Ιδρυμένη το 1920, η Maison LAFITTE είναι από 4 γενιές ειδική στη γαστρονομία της Λαντ. Η Maison είναι ο πραγματικός ειδικός στο παραδοσιακό πάπιας.
Παράγει φουά γκρα από πάπια και χήνα, κονσέρβες, φιλέτα, φτερούγες και μπούτια πάπιας. Προσφέρει επίσης ορεκτικά και μαγειρεμένα πιάτα όπως πάστα πάπιας, μους πάπιας, ριγιόν και ριλέτες, παραδοσιακές πάστες, τερίνα, ημιμαγειρεμένες πάστες, καβούρι...
...Η εταιρεία FERRIGNO προσφέρει στους Γάλλους και ξένους πελάτες της που εκτιμούν την ποιότητα, την αυθεντικότητα αλλά και την πρωτοτυπία, μια ευρεία γκάμα θαλασσινών προϊόντων, που διατίθεται υπό την επωνυμία "Lou Ferrignade".
Οι κονσέρβες: σαρδέλες και τόνος της Μεσογείου, σκουμπρί και αντσούγιες, σαρδελίτσες,...
Τα έτοιμα φαγητά: σούπα από ψάρια βράχου, μπισκ από καβούρι, μπουγιαμπέσα, στιφάδο...
Η VALCOLY είναι μια νέα επιχείρηση που ειδικεύεται στη σχεδίαση πρωτότυπων συνταγών από εκλεκτά προϊόντα, όπως το καβούρι Saint Jacques, το σαλιγκάρι, η τρούφα… και την εμπορία αυτών των γαστρονομικών προϊόντων σε επαγγελματίες. Η προστιθέμενη αξία της: «να τολμά» να συνδυάζει τις οικογένειες προϊόντων για να προτείνει συνταγές που ξεφεύγουν από το συνηθισμένο και είναι γιορτινές.