... σοκολάτας, γευσιγνωσία, πωλήσεις στο κατάστημα, αγορές σε επιχειρήσεις.
Μια δημιουργία για τις εκδηλώσεις σας: Χριστούγεννα (μπουκέτα, γλυκά κάστανα, αλμυρά μακαρόν, ψωμί μπαχαρικών), επιφάνεια (βασιλόπιτες, συλλεκτικά φασόλια, κορώνα), ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, Πάσχα (σοκολατένια αυγά, λαγός, κότα, κυνήγι αυγών), ημέρα της μητέρας, ημέρα του πατέρα κ.λπ.
Υπηρεσία: αποστολές, παραδόσεις, παραλαβές...
Η CONSERVERIE DE BERGERAC παράγει και εμπορεύεται μια ευρεία ποικιλία λαχανικών. Η κονσερβοποιία κατασκευάζει διαφορετικά λαχανικά ανάλογα με τις εποχές. Προσφέρει πολύ λεπτά και εξαιρετικά λεπτά μπιζέλια, εξαιρετικά λεπτές καρότες, μπιζέλια με καρότες, πολύ λεπτά και εξαιρετικά λεπτά πράσινα φασόλια, εξαιρετικά λεπτά φασόλια φλάτζετ, πατάτες, λαχανάκια Βρυξελλών, κάστανα, μακεδονία από πράσινα λαχανικά, λευκά φασόλια με λίπος χήνας, φακές με λίπος χήνας και συμπυκνωμένο ντομάτα. Εμπορεύεται τα λαχανικά της στη Γαλλία υπό τις μάρκες των κύριων διανομέων.
Η εταιρεία Confiserie Azuréenne ειδικεύεται στην παραγωγή κακάου, σοκολάτας και ζαχαρωτών προϊόντων. Τα προϊόντα της περιλαμβάνουν συγκεκριμένα γλασαρισμένα κάστανα, κρέμα κάστανου και παγωτό με βάση το κάστανο.
Ελάτε να ανακαλύψετε μια μεγάλη ποικιλία σοκολατών και γεύσεων στο Le Temps du Chocolat, σοκολατοποιία στη Ναρμπόν, στη διεύθυνση 54 rue Jean Jaurès. Ο κ. Jérôme Bories, maître chocolatier εδώ και πάνω από 30 χρόνια, σας προτείνει τις σοκολατένιες δημιουργίες του που παρασκευάζει ο ίδιος με βάση καθαρή σοκολάτα προέλευσης και καθαρό βούτυρο κακάο: σοκολατάκια, μπουκίτσες σοκολάτας, γλυκά κάστανα, μακαρόν, χειροποίητα παγωτά, κρέμες παγωτού και σορμπέ.