...Η σκόνη μοσχοκάρυδου μας έχει ένα λεπτό άρωμα. Χρησιμοποιείται σε πολλά γεύματα ως παράγοντας γεύσης, η σκόνη μοσχοκάρυδου μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε :
- Σάλτσες,
- Αυγά,
- Σπανάκι,
- Κλπ.
Η σκόνη μοσχοκάρυδου είναι γνωστή για τα φυτοχημικά της που χρησιμοποιούνται στη λαϊκή ιατρική για τη θεραπεία μιας ευρείας γκάμας βακτηριακών ειδών όπως το E. coli ή το K. pneumoniae.
Η σκόνη μοσχοκάρυδου μας πληροί τα πρότυπα ISO 6577:2002, 928:1997, 930:1997, 939:1980 και 6571:1984.
... Λάνκα και την Ινδία.
Η βιολογική σκόνη Μορίνγκα είναι λεπτή, έχει το ίδιο χρώμα με το σπανάκι (πράσινο) και έχει μια ελαφρώς πιπεράτη γεύση. Αυτή η ayurvédique σκόνη, χάρη στις αντιοξειδωτικές, καθαριστικές και ενυδατικές της ιδιότητες, είναι η βάση για την παρασκευή πολλών καλλυντικών προϊόντων.
Μπορεί να αναμειχθεί εύκολα με άλλες σκόνες, που ονομάζονται υποστηρικτικές, όπως ο πηλός και η βρώμη...
...Βιολογικό σιτάρι, φρέσκα βιολογικά αυγά, βιολογική σκόνησπανάκι, όλα φτιαγμένα στη Γαλλία.
Μέσες Διατροφικές Αξίες ανά 100g :
ΕΝΕΡΓΕΙΑ : 1515kj / 362kcal
ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ : 14g
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ : 69,9g εκ των οποίων σάκχαρα 1,9g
ΛΙΠΗ : 2,4g εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 0,5g
ΙΝΕΣ : 4,1g
ΑΛΑΤΙ : 0,02g
Αλλεργιογόνα : Περιέχει ΓΛΟΥΤΕΝΗ, αυγά και πιθανές ίχνη σόγιας.
ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΤΕ :
4 έως 6 λεπτά μαγειρέματος περίπου, σε βραστό νερό.
Ean13:3701511707781
Αναφορά:TagliatelleBioEpinardFrance1...
... περισσότερο σίδηρο από το σπανάκι και 4 φορές περισσότερο μαγνήσιο από τη σοκολάτα…
Ένας εξαιρετικός αντιοξειδωτικός παράγοντας και μια λύση αποτοξίνωσης! Με υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες A, C και E. Βοηθά στην πρόληψη της γήρανσης και των χρόνιων λοιμώξεων. Χρησιμοποιούμενο σε θεραπεία, βοηθά στον καθαρισμό του ήπατος, το οποίο είναι ένα από τα πιο επιβαρυμένα όργανα του σώματός μας...