Η CROUVEZIER DEVELOPPEMENT είναι μια γαλλική εταιρεία που ειδικεύεται στην επεξεργασία υφασμάτων κατά παραγγελία εδώ και 6 γενιές. Με 164 χρόνια εμπειρίας, η εταιρεία έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει ολόκληρη τη διαδικασία επεξεργασίας, από την λεύκανση έως την επικάλυψη, περνώντας από τη βαφή, τις επεξεργασίες και την εκτύπωση. Τοποθετείται ως επεξεργαστής κατά παραγγελία στο κέντρο της βιομ...
Βασισμένη στη Γκράς, παγκόσμια πρωτεύουσα των αρωμάτων και των αρωμάτων, η Sélectarôme είναι κατασκευαστής αρωμάτων τροφίμων εδώ και πάνω από 30 χρόνια.
Προτείνουμε περισσότερες από 3000 αναφορές αρωμάτων σε υγρή ή σκόνη μορφή, και έχουμε επίσης αναπτύξει μια σειρά από πιστοποιημένα βιολογικά αρώματα.
Προτείνουμε επίσης μια σειρά αρωμάτων ειδικά μελετημένων για e-liquides για ηλεκτρονικά τσιγάρα...
...Η Βρετάνη είναι πάντα γνωστή για τις κρέπες της και είμαστε περήφανοι
να προσφέρουμε τις αυθεντικές κρέπες φρέσκου σιταριού από τη Βρετάνη. Αυτές
είναι ιδανικές για να τις πάρετε μαζί σας στον δρόμο ή ως επιδόρπιο στο
εστιατόριο! Σάλτσα σοκολάτας, μπάλα παγωτού, φλαμπέ,… γεμίστε τις όπως
επιθυμείτε!
Κατασκευασμένες στη Βρετάνη σύμφωνα με πολύ υψηλά πρότυπα ποιότητας (ανώτερα
από τις προδιαγραφές...
...Στον ουρανίσκο, βρίσκουμε ώριμα φρούτα καθώς και γευστικές νότες από φλαμπέ μπανάνες, ακολουθούμενες από εσπεριδοειδή που προσφέρουν μια δόση πικρίας συνοδευόμενη από μερικές πικάντικες νότες.
... λιπαρών ουσιών και εξάγει ένα μέρος αυτών που περιέχονται στο τρόφιμο. Αυτή η διαδικασία μειώνει σημαντικά την απώλεια νερού και των χυμών που περιέχονται στο τρόφιμο, είναι άμεση και γρήγορη, δεν παράγει ούτε απελευθερώνει οσμές ή λιπαρούς καπνούς, μεταφέρει στο τρόφιμο ένα άρωμα που έχει εισαχθεί προηγουμένως στο αλκοόλ. Παραδείγματα υλοποίησης μιας "παράστασης μαγειρέματος": μαγείρεμα αυγού κοκοτού στην αίθουσα, ζεστό σουφλέ στην αίθουσα, καραμελοποίηση παράστασης, φλαμπέ στην αίθουσα, αλλά και άλλες "έκπληξη" μαγειρέματα κρεάτων, ψαριών, θαλασσινών, οστρακοειδών, φρούτων...