... με λίγο σάρκα, πλούσιο σε νερό και ισορροπημένο σε γεύση
- Spéciales de claire: στρείδι με κανονικό σχήμα, μεγαλύτερος όγκος σάρκας
- Fines de claire verte Label Rouge: προϊόν ανώτερης ποιότητας, με λίγο σάρκα και το τόσο αγαπητό πράσινο χρώμα
- Spéciales Lambert: πολύ σάρκινο στρείδι, στρογγυλού και κοίλου σχήματος με σφιχτή και τραγανή σάρκα
- Pousses en claire Label Rouge: το υψηλής ποιότητας στρείδι της λεκάνης Marennes-Oléron, με πολύ σημαντικό ποσοστό σάρκας, σφιχτό και τραγανό με έντονη γεύση του τόπου.
Η ποιότητα είναι η λέξη-κλειδί για τα ιδρύματα LAMBERT.