), τη νουγκατίνη, τα παγωμένα μακαρόν, τη σαντιγί και τα χωνάκια.
... αγροτοδιατροφικό τομέα, την ταχεία εστίαση ή τις αυτόματες πωλήσεις: συσκευασίες για προϊόντα μαζικής κατανάλωσης; δοχεία και μπολ για γιαούρτι, μέλι, σνακ, σορμπέ και παγωτά, σιρόπι και σνακ, ταψιά ψησίματος και παρουσίασης.
Ελάτε να ανακαλύψετε μια μεγάλη ποικιλία σοκολατών και γεύσεων στο Le Temps du Chocolat, σοκολατοποιία στη Ναρμπόν, στη διεύθυνση 54 rue Jean Jaurès. Ο κ. Jérôme Bories, maître chocolatier εδώ και πάνω από 30 χρόνια, σας προτείνει τις σοκολατένιες δημιουργίες του που παρασκευάζει ο ίδιος με βάση καθαρή σοκολάτα προέλευσης και καθαρό βούτυρο κακάο: σοκολατάκια, μπουκίτσες σοκολάτας, γλυκά κάστανα, μακαρόν, χειροποίητα παγωτά, κρέμες παγωτού και σορμπέ.
...τον καπουτσίνο σας ή ακόμα και τη ζεστή σοκολάτα σας. Και ακόμα η δημοφιλής συσκευή μας, η μηχανή παγωτού, που είναι εξίσου κατάλληλη για ιδιώτες που εκτιμούν τα σορμπέ και τα παγωτά όσο και για επαγγελματίες της εστίασης που θα την χρησιμοποιούν πιο εντατικά.