Ο σεφ Jean-Michel Querci, από την Κορσική, θέλει μέσω των δημιουργιών του να μοιραστεί την αγάπη του για τα προϊόντα του νησιού του. Εφευρέτης της μαρμελάδας με βάση το Brocciu (φρέσκο τυρί από την Κορσική), ο σεφ μας προτείνει ένα γαστρονομικό ταξίδι στις ρίζες του. Η σειρά "O Mà" είναι πολύ ποικιλόμορφη και περιλαμβάνει γλυκές απολαύσεις (μαρμελάδες, αλείμματα, αρωματισμένα σάκχαρα, γλυκά) έως α...
...Η πιπεριά τσίλι είναι μέλος της οικογένειας Σολανaceae, όπως η ντομάτα. Υπάρχουν πολλές ποικιλίες, σχήματα, χρώματα, γεύσεις και επίπεδα καυτερότητας σε μια κλίμακα από ουδέτερη έως εκρηκτική.
Χαρακτηριστικά της πιπεριάς τσίλι:
Η καψαϊκίνη που περιέχεται βοηθά στην καύση λίπους και στη μείωση της όρεξης.
Περιέχει βιταμίνες A, B6, C και E, καθώς και ιχνοστοιχεία όπως χαλκό και σίδηρο.
Η πιπεριά...
...Συστατικά*: Ντομάτα (ντομάτα, θαλασσινό αλάτι) (57%), πιπεριά, πλατάνι, θυμάρι, βασιλικός, δεντρολίβανο, μαύρο πιπέρι, τσίλι, τουλσί, σιτάρι
- Συσκευασία: σακουλάκι 60 γραμμαρίων
- *Συστατικά από βιώσιμη γεωργία
- Συσκευασμένο στο χέρι
- Χωρίς συντηρητικά
- Διαθέσιμο σε ΚG
- Διαθέσιμο σε White label.
Θέλετε να δημιουργήσετε μια μοναδική συνταγή που να σας αντιπροσωπεύει; Μη διστάσετε να...
...Μία από τις πιο γνωστές τυνισιανές ορεκτικές είναι η απαραίτητη σαλάτα μεσούια.
Αποτελούμενη από ψητές πιπεριές και ντομάτες, μερικές φορές συνοδεύεται από τόννο και σερβίρεται με ψωμί ως μεζέ.
Σύνθεση: Γλυκιά πιπεριά, φρέσκια ντομάτα, κρεμμύδι, ελαιόλαδο, λάδι σόγιας, σκόρδο, αλάτι, μπαχαρικά
Σύνθεση: Γλυκιά πιπεριά, φρέσκια ντομάτα, κρεμμύδι, ελαιόλαδο, λάδι σόγιας, σκόρδο, αλάτι, μπαχαρικά
Σε απόθεμα: 1000 προϊόντα...
...κολοκυθάκι, πιπεριά, ντομάτα. Σκόρδο απεριτίφ ινδικό, προβηγκιανό, ανατολίτικο. Λαχταριστές αγκινάρες, πιπεριές, ντομάτες. Οι χρήσεις είναι πολλές και ανοίγουν την μυστική πόρτα μιας δημιουργικής κουζίνας γεμάτης αλμύρα του νότου. Εξίσου πρωτότυπο και νόστιμα εκπληκτικό, το σκόρδο στο απεριτίφ ανανεώνει τη φόρμουλα.
... υψηλή ποιότητα. Τα προγράμματα δημιουργίας ποικιλιών μας αφορούν δέκα κύριες οικογένειες: πεπόνι, ντομάτα, μαρούλι, κολοκυθάκι, μελιτζάνα, πιπεριά, φασόλι, κουνουπίδι, ραπανάκι και πράσο. Αυτά διασφαλίζονται από τις ομάδες έρευνάς μας και αναπτύσσονται χάρη σε ένα διεθνές δίκτυο πειραμάτων.