...μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μεταφορές σοκολάτας σε διάφορα χρώματα.
Το φύλλο μεταφοράς σοκολάτας είναι απλό στη χρήση. Τοποθετήστε το φύλλο σας σε μια αντικολλητική πλάκα, στη συνέχεια ρίξτε τη σοκολάτα πάνω στο φύλλο μεταφοράς σε πάχος 2-3mm. Αφήστε τη σοκολάτα να κρυώσει και να σφίξει, οι διακοσμήσεις θα εκτυπωθούν τότε. Αφαιρέστε προσεκτικά το φύλλο από τη σοκολάτα. Για βέλτιστο αποτέλεσμα, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε σοκολάτα κάλυψης.
Αναφορά: IMP1094
Διαστάσεις: 10 Φύλλα 360x250 Mm...
... φρεσκάδα των πρωτογενών και δευτερογενών αρωμάτων.\nΤα κρασιά στη συνέχεια ωριμάζουν ξεχωριστά σε δεξαμενές για αρκετούς μήνες πριν την εμφιάλωση.\n\nDÉGUSTATION\nΈνα φρέσκο και κομψό Pinot Noir με αρώματα από σμέουρα και κεράσια.\nΣτο στόμα, αποκαλύπτει ήπιους και διακριτικούς τανίνες. Θα είναι ο ιδανικός σύντροφος για το πικνίκ σας, μια μιλανέζα μοσχαρίσια, πουλερικά ή ακόμα και μια τούρτα μεκεράσια και σοκολάτα.\nΙδανικά σερβιρισμένο στους 12°C-14°C"}...
...Συνταγή παράδοσης - Μια μοναδική τέχνη Θέλετε σοκολάτα; Σοκολάτα μαύρη με σύκα και καρύδια, σοκολάτα μαύρη μεκεράσια Amarena, σοκολάτα γάλακτος με μαρσμέλοου, σοκολάτα λευκή μαρμπρέ με φράουλα ή ακόμα η σπεσιαλιτέ μας, η μπάρα Μασσαλίας... Η Μπάρα Μασσαλίας ® είναι μια σπεσιαλιτέ της Σοκολατοποιίας της Μασσαλίας. Ένα πραλίνα "χωρίς βούτυρο, ούτε κρέμα" από καθαρή απόλαυση, φυσική, φλοίδα, παλιάς...