...Η ζάχαρη IC-45 είναι μια υψηλής ποιότητας, λευκή κρυσταλλική ζάχαρη με περιεκτικότητα σε σακχαρόζη τουλάχιστον 99,75%. Παράγεται από ζαχαροκάλαμο που καλλιεργείται στη Βραζιλία και χρησιμοποιείται συχνά στην παραγωγή ζαχαρωτών, αρτοσκευασμάτων και αναψυκτικών.
Η ζάχαρη IC-150 είναι επίσης μια υψηλής ποιότητας κρυσταλλική ζάχαρη, αλλά με πιο σκούρο χρώμα από την IC-45. Έχει περιεκτικότητα σε σακχαρόζη τουλάχιστον 99,50% και χρησιμοποιείται συχνά στην παραγωγή καραμέλας, σοκολάτας και αρτοποιημάτων.
...αλεύρι σίτου, ζάχαρη, αυγά, ηλιέλαιο, αλάτι, μαγιά
Πρακτική συμβουλή:
Στο τηγάνι: λιώστε μια μικρή ποσότητα βουτύρου και ζεστάνετε 30 δευτερόλεπτα από κάθε πλευρά.
Στο μικροκύματα: ζεστάνετε 10 έως 20 δευτερόλεπτα το πολύ, είναι σαν να μόλις έχει γίνει!
Συνοδευόμενη με μια μπάλα παγωτού, με σαντιγί: ένα επιδόρπιο που εκτιμάται από όλους!