... από χυτοσίδηρο είναι πιστοποιημένες για τρόφιμα. Η μηχανή για βάφλες κώνων παγωτού είναι εξοπλισμένη με έναν δίσκο συλλογής απορριμμάτων για να διευκολύνει τη χρήση της. Επιπλέον, αυτή η συσκευή για κώνους παγωτού διαθέτει τεχνολογία "Pack Résistance" για τέλεια διάχυση της θερμότητας. Έτσι, οι βάφλες των κώνων παγωτού έχουν ακριβή ψήσιμο με ρυθμιστή θερμοκρασίας από 50°C έως 300°C.
διαστάσεις αποτυπωμάτων: 230 x 230 mm
dιαστάσεις: Μ 260 x Π 345 x Υ 220 mm
ισχύς: 1800W
βάρος: 23 kg...
... διαδικασίες που ακολουθούν.
•Η μαγειρική σε καμπάνα από χυτοσίδηρο για κάθε ατομικό προϊόν (στρογγυλό, τετράγωνο, τριγωνικό, …)
•Η μαγειρική σε κύλινδρο ή θερμαινόμενο μεταφορέα για ζύμη που γεμίζεται.
•Όλες οι τεχνικές γέμισης, διπλώματος, τύλιξης, στοίβαξης, ψύξης και μεταφοράς.
The Lab by SDTN, αφιερωμένο στους τεχνίτες που επιθυμούν να συνδυάσουν άνεση χρήσης, ακρίβεια στη θέρμανση (αέριο ή ηλεκτρικό) με πνεύμα παράδοσης. Αυτή η σειρά μπορεί να προσαρμοστεί για το μαγείρεμα κρεπών και γαλέτας, βάφλες και χωνάκιαπαγωτού με πνεύμα Σπιτικό από 100% χειροκίνητο έως πλήρως αυτόματο.
Το Univers du Glacier είναι προμηθευτής αξεσουάρ και πρώτων υλών για παγωτατζίδικα και επαγγελματίες της εστίασης. Προσφέρουμε τα απαραίτητα αξεσουάρ (δοχεία, κουτάλια, χωνάκια...) αλλά και τις πρώτες ύλες για την παρασκευή παγωτού. Μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες σας παρέχοντας όλα τα αξεσουάρ που χρειάζεστε για το παγωτατζίδικό σας: δοχεία, χωνάκια, σακούλες, πετσέτες, κουτάλια, κουτιά...
... μοντέρνα στοιχεία για να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας. Η επιχείρηση διαθέτει ποιοτικούς συνεργάτες και παράγει η ίδια στο εργαστήριο σύμφωνα με τις προδιαγραφές HACCP που είναι πιστοποιημένο από την ΕΕ τα παγωτά, τα σορμπέ, το Tofidou (κρέμα καραμέλας με αλάτι), τη νουγκατίνη, τα παγωμένα μακαρόν, τη σαντιγί και τα χωνάκια.