... ΦΕΝΟΥΛΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙ - Foeniculum vulgare
Εκτός από τις ιαματικές του ιδιότητες, το άγριο φινόκιο στην κουζίνα είναι μια φρέσκια και γλυκιά λιχουδιά που θα αρωματίσει τα νόστιμα πιάτα σας. Μια γεύση που πλησιάζει αυτή του γλυκάνισου.
Φυτολογία
Φινόκιο βουλγαρί - Foeniculum vulgare.
Κουζίνα
Έγχυση, αφέψημα, σκόνη, βάμμα, σιρόπι, σε ζάχαρη, σε κρασί, ζυμαρικά, ρύζι, γουόκ, ταζίν, λαχανικά...
...Πλήρης βρώμη 66%, ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο, ηλιέλαιο, ρύζι, ολικής αλέσεως σιτάρι, αλάτι, σιρόπι ρυζιού, αλεύρι σίτου, σιρόπι κριθαριού.
Μπορεί να περιέχει ίχνη σόγιας, φιστικιών ή ξηρών καρπών. Η προέλευση του οφείλεται στον Ελβετό γιατρό Maximilian Bircher-Benner (στην πραγματικότητα, στα ελβετικά γερμανικά αυτό το προϊόν ονομάζεται birchermuesli, από το όνομα του γιατρού και το muesli που...
... με τα καθημερινά σας πιάτα. Πρακτική και ιδανική μορφή για τη μαζική εστίαση και την εξυπηρέτηση στο τραπέζι.
Συστατικά: Πουρές ντομάτας μείον 67% (148g φρέσκες ντομάτες για 100g κέτσαπ), ζάχαρη, ξίδι, σιρόπι γλυκόζης, αλάτι, οξυντικό: κιτρικό οξύ, πυκνωτικό: γκουάρ γκάν, συντηρητικά: βενζοϊκό νάτριο, σορβικό κάλιο, αρώματα.
Διατίθεται επίσης σε βάζο 35g, σε μαλακή φιάλη 300g και σε δοχείο 5L.
...Αυτά συνδυάζουν τις γεύσεις του τζίντζερ και εξασφαλίζουν έτσι μια διαρκή γευστική εμπειρία και μια αργή και ομοιόμορφη απελευθέρωση του τζίντζερ (στη γλώσσα). Η αραβική γόμα απορροφάται αργά από το πεπτικό σύστημα και στη συνέχεια μεταβολίζεται.
Συστατικά
Παράγοντας ζελέ αραβική γόμα *; Ζάχαρη *, σιρόπι γλυκόζης *, 1,8% εκχύλισμα τζίντζερ *, φυσική γεύση 2,6% τζίντζερ, 0,2% μέντα *, παράγοντες...
...Ως εναλλακτική στη ζαχαρόπαστα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την Πάστα Σοκολάτας για μοντελοποίηση - Σοκολάτα.
Με το νόστιμο άρωμα σοκολάτας, είναι εύκολη στην επεξεργασία, οι δημιουργίες σας θα κολλούν επίσης εύκολα χωρίς πρόσθετα.
Συστατικά: Ζάχαρη, Σιρόπι γλυκόζης, Βούτυρο κακάο, Άμυλο πατάτας, κακάο 22-24%, νερό, γαλακτωματοποιητής E422 και E415, συντηρητικό E202, άρωμα.
Πιθανές ίχνη...
...Βιολογικό συμπλήρωμα διατροφής για την πέψη
Το δισκίο Πέψη προσφέρει επίσης μια αίσθηση φρεσκάδας μετά το γεύμα χάρη στα αιθέρια έλαια γλυκάνισου και μέντας.
Βιολογικό συμπλήρωμα διατροφής για την πέψη
Το δισκίο Πέψη προσφέρει επίσης μια αίσθηση φρεσκάδας μετά το γεύμα χάρη στα αιθέρια έλαια γλυκάνισου και μέντας.
Ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*, σιρόπι ρυζιού*, δεξτρόζη*, ίνα από γόμα ακακίας...
...Τα Μικρά μας Γλυκά CBD με Μέλι συνδυάζουν γλυκύτητα και χαλάρωση. Με περίπου 20 mg CBD ανά καραμέλα και μόλις 8 θερμίδες, θα είναι ο τέλειος σύμμαχος για τις στιγμές χαλάρωσής σας.
Βεγκάν
Κατασκευασμένο στη Γαλλία
Χωρίς τεχνητές γεύσεις
Διαθέσιμες γεύσεις: μέντα ή μέλι.
Καθαρό βάρος: περίπου 60 g.
Συνολική ποσότητα CBD: 600 mg.
Συστατικά: Ζάχαρη, σιρόπι γλυκόζης, μέλι (10%), CBDδιόλη.
Συντήρηση: Διατηρείτε σε θερμοκρασία δωματίου και μακριά από το φως.
...Χωρίς αρώματα και χρωστικές, η φυσική τους τροφή με βάση τον πουρέ σμέουρου θα σας θυμίσει τη γεύση της παιδικής σας ηλικίας, διατηρώντας παράλληλα ένα τραγανό μπισκότο!
Συστατικά: Αλεύρι ρυζιού, σιρόπι γλυκόζης, πουρές σμέουρου 17%, αλεύρι καλαμποκιού, ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο, αλεύρι ολικής άλεσης ρυζιού, συμπυκνωμένος χυμός λεμονιού, ζελατινοποιητής: Πεκτίνη
Ίχνη: Σόγια, Γάλα, Ξηροί καρποί, Φιστίκια...
... γίνεται επίσης γιορτινό και φιλόξενο, πιστό στην ιαπωνική παράδοση.
Δοκιμή: σερβίρεται κρύο με πάγο, σε κοκτέιλ ή αραιωμένο με ανθρακούχο νερό.
ΛΙΚΕΡ UME (UMESHU)
Συστατικά: αλκοόλ, shochu (λικέρ ρυζιού), σιρόπι umés (Prunus mume), ζάχαρη.
15% vol. 720ml
Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος μετά το άνοιγμα και να καταναλώνεται γρήγορα. Τυχόν καταθέσεις δεν επηρεάζουν την ποιότητα του προϊόντος. Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ είναι επικίνδυνη για την υγεία, καταναλώστε με μέτρο.
... ανάγκες σας.
Η εμπειρία μας δεν περιορίζεται μόνο στην παραγωγή χουρμάδων. Συνεργαζόμαστε επίσης στενά με τη βιομηχανία για να προσφέρουμε μια ποικιλία προϊόντων που προέρχονται από τον χουρμά, όπως σιρόπι, ζάχαρη ή πάστα χουρμά. Σας προσκαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να λάβετε μια εξατομικευμένη προσφορά.
Η ευελιξία και η ποιότητα είναι στο επίκεντρο της προσέγγισής μας. Διαχειριζόμαστε...
... PARLI ξεχωρίζει για τη μοναδική σύνθεση των καλισσόν του. Ως πραγματικός ζαχαροπλάστης φρούτων, αναλαμβάνουμε την παραγωγή τους: οι γλυκοί καρποί πεπονιού "καρδιάς", η υψηλή περιεκτικότητα σε αμύγδαλα και η ζάχαρη που αντικαθίσταται ευνοϊκά από το σιρόπι των φρούτων αποτελούν το μυστικό της λεπτότητας και της γεύσης των Calissons Léonard PARLI. Δεν εμπορευόμαστε την παραγωγή μας παρά μόνο σε παραδοσιακά καταστήματα που γνωρίζουν να εκτιμούν και μπορούν να αναδείξουν την ποιότητα των ειδικών μας.